Halamı yok bir şey.Dr un verdiği ilaç güya müshil miş o bile etkilemediçok zorlamışım kendimi o kadar çok sancım var ki hem popoda hem kasıklarda. Yarım saatte bir de sancı girdi Allahım hayır etsin.
Sen ben var çalışan heralde.Allahımmm gece neredeyse hiç uyumadım.. Pofff bi de işe gidiyom şimdi. 32den son al iznini otur evinde ne işin var senin pfis köşelerinde hamile hamile. Hayırlısı işe şu hafta da gecseydi de hem iş bitsin hem annem gelsin...
Canim lohusalikta yangın devam ediyorAllahım yangınlar geliyokocam donuyo evde ben sıcaktan patlıycam lohusalıkta nasıl oluyo üşüyo muyuz yanıyo muyuz? Ne kadar kaldı normal insanlarla aynı sıcaklığı hissetmeme acaba :/
Ooo sen 20 lere düşnüşsün.Bebeklerin %88'i tahmini doğum tarihinden önceki iki hafta içinde doğacaktır. Åu andan itibaren siz ve bebeğiniz için bu aralığın başlamasına 2 hafta kaldı.
bu takvimdeki yazıda bir cins :S zaten 2 hafta sonra 39. haftam bitmiş oluyorkaçta doğurtacak bu beni 41 42 de filan herhalde
Günaydın tatlı hamisler :) ptesi evde olmak ne güzel bisiymis darısı suan çalışan tüm hamislerin başına diyorum :)Litchi canım doktoruna bi sorsana hala çok rahatsizim başka kullanabileceğim bişi var mı diye ? Ben de heralde hava degisiminden 2 gün cikamadim da acaip kötü oldum senin kaç gün olmuş çok üzüldüm bi ara sor belki başka bişi önerir
B
Sen ben var çalışan heralde.
Ben iyiki çalışıyorum dün evde perişandım.
Ev bana yaramıyor.
Bak motivasyona.
Valla ben evde iyiydim ya.. Yürüdüm, temizlik yaptım, pasta börek yaptım, kitap okudum, örgü ördüm... Ofiste sandalye tepesinde otur otur belim daha çok ağrıyo. Hiiiç motivasyon falan kalmadı. Bi de benim bi terfi olma durumu vardı patron dur biraz daha bekle diyo. Arkadaş taaa 2 aylıkken söyledim ben sana 7 aydır kafan nerdeydi beni süründürüyosun. Biliyom yapacakları da yok işte maksat ağzıma bal sürmek. bak biz yapacaktık sen gittin tüh demek. Hamile hamile günahıma giriyo ya odun adam... İşte bu sebeplerden de hiiiiç motivasyon bi şe kalmadı işe karşı...
Canim lohusalikta yangın devam ediyor
Aman boşver patronları hep yalan dolan sen kendine bak.Valla ben evde iyiydim ya.. Yürüdüm, temizlik yaptım, pasta börek yaptım, kitap okudum, örgü ördüm... Ofiste sandalye tepesinde otur otur belim daha çok ağrıyo. Hiiiç motivasyon falan kalmadı. Bi de benim bi terfi olma durumu vardı patron dur biraz daha bekle diyo. Arkadaş taaa 2 aylıkken söyledim ben sana 7 aydır kafan nerdeydi beni süründürüyosun. Biliyom yapacakları da yok işte maksat ağzıma bal sürmek. bak biz yapacaktık sen gittin tüh demek. Hamile hamile günahıma giriyo ya odun adam... İşte bu sebeplerden de hiiiiç motivasyon bi şe kalmadı işe karşı...
bende gün sayıyorum ayın 22sinde ayrılıcam inşallah tabi o zamana kadar doğmazsa kızımAllahımmm gece neredeyse hiç uyumadım.. Pofff bi de işe gidiyom şimdi. 32den son al iznini otur evinde ne işin var senin pfis köşelerinde hamile hamile. Hayırlısı işe şu hafta da gecseydi de hem iş bitsin hem annem gelsin...
bebek zayıf olabilir buna emin olma gibi ihtimali olamaz. ultrason cihazları o kadar farklı ölçümler yapıyorki. banada 32. haftada 2 kilo demişti ama 300 gram hata payı olabilir yani 1700 gramda olabilir demişti. ayrıca sağlığı yerindeyse kilolu yada zayıf olması sıkıntı değil benceKizlar bugün kontrolüm vardi 33+7 de 2138 gr cikti bebisim.doktor biraz zayif dedi moralim bozuldu sizin nekadardi bu haftalarda
canım benimde oluyor dün gece çok oldu mesela duramadım biraz daha olsaydı eşimi uyandıracaktım özellikle de yatar pozisyonda artıyor otururken o kadar değil ama otururkende belim ağrıyor. Ama artık alıştım panik yapmıyorumYatarken sancı giriyor mu canım? Her yarım saatte bir sancı girdi bana acaba Dr a sorsam mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?