Bir sirt agrisi var ki hangi pozisyona gecsem gecmiyor.
Makattan yapiliyo canim hemen karin agritiyo az beklemen lazim ama dr'unla konus hamilelere dogum oncesinde bagirsaklari temizlesin diye yapiliyo daha oncesi sakincali mi bilemiyorum
biz tek bebekle zorlaniyoruz sana allah yardim etsin. Ama dr dursunlar diyorsa dursunlar..dogumla is bitmiyor daha yeni basliyor. Sonrasi da zor sadece simdiyi dusunmeArtık taşıyamyrmki açılmamda bar mattika vallagelişimleri iyiyse alınsın istyrm bakalım
Sicak banyo kotu yapiyor bni. Bugun hava soguk diye biraz sicakti su sersem oldum. Sadece yatinca azaliyor biraz agrisi.Al benden de o kadar. Sirtim cok agriyor uc yastikla bile zor rahat ediyorum.
Sicak banyo yap yatmadan once bak o cok iyi geliyo. Banyo yapamiyosam sac kurutma makinesi tutuyorum sirtima azcik isitiyorum. Gecici cozumler ama hic yoktan iyidir
Evet bnmde Kaşınıyor ama seninki gibi bi hal almadı inşallah bebiş için uygundurBnmkinin uçları belirginleşti iyice canım hemde ilk zmnlardan başladı belirginleşmeye.
Etrafında ise kahve rengi olan yerde küçük şişlikler var onlar yağ bezeleriymiş hamilelikte belirginleşirmiş normalmış öle olması bendeki bir gebelik ansiklopedi var bn onda okumuştum cidden öle bezecikler belirginleşiyor etrafı arada büzüşüyor fln ne bilim sanırım bu olanlar olağan şeyler. Geçen gece memişler kaşınıyordu bnm kaşırken uçlarından hafif su gibi bir sıvı geldi bnde uyardım mı acep die hemen kestim kaşımayı ellemedim daha çok sıvı gelir fln die eşimede gösterdim anam diyor süt olmaya başladı oğluma demek ki
Aynı dert bizde de var eşim kışta olsa çok terliyor yastık kılıfı sarı oluyor içindeki yünün astarı bile sarı oluyor annem bna gelirken yedek yastık kılıfı getircek yastık yıkama işi şükür azalcak ama dediğin gibi yatağın üstünde de sanırım yatmış yazın ben yokken yataştada var iki yerde işenmiş gibi sarılık onu nasıl geçircem die bnde düşünüyorum
makinem yok olanıda nerden bulcam yaa burada çevremde akraba fln yok
Canım tadı nasıl acaba çikolataların güzel midir gelince 1 adette yiyip tadını test edermisin tadı güzelse bnde sipariş edebilirim vallahı tarabyada - istinyedeki pastanelerde sordum da çok pahalı yav kilosu 90 tl dedi bir kiloya da 30-35 adet ancak girermiş 35 adet için çok geldi parası bna o yüzden almadım.
Tabiki yapabilirsin prospnasil yapilacagi anlatiliyodurDoğum öncesini ben de duymuştum. Onun için illa hastaneye mi gitmek gerekiyor eczaneden alıp evde de yapabilir miyiz?
Tansiyonun dusuyor herhalde. Gecmis olsun canim sirt agrisini cekicez baska yolu yok.Sicak banyo kotu yapiyor bni. Bugun hava soguk diye biraz sicakti su sersem oldum. Sadece yatinca azaliyor biraz agrisi.
valla benim eltide 38 kusurde dogurdu ikizleri, çocuklar dogdugu gunden beri tek çocuk gibi iri yari gelisimdebenim komsu 38+4 de dogurmus ikizleri. Sezeryanla tabi. 2900 civari dogmuslar hemen emmisler. 36 niye ideal olsun. Sana zor simdi ama kuvoze girerlerse ememezlerse inan sonrasi oncesinden zor olur dogumun
aa çok guzelmis sevindim oyle bi doktorun olamsinaYok zaten suyu normalde ayaga kaldircak yuru dicem dedi yurutcek kendi kendne dogurtcak benimki sezeryan dusmani
:)) senin yerine esoba korkmus : ))))Hic korkmadim ne diorum bana kalsa evde dogurcam
tamam canim saol cevabin içinGiderim canım ama mecbur değilsem tercih etmem bi de 1 saat aralıksız yorucu olur dersen yarım saatte bi mola verirsin
çalisanimiz yokMaRaL belki zorlasan gidersin 1 saatlik yola ama ne gereği var kendini zorlamanın.
Hadi eşin çalışıyor da hiç mi nazının geçtiği bir arkadaşı yok yada bir çalışanıyla gönderse olmuyo mu?
Yaw siz ne nazlamışsınız bu kocalarınızı böyle yaw
Baskasinin hastalarini fircaladi gecen gun sezeryan oluyolar diye. Valla benden baska herkes korkuyo benim artik Korkucak halim kalmadi bana kalsa smdi dogurcamaa çok guzelmis sevindim oyle bi doktorun olamsina
oo anacim daha sen 8 aylik hamilesin erken havlu atiyorsun ne bu acele : )Baskasinin hastalarini fircaladi gecen gun sezeryan oluyolar diye. Valla benden baska herkes korkuyo benim artik Korkucak halim kalmadi bana kalsa smdi dogurcam
Cnm benim babam hoca o yasta beni yikardi ama altimda donum olurdu :)kizlar size bi soru sorup çocuklari uyutmaya gidicem bende uyurum herhalde onlarla
kizi yikadim az once iki buklum oldum , çokda egilmedim kizim uzun boylu ama ne kadarda uzun da olsa 6 yasinda nihayetinde, daha buyuk olsa kendi yikanir zaten
neysee diyorumki babasi yikasa nasil olur,simdi belki diyceksiniz bunu niye soruyorsun ama
ben kizima hep bacak aarsini gostermemesi gerektigini falan soyledim,simdide oyle isledi beynine, babasi yada kardesinin yaninda uzerini giyinmez ,ne biliyim ben ve dr hariç kimse gormeyeeck dedim ona hep , yani uzeri soyunuk falan gezmez hiç evde, kuçukden alissin dedim
kulodu dursa babasi yiaksa olurmuki simdi,çok yoruldum az once yikarken : ((( ben simdiye kadar soyledigimin tersinimi yapmis olurum onun için
babamiz kabul edermi onuda bilmiyorum ama ikna edebilirim herhalde
yaws bu sayfada niye hiç ana sinifi ogretmeni yok : )))) okul oncesi gelisimciisi falan : ))
Bugün yapayım inşallah ya :/ sen niye 2 valiz hazırlıyosun?
Hadi ya @cimcimesultan unut sen aspirini falan çok zararlıymış.saolasın S serefraz85
Saatin alarmını erkene kurayım tatil modu da etkilemiş olabilir. Incirim yok da erik kayısı üzüm koysam olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?