Onu ben aralik annelerinde okudum yanlis hatirlamiyosam kokusu yuzunden bebek bidaha memeyi emmemis temizledikten sonra bile almamis risklli biaeyBebek doğmadan bi hafta önce ortadan ikiye yarıp meme uçlarına sürülüyo diye biliyorum canım bende. Çatlamayı ağrıyı acıyı azaltıyo hatta yok ediyormuş. Ocağın yarısından sonra başlıycam ben Allah izin verirse.
Bebek doğmadan bi hafta önce ortadan ikiye yarıp meme uçlarına sürülüyo diye biliyorum canım bende. Çatlamayı ağrıyı acıyı azaltıyo hatta yok ediyormuş. Ocağın yarısından sonra başlıycam ben Allah izin verirse.
Onu ben aralik annelerinde okudum yanlis hatirlamiyosam kokusu yuzunden bebek bidaha memeyi emmemis temizledikten sonra bile almamis risklli biaey
Bana da arkadasim onerdi onda sa hic yara olmamis ama kokusu sebebiyle kullanms ya memeyi almazsa diyeaslında ben de bunu düşündüm.
günaydın hamişlerLitchi nasıl olduunnnnn?
off yaaa geçmiş olsun tekrar keşke elden daha fazlası gelseBir değişiklik yok canım. Dr un verdiği ilacı içtim her Tür doğal yolu denedim karnım ağrıyor ama durum aynı.
Litchi canim keten tohuku hamilelikde zararlimi bilmiyorum ama degilse azcik yogurtla karistirip yesen bide gün kurusu var onu az suda haslayip blendrla cekip marmelat seklinde kasik kasik ye ac karnina sabah ustune su ic boo bol
Litchi canım ya senin hala geçmedi mi kabızlık Yalnız bi geçerse bu yediklerinle bu defe da ishal sorun olabilir
ye ve arkasından sıcağa yakın ılık su iç!Keten tohumum yok ama gün kurusunu geceden üzüm ve erikle birlikte suya koymuştum sabah suyunu içtim kendilerini de yiyeyim diyorum.
off yaaa geçmiş olsun tekrar keşke elden daha fazlası gelse
Ishalim uzun sürmez benim canım. Altı gün oldu habire bunları yiyorum bişey yok. Bir de zorladım canım çok acıyor artık.
Ishalim uzun sürmez benim canım. Altı gün oldu habire bunları yiyorum bişey yok. Bir de zorladım canım çok acıyor artık.
yine bir pazartesi yeni bir hafta, yeni umutlar inşallah hepimiz için çok çookk güzel bir hafta olur ( az ağrılı, sancılı, çok mutlu, çok sağlıklı). bebeğin gelişim haftasını okuyorum artık nerdeyse hiç bir değişiklik yok varsa yoksa doğum, doktorumda bu cumaya kadar doğum şeklime karar vermemi söyledi. o an tabiki normal dedim ama şimdi biraz tereddüt yaşıyorum sonra yine yok yok normal doğum diyorum...
bi de biraz hareket etsen zorlamadan. çömelip kalkmak gibi veya belini çevirmek gibi. aman dikkat et doğumu da tetikleme.
Ikınırken yanlış ıkındım sanırım sancılar giriyor. Dr bebiş daha dönmemiş dediği için biraz tedirginliğim gitti ama kemiklerde açılmayı hızlandırmış olabilirim. Ne oturabiliyırum ne kalkabiliyorumsuni sancı verildiğinde gelen sancıları.biliyırum dün gece o sancılar vardı yatarken. Yarım saatte bir girdi çok korktum biraz yürüyüş yapabilsem iyi olur belki diye evin içinde yürüyorum bakalım.
Benim oğlumda da var o. güzel güzel giydiriyorum sol kolu faciaAman guzel giydiriyoruz da noluyo yine sumuklu oluyorlar. Sumugu koluna silmeyi adet edinmis oglum kimden gorduyse. Facia : )))
arkadaşım konuyu kaçırdım neyin var çok geçmiş olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?