2015 Şubat Anneleri

11 de ise basliyor
sabah 7 h30 da kalkip gitse yetisir herhalde
kiz sende çok acimasizsin : )) tamam seni dinliycem baskin basinin çaresine

Kızlar iyi geceler çatı muayenesi yaptıran varmı doktorum bu cuma yapacak ama korkuyorum erken doğuma sebep olurmuki bilgi sahibi arkadaşlardan fikirlerini istiyorum
Bnm doktor ocağın 14 undeki kontrolumde eğer doğum belirtileri baslar gibi olursa yaparız yoksa yapmayız dedi

kizlar ya midem çok kotu
gaviscon içtim fayda etmedi,midem de deil yemek borumda tas bekliyor sanki nefes alirken zorlaniyorum
offf napsamda geçsee

Kızlar iyi geceler çatı muayenesi yaptıran varmı doktorum bu cuma yapacak ama korkuyorum erken doğuma sebep olurmuki bilgi sahibi arkadaşlardan fikirlerini istiyorum
Benim de bu cuma ilk vajinal muayanem olacak, erken doğumu tetikler mi bilemiyorum ama doktor da böyle bir riske sokmak istemez eğer öyle bir şey olacağını düşünse.İçimizi ferah tutalım pozitif olalım canım.

Karşıda bulma bari yakında olsun. Bizim hastanede onu yapan dr yok mu. Ya da medikal parkta falan.

Allahım yangınlar geliyo kocam donuyo evde ben sıcaktan patlıycam lohusalıkta nasıl oluyo üşüyo muyuz yanıyo muyuz? Ne kadar kaldı normal insanlarla aynı sıcaklığı hissetmeme acaba :/

kizlar ya midem çok kotu
gaviscon içtim fayda etmedi,midem de deil yemek borumda tas bekliyor sanki nefes alirken zorlaniyorum
offf napsamda geçsee
Geçiren bir şey bulamadım.henüz. Ya kusacaksın ya da geçmesini.bekleyeceksin
Biraz yoğurt iyi geliyor.

Allahım yangınlar geliyo kocam donuyo evde ben sıcaktan patlıycam lohusalıkta nasıl oluyo üşüyo muyuz yanıyo muyuz? Ne kadar kaldı normal insanlarla aynı sıcaklığı hissetmeme acaba :/
Bu soruyu ben de merak ediyorum açıkçası.Bir de kaburgamın ağrımadığı şekilde nasıl nefes alıyordum unuttum

ben varım
.......
beni babam yıkardı o yaşlarda ama sadece sırtıma kese yapardı iç çamaşırım olurdu annem yıkadıgı zamanda çamaşırımı çıkartmazdı sadece babaya özel değildi hani..
iç çamaşırını çıkarmasın mahremiyet konusundaki çizgiyi geçmemiş olur

yok otobus olmaz anacim
otobusde ayaklarini falan uzatirsin bi sekilde kendini rahat ettirebilrisin
bizim arabanin muayensimi ne gelmis ona esim araabayi gotur diyor da
Senin eşinde çok biliyor. Ne yapıyorki restorant mı lokanta mı ne ise orası bırakıp çıkamıyor.
Gidersin ama Allah muhafaza ya yolda izde bir problemin olursa ne yapcan arabayı hastaneye mi çekeceksin.
Bende deli cesareti vardır giderim ama işte yalnız değiliz içerde yavrucan var.

Geçiren bir şey bulamadım.henüz. Ya kusacaksın ya da geçmesini.bekleyeceksin
Biraz yoğurt iyi geliyor.
kusmakmii nasil kusucamki
çogu geece bulantidan uyyamiyorum ama hiç kusamiyorum : ((

yogurt da bittti evde az once ehpsiyle ayran yaptim

he valla çikmiyor oradan

bu saabah dediki napiyor beebis hareket ediyormu dedi
bende yok butun gece tekmeledi simdi uyyor dedim
eyvah desene dogunca ayvayi yedik diyor,yok gaziydi yok koligiydi ugras dur bide diyor
dedim sen enrden biliyon koligi falan
demesinmi iki çocuk buyuttum niye bilmiycem
aklima geldikçe guluyorum o zamanda çok guldum
e be adam sen eve dogru duzgun geliyonmuki çocuk buyutesin

Midem kötü olduğunda ekmek vb yiyorum bi dilim bana iyi geliyor

Ilık bir süt iyi gelir mi acaba?
yok canim çok denedim sut daha fena yapiyor
aksine sutude çok severim çogu zaman içerim sonra baslar bu durum ama simdi zaten baslamis içmeyim onu

aksam pogaca yedim ondan oldu galiba, mayali seyler mi dokunuyor acaba
neyin sebeb oldugunu bilseydim ona gore dikkat ederdimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…