çok geçmiş olsun canım dkkat et kendine bol su iç yürüyüş yap. inşallah bir an önce geçerKabızlık canım.
çok biliyo o dr sıkma sen canını hamilelik takviminde bile 2200 yazıyor 60 gr az yada çok üzülme sağlıklı olsunlar da kilolu zayıf farketmez doğunca şişmalatırızKizlar bugün kontrolüm vardi 33+7 de 2138 gr cikti bebisim.doktor biraz zayif dedi moralim bozuldu sizin nekadardi bu haftalarda
hoppalaa senin iç çamasirin olan yeri kim yikiyordu o zaman?
bana mahrem deil valla onu dusunmedim ben, okul vs heryer için geçerli dedim, hatta acimiyorsa dr bile bakmaz dedim oyle iste masal gibi dinleye dinleye buyudu kuzucum 2-3 sene oldu iste SINIR koyali
Hadi gözün aydın canım :)perşembe sendenimkrizantemcik
Hadi gözün aydın canım :)
Kabızlık canım.
Moralini bozma, hata payı olabiliyor bana normal geldi kilosu.32. haftada benimki 1800 gr. küsurdu.Kizlar bugün kontrolüm vardi 33+7 de 2138 gr cikti bebisim.doktor biraz zayif dedi moralim bozuldu sizin nekadardi bu haftalarda
Tatlım bence bitirin artık hazırlıkları, zaten son zamanlarda insanın aklına aa şunu da alsam mı acabalar gelip durduğu için anca hazırlanırsınız.Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) uyku hakkında yorum yapmıyorum bile artık yalnız uykusuzluk bende sabahları başağrısı yapıyor. Evde temizlik var. Bu arada hala ne bir beşik ne bir oda almış değilim hep yaparız deyip üşengeçlikten çıkamıyorum benim gibi var mı aranızda acaba?
Canım kuzum, sana bu ara nazarlar mı değiyor?iğnemi vuruldum geldim. bu iğne baş ağrısı yapıyor bende. vurulduğum gun gözlerımı açamıyorum
hani enerjı verecekti,hani düz duvara tırmanacaktım.
Ben de varim calisan ama evim okula cok yakin sadece okulumuz biraz soguk.birde ben varım çalışan, sınıfa girdiğim an uykum geliyor, direniyorum birde çok soğuk kendimi kasmaktan sırtım ağrıdı.
Litchim inşallah bir an önce geçer kabızlığın.Benim kabızlığıma alaturka tuvalet çözüm olmuştu pozisyondan ötürü.Ancak tabi ki yanlış yönlendirmek istemiyorum seni.Doktor ne dedi sordun mu canım kabızlığına ne çare olabilir diye?Ikınırken yanlış ıkındım sanırım sancılar giriyor. Dr bebiş daha dönmemiş dediği için biraz tedirginliğim gitti ama kemiklerde açılmayı hızlandırmış olabilirim. Ne oturabiliyırum ne kalkabiliyorumsuni sancı verildiğinde gelen sancıları.biliyırum dün gece o sancılar vardı yatarken. Yarım saatte bir girdi çok korktum biraz yürüyüş yapabilsem iyi olur belki diye evin içinde yürüyorum bakalım.
Sağol cnm sagligi iyi çok şükür. Nst için sira bekliyorum simdi.
Sende zayifsin bebegin zayif olması normal dedi nazil bir düz mantik bilmiyorum :)
Bide 300 gr zayifsa 1800 gr flan benim bebis bildiğin kedi yavrusu :)
Evet arkadaşım katılıyorum, doktorların bu kilo konusunda gereksiz yere anne adaylarını üzdüğünü düşünüyorum.- de olabilir + da 2500 lerdede olabilir yani,sağlıklı olsunlarda emer büyürler kuzular :)
işten doğuma gıdeceklerdenım ben.Canım kuzum, sana bu ara nazarlar mı değiyor?Hala işe gidiyor musun?
Evet arkadaşım katılıyorum, doktorların bu kilo konusunda gereksiz yere anne adaylarını üzdüğünü düşünüyorum.
Aynen birde burda tombiş bebekleri duyunca ben besleyemiyor muyum diye düşünüyor insan ama önemli olan sağlıklı olmaları :)
çok biliyo o dr sıkma sen canını hamilelik takviminde bile 2200 yazıyor 60 gr az yada çok üzülme sağlıklı olsunlar da kilolu zayıf farketmez doğunca şişmalatırız
Moralini bozma, hata payı olabiliyor bana normal geldi kilosu.32. haftada benimki 1800 gr. küsurdu.
- de olabilir + da 2500 lerdede olabilir yani,sağlıklı olsunlarda emer büyürler kuzular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?