2015 Şubat Anneleri

Kizlar bugün kontrolüm vardi 33+7 de 2138 gr cikti bebisim.doktor biraz zayif dedi moralim bozuldu sizin nekadardi bu haftalarda
çok biliyo o dr sıkma sen canını hamilelik takviminde bile 2200 yazıyor 60 gr az yada çok üzülme sağlıklı olsunlar da kilolu zayıf farketmez doğunca şişmalatırız

8 yaş cokta küçük bir yaş değil orayı haydi haydi yıkar
orasının kişiye özel oldugunu bir nevi göstermiş oluyorsun

cümleten günaydınlar..yada tünaydınlar...
bız daha yenı kalktık..arada lazım boylesı..
yarın kontrolüm var merakla bekliyoruz..bugünde inzarın vardı sanırım..hadı güzel haberler gelsın herkesten ınsaallah

iğnemi vuruldum geldim. bu iğne baş ağrısı yapıyor bende. vurulduğum gun gözlerımı açamıyorum
hani enerjı verecekti,hani düz duvara tırmanacaktım.

Tatlım bence bitirin artık hazırlıkları, zaten son zamanlarda insanın aklına aa şunu da alsam mı acabalar gelip durduğu için anca hazırlanırsınız.

iğnemi vuruldum geldim. bu iğne baş ağrısı yapıyor bende. vurulduğum gun gözlerımı açamıyorum
hani enerjı verecekti,hani düz duvara tırmanacaktım.
Canım kuzum, sana bu ara nazarlar mı değiyor? Hala işe gidiyor musun?

Litchim inşallah bir an önce geçer kabızlığın.Benim kabızlığıma alaturka tuvalet çözüm olmuştu pozisyondan ötürü.Ancak tabi ki yanlış yönlendirmek istemiyorum seni.Doktor ne dedi sordun mu canım kabızlığına ne çare olabilir diye?

Sağol cnm sagligi iyi çok şükür. Nst için sira bekliyorum simdi.
Sende zayifsin bebegin zayif olması normal dedi nazil bir düz mantik bilmiyorum :)
Bide 300 gr zayifsa 1800 gr flan benim bebis bildiğin kedi yavrusu :)

- de olabilir + da 2500 lerdede olabilir yani,sağlıklı olsunlarda emer büyürler kuzular :)

- de olabilir + da 2500 lerdede olabilir yani,sağlıklı olsunlarda emer büyürler kuzular :)
Evet arkadaşım katılıyorum, doktorların bu kilo konusunda gereksiz yere anne adaylarını üzdüğünü düşünüyorum.

selam kızlar
herkese hayırlı günler hayırlı haftalar
dün 4 saat arayla 10 ar dakika sancılarım oldu
ayyy çok panik oldum yaaa daha temizlik yapmadım halılar perdeler koltuklar yıkanacak sokaktan kar kalkmadı bu havada nasıl bitecek hepsi bu hafta içi başlasam 1 ayda anca kurur halılar

Evet arkadaşım katılıyorum, doktorların bu kilo konusunda gereksiz yere anne adaylarını üzdüğünü düşünüyorum.

Aynen birde burda tombiş bebekleri duyunca ben besleyemiyor muyum diye düşünüyor insan ama önemli olan sağlıklı olmaları :)

kızlar bebeğinin kilosunun az olduğunu düşünenler üzülenler
size kendi uyguladığım yöntemi söyleyeyim
bunu bana teyzem söyledi hakikaten bebeğe çok etkili
hergün en az 1 orta boy kase yoğurt yiyin ve büyük bir bardak süt için
ben yoğurt yemezdim aklıma gelirse yerdim
teyzem bir akrabasının günde 1 kilo yoğurt yediğini ve 4,5 kilo çocuk doğurduğunu söylediğinde benimde kilom düşüktü
tabiki günde 1 kilo yiyemiyorum ama hergün orta kase yoğurt yemeye dikkat ediyorum
hergün süt ve yoğurt yiyorum ve diğer beslenmem olduğu gibi devam ediyor ekstra bişey yapmıyorum
çok şükür yoğurda başladığımdan beri bebeğimin kilosu önden gidiyor

Aynen birde burda tombiş bebekleri duyunca ben besleyemiyor muyum diye düşünüyor insan ama önemli olan sağlıklı olmaları :)
çok biliyo o dr sıkma sen canını hamilelik takviminde bile 2200 yazıyor 60 gr az yada çok üzülme sağlıklı olsunlar da kilolu zayıf farketmez doğunca şişmalatırız

Moralini bozma, hata payı olabiliyor bana normal geldi kilosu.32. haftada benimki 1800 gr. küsurdu.

Çok sagolun kozlar nst den snra Dr la ayrintili konuştum.bebegin zayif değil senin gibi ince yapili olacak dedi.yani gürbüz bi bebek olmiycak dedi.çok sukur içim rahatladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…