2015 Şubat Anneleri

Onu ben aralik annelerinde okudum yanlis hatirlamiyosam kokusu yuzunden bebek bidaha memeyi emmemis temizledikten sonra bile almamis risklli biaey

Litchi canım ya senin hala geçmedi mi kabızlık Yalnız bi geçerse bu yediklerinle bu defe da ishal sorun olabilir

Bugünkü takvimde şöle bi şe diyo ". Doğum yaklaştıkça ve bebeğin gelişimi tamamlandıkça 900-1350 gr. arası kilo kaybı nadir görülen birşey değildir.". Hadi inşallah, yoksa bu gidişle 1 ayda daha kim bilir kaç kilo alcam

Litchi canim keten tohuku hamilelikde zararlimi bilmiyorum ama degilse azcik yogurtla karistirip yesen bide gün kurusu var onu az suda haslayip blendrla cekip marmelat seklinde kasik kasik ye ac karnina sabah ustune su ic boo bol

Keten tohumum yok ama gün kurusunu geceden üzüm ve erikle birlikte suya koymuştum sabah suyunu içtim kendilerini de yiyeyim diyorum.

yine bir pazartesi yeni bir hafta, yeni umutlar inşallah hepimiz için çok çookk güzel bir hafta olur ( az ağrılı, sancılı, çok mutlu, çok sağlıklı). bebeğin gelişim haftasını okuyorum artık nerdeyse hiç bir değişiklik yok varsa yoksa doğum, doktorumda bu cumaya kadar doğum şeklime karar vermemi söyledi. o an tabiki normal dedim ama şimdi biraz tereddüt yaşıyorum sonra yine yok yok normal doğum diyorum...

Bi sorunun yoksa normal diye düşün canım. Normal doğumun yararlarını okuyunca insan acısıyla sancısıyla normal doğum istiyo...

bi de biraz hareket etsen zorlamadan. çömelip kalkmak gibi veya belini çevirmek gibi. aman dikkat et doğumu da tetikleme.

Ikınırken yanlış ıkındım sanırım sancılar giriyor. Dr bebiş daha dönmemiş dediği için biraz tedirginliğim gitti ama kemiklerde açılmayı hızlandırmış olabilirim. Ne oturabiliyırum ne kalkabiliyorum suni sancı verildiğinde gelen sancıları.biliyırum dün gece o sancılar vardı yatarken. Yarım saatte bir girdi çok korktum biraz yürüyüş yapabilsem iyi olur belki diye evin içinde yürüyorum bakalım.

arkadaşım konuyu kaçırdım neyin var çok geçmiş olsunn

Aman guzel giydiriyoruz da noluyo yine sumuklu oluyorlar. Sumugu koluna silmeyi adet edinmis oglum kimden gorduyse. Facia : )))
Benim oğlumda da var o. güzel güzel giydiriyorum sol kolu facia ( yanımdayken bile yapıyor. yapma dedikçe inadıma ( kuçuklere yeni yeni güzel giydirecez kusacaklar :)) valla ben çok kıyafet almadım. oğlumdan kalan zıbınlar vardı onları hazırladım bir kaç tane kız için cicili bicili aldım okadar. doğumdan sonra almayı düşünüyorum. çok çabuk büyüyorlar zaten. oğlumda hediye gelenlerin bir çoğunu giydirememiştim bile.

c.tesi kontrolüm vardı. dr çok yoğundu tatilde araya girince yığılma olmuş (birde randevum var) çok uzun bakmadı. kızımın yüzünü göremedim ama genel olarak sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. görmesemde olur o sağlıklı olsunda
1975 gr ve 45 cm olduğunu söyledi sizlerin nasıl 33 haftadayım. dr normal dedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…