2015 Şubat Anneleri

Dr un verdiği ilaç güya müshil miş o bile etkilemedi çok zorlamışım kendimi o kadar çok sancım var ki hem popoda hem kasıklarda. Yarım saatte bir de sancı girdi Allahım hayır etsin.
Halamı yok bir şey.
Ben çok çektim ondan günlerce ağladığımı bikirim.
Birazda psikolojik, zorlama bir süre ağrıya katlanıp bekle.

Günaydın tatlı hamisler :) ptesi evde olmak ne güzel bisiymis darısı suan çalışan tüm hamislerin başına diyorum :) Litchi canım doktoruna bi sorsana hala çok rahatsizim başka kullanabileceğim bişi var mı diye ? Ben de heralde hava degisiminden 2 gün cikamadim da acaip kötü oldum senin kaç gün olmuş çok üzüldüm bi ara sor belki başka bişi önerir

B
Sen ben var çalışan heralde.
Ben iyiki çalışıyorum dün evde perişandım.
Ev bana yaramıyor.
Bak motivasyona.

Ooo sen 20 lere düşnüşsün.
Bir ara 120 lerdeydik ve 100 ün altına düşme çabasındaydık.
Az kaldı tav.huuu

perşembe sendenim krizantemcik

B

Sen ben var çalışan heralde.
Ben iyiki çalışıyorum dün evde perişandım.
Ev bana yaramıyor.
Bak motivasyona.

Valla ben evde iyiydim ya.. Yürüdüm, temizlik yaptım, pasta börek yaptım, kitap okudum, örgü ördüm... Ofiste sandalye tepesinde otur otur belim daha çok ağrıyo. Hiiiç motivasyon falan kalmadı. Bi de benim bi terfi olma durumu vardı patron dur biraz daha bekle diyo. Arkadaş taaa 2 aylıkken söyledim ben sana 7 aydır kafan nerdeydi beni süründürüyosun. Biliyom yapacakları da yok işte maksat ağzıma bal sürmek. bak biz yapacaktık sen gittin tüh demek. Hamile hamile günahıma giriyo ya odun adam... İşte bu sebeplerden de hiiiiç motivasyon bi şe kalmadı işe karşı...

ağzının ortasına yapıştırcaksın ya böyle adamların

Canim lohusalikta yangın devam ediyor

demeyin öle şeyler bugün don atlet yattım, yine ter yine yangınlar. Elimden alevler çıkıyo sanki sürekli çarşafın, yatağın soğuk bi köşesini aradım elimi tutayım da biraz serinlesin diye elimi koyduğum anda orası da hemn ısınıyo. Sabah işe gelirken buz gibi direksiyon iyi geldi bi tek. O da şimdi geçti zaten yine elim yanıyo

Aman boşver patronları hep yalan dolan sen kendine bak.
Kuzenım bankanın g.müd.çalışıyordu.
Her yıl en başarılı eleman seçiliyordu. Yıllarca yükselemedi ve hamilelik izninde arkadaşını onun istediği konuma getirdiler.
Yani onlara yaranamazsın.

bende gün sayıyorum ayın 22sinde ayrılıcam inşallah tabi o zamana kadar doğmazsa kızım

Kizlar bugün kontrolüm vardi 33+7 de 2138 gr cikti bebisim.doktor biraz zayif dedi moralim bozuldu sizin nekadardi bu haftalarda

Kizlar bugün kontrolüm vardi 33+7 de 2138 gr cikti bebisim.doktor biraz zayif dedi moralim bozuldu sizin nekadardi bu haftalarda
bebek zayıf olabilir buna emin olma gibi ihtimali olamaz. ultrason cihazları o kadar farklı ölçümler yapıyorki. banada 32. haftada 2 kilo demişti ama 300 gram hata payı olabilir yani 1700 gramda olabilir demişti. ayrıca sağlığı yerindeyse kilolu yada zayıf olması sıkıntı değil bence

Sağol cnm sagligi iyi çok şükür. Nst için sira bekliyorum simdi.
Sende zayifsin bebegin zayif olması normal dedi nazil bir düz mantik bilmiyorum :)
Bide 300 gr zayifsa 1800 gr flan benim bebis bildiğin kedi yavrusu :)

günaydın kızlar,
etrafımdaki herkesin sabırsız bebekleri doğmaya başladı daha dün bi tanesi geldi 38+2 de allah bizide sağ salim kavuştursun inşallah son iş haftası bu hafta cuma kontrolümüz var inşallah izne ayrılcaz bu hafta geceden bu yana kasıklarımda ve belimde sancı var bizim kızlar arka arkaya doğurunca etkilendim galiba :S

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) uyku hakkında yorum yapmıyorum bile artık yalnız uykusuzluk bende sabahları başağrısı yapıyor. Evde temizlik var. Bu arada hala ne bir beşik ne bir oda almış değilim hep yaparız deyip üşengeçlikten çıkamıyorum benim gibi var mı aranızda acaba?

Yatarken sancı giriyor mu canım? Her yarım saatte bir sancı girdi bana acaba Dr a sorsam mı ki?
canım benimde oluyor dün gece çok oldu mesela duramadım biraz daha olsaydı eşimi uyandıracaktım özellikle de yatar pozisyonda artıyor otururken o kadar değil ama otururkende belim ağrıyor. Ama artık alıştım panik yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…