Al işte benim ki gibi benim ki de tutturdu normal olacak diye ya. Bu kadar ısrarcı olması beni de yoruyor herkes sezeryan yapıyor benimki normal .Baskasinin hastalarini fircaladi gecen gun sezeryan oluyolar diye. Valla benden baska herkes korkuyo benim artik Korkucak halim kalmadi bana kalsa smdi dogurcam
don derken :)))Cnm benim babam hoca o yasta beni yikardi ama altimda donum olurdu :)
Al işte benim ki gibi benim ki de tutturdu normal olacak diye ya. Bu kadar ısrarcı olması beni de yoruyor herkes sezeryan yapıyor benimki normal .
Don dedigim kulot iste paçali giycek halim yok :)don derken :)))
don bacagi kaplar ama demi
bizim babamiz hoca deil kulot kurtarirmiki : ))
tovbe tovbeeeeeee
Yok ben memnunum sezeryan bana uzak dursunAl işte benim ki gibi benim ki de tutturdu normal olacak diye ya. Bu kadar ısrarcı olması beni de yoruyor herkes sezeryan yapıyor benimki normal .
bende vitamini ( decavit ) kullandığımdan beri sorunum kalmamisti şimdi 1 haftadır kullanmıyorum diye bende de tuvalet sorunu başladı sağlık ocagida vermemişti bi daha gidip isticem artık gereksiz dedi ama bence çok gerekli en azından tuvalete rahat çıkma açısındanKrizantemcik canım bal bana kabız yapıyor genelde. O yüzden baldan uzağım şimdilik.
Bir bucuk aydir oluyorum her hafta dogsa dogardiKızlar iyi geceler çatı muayenesi yaptıran varmı doktorum bu cuma yapacak ama korkuyorum erken doğuma sebep olurmuki bilgi sahibi arkadaşlardan fikirlerini istiyorum
çok geçmiş olsun canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına hayırlısıyla kucağınıda almayı nasip etsin allahımmerhaba kizlar gecen gun bebegin kalp atislariyla ilgili bi problem oldugunu yazmistim pazartesi doktora gitmem gerekirken dün dayanamadim doktorumu aradim ben daha ciddi bi kontrol istiyorum yoksa baska doktora gidicem dedim bu stresle bekleyemicem 2 gun dedim sonra bana hemen gel dedi sonra dun tekrar doktora gittim ve nst ye bagladi kalp atislatinda tekrar ayni dususler oldugunu soyledi ve bana baska bi doktorun bebegin kalbini inceleyebilecegini soyledi anormali doktoruymus ordan randevu aldi ve dun acil diger doktora gittik cok detayli inceleme yapti bebegin kalbine .ve cok sukur hicbir problem yok dedi inanin nasil bir yuk kalkti ustumden sizinle paylasmak istedim hepinizin ilgisine tesekkur ederim ☺☺☺
o ilac 12 saatten once etki etmemisti bende. Su ic hareket et edebildigin kadat. Ve kafaya takmadan bekle. Cok surmus cok sertlesmistir zor olur biraz.
Bence gitme. Sabahları evde diyodun. Kaçta gidiyo işe?çalisanimiz yok
haklisin ben baya bi rahaata alistirdim kocayi, nerdeyse hiç bi istegine yok demedim
simdi hayir cevabi alinca adam esekden dusmuse dönüyor
gitmeyimmi diyorsun yaniii
Kızlar iyi geceler çatı muayenesi yaptıran varmı doktorum bu cuma yapacak ama korkuyorum erken doğuma sebep olurmuki bilgi sahibi arkadaşlardan fikirlerini istiyorum
Tamam saol canım içim rahat olsun ozamanBir bucuk aydir oluyorum her hafta dogsa dogardi
Okumadim simdi sen yazinca kitapyurdundan baktim yorumlar falan guzel ne okursan bebegin icin yarar kuzuyuda begenmezsen oyuncak niyetine kullanirsinKizlar dun sormuştum ama araya kaynadi. 'Mahellenin en mutlu bebeginin uyku kitabi' bu kitabi alan bilen var mi. Bir de cloud b uyku kuzusu oyuncagi var anne karnındaki seslere yakin sesler cikaran. Faydali midir alsam mi ne dersiniz.
Evet canım aynı gün görünüyo tarih inşallah zamanında gelir kuzucuklarımız bakalım sonuç ne olacakBen yaptirmadim ama seninle ayni zamanda benim doktorum da cati muayenesi yapcaz dedi. Artik erken dogumu da kalmadi hani bizim tarihin :)
Cok sevindim canim birsey cikmamasina.merhaba kizlar gecen gun bebegin kalp atislariyla ilgili bi problem oldugunu yazmistim pazartesi doktora gitmem gerekirken dün dayanamadim doktorumu aradim ben daha ciddi bi kontrol istiyorum yoksa baska doktora gidicem dedim bu stresle bekleyemicem 2 gun dedim sonra bana hemen gel dedi sonra dun tekrar doktora gittim ve nst ye bagladi kalp atislatinda tekrar ayni dususler oldugunu soyledi ve bana baska bi doktorun bebegin kalbini inceleyebilecegini soyledi anormali doktoruymus ordan randevu aldi ve dun acil diger doktora gittik cok detayli inceleme yapti bebegin kalbine .ve cok sukur hicbir problem yok dedi inanin nasil bir yuk kalkti ustumden sizinle paylasmak istedim hepinizin ilgisine tesekkur ederim ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?