2015 Şubat Anneleri

benim hep sert hiç yumuşamıyor
doktor bu yüzden yatış veriyor sürekli
dinlenmesi ve rahat etmesi lazımmış
sert olduğunda bebek rahat edemiyormuş

Bilmiyordum canım sağol ama yatmak ne kelime 2 çocuk olunca yatmayı filan unutuyor insan. Ara ara kasılmalar da geliyor o zaman tas gibi oluyor ama dikkat ettim bugün diğer günlere gore daha sert sanki karnim.bebis de bi hareket ediyor bi sessiz sanırım aralarda uyuyor.randevumuza da az kaldı perşembe tam 36+0 ken gidicez bakalım doktor teyzemiz ne diyecek.

bana doktorum böyle bişey söylemedi ama arkadaşa doktoru karnın sertken sakın dokunma demiş
erken doğumu tetiklermiş
bana doktorum öyle bişey demedi bende sormayı unutuyorum her seferinde

Kucağımda 1,5 aylık bi erkekle bildiriyorum:) bu erkrk bugünden belli kucağımda:) uyuyor uyanıyor:) kızımın üstüne çıktı:) babası zaten gelin diyo kızıma. Misss gibi kokuyo kuşum:) arada kusuyo:) benim kızımda gelsin hayırlısıyla:)

kuru hurmadan mı bahsediyorsunuz yoksa şu pazarda satılan taze hurmadan mı ikisi aynı ise yarar mı acaba ben tazesine bayılıyorum
Taze hurma dediğin hangisi canım şu turuncu trabzon hurması mi biz onu diil de şu hacdan gelen oluyor ya ona mi kuru deniyor ondan yiyoruz belki ikisi de aynı ise yariyordur bilmiyorum

Molfix 2 tane bişi gönderiyor zaten canım :)

valla ben aklıma geldikçe yiyorum. seviyorum da hurmayı. aman dikkat edin hurmanın kabızlık yaptığı yazıyordu bi yerde.
aksine lifli oldugu icin kabizligi onler. Kan yapar. Bn de baslayayim artik gunde 1-2. Dogum yaklasinda 5-6 yerim hatta daha fazla. cok seviyorum

Kıyafet çok sanki canım ya ama madem koydun çıkarma artık kalsın boşver

cok uzun surdugu icin lavmansiz toto elden giderdi iyi olmus. Gecmis olsun

Taze hurma dediğin hangisi canım şu turuncu trabzon hurması mi biz onu diil de şu hacdan gelen oluyor ya ona mi kuru deniyor ondan yiyoruz belki ikisi de aynı ise yariyordur bilmiyorum
hacdan gelen hurmanin tazesi oluyor bir de. Ah getiren olsa da yesem

Onların tüp şeklinde sıkmalı olanıda var hepsi serum gibi değil.
Doğumda yapılan suyla karışık serum torbasında sıkılıyor.

Yatırmamış mı? Benim 13,5 haftalık 2 cm açılmıştı. Sonra düşmüştü.
Bu büyük bebek hastanede kalması gerekiyormuş gibi geldi.

Sağol canım benim. Dr senden ne testleri istedi? Normal doğum için beta streptokok testi yapılıyormuş ama bizden kimseye henüz yapılmadı sanırım.
D vitaminine bakılsın dedi, Allah ne verdiyse istemiş ama, 5 tüp Allah ın Gücüne gitmesin de bıktım ..

kızlar evinde hava nemlendirici cihazlardan kullanan varmı
bende astım var son zamanlarda nefes alamıyorum evde
dün gece cam açık yattım nefes alamıyorum diye ağlıyorum artık
yine başladı kriz gibi geliyor
dün akşam haberlerde de söylediler özellikle bebekli ailelerde peteklerin üzerine ıslak havlu koymak gerek diye
hava nemlendirici cihaz alacağım acaba gerçekten işe yarıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…