Kızlar bugün dr a gittim bebişim 2450 olmuş çok şükür. nst ye bağladı hareketleri kalp atışları iyi dedi erken doğum kasılmaları da yokmuş. ama 3 haftada 4 kg almışımbaktı ödem olmuşsun çok dedi tuzu tamamen yasakladı. tansiyon takibi yap dedi. tansiyonum 10-7 aslında ama böyle ödem devam ederse çıkar tansiyon normal doğum olmaz bak sonra dedi başka napabilirim ödemi indirmek için ?
Vardı 1-2 kişi yazarlar cvpBoyle bi problemi olan yokmu bı yardımcı olsanız bı arkadasım için arastırıyorum
bu saaten sonra çkmaz insa canim tansiyon falan, ne kaldi zaten surda senin dogumunaKızlar bugün dr a gittim bebişim 2450 olmuş çok şükür. nst ye bağladı hareketleri kalp atışları iyi dedi erken doğum kasılmaları da yokmuş. ama 3 haftada 4 kg almışımbaktı ödem olmuşsun çok dedi tuzu tamamen yasakladı. tansiyon takibi yap dedi. tansiyonum 10-7 aslında ama böyle ödem devam ederse çıkar tansiyon normal doğum olmaz bak sonra dedi başka napabilirim ödemi indirmek için ?
gule gule giysidne hastanede duracagi kaç saat zaten :)))
o kadar afzlasini goturmeye egrek yok, ben 4 gun için o kadar koymam, kalkip yuruycek kirletcek hali yok ya : ))))))
sorun ne esobacim, geçmise gitmedimdeVardı 1-2 kişi yazarlar cvp
ödem olduğunu nasıl anladı aldığın kiloya bakarakmi söyledi bende 1 ayda 3 kilo aldımKızlar bugün dr a gittim bebişim 2450 olmuş çok şükür. nst ye bağladı hareketleri kalp atışları iyi dedi erken doğum kasılmaları da yokmuş. ama 3 haftada 4 kg almışımbaktı ödem olmuşsun çok dedi tuzu tamamen yasakladı. tansiyon takibi yap dedi. tansiyonum 10-7 aslında ama böyle ödem devam ederse çıkar tansiyon normal doğum olmaz bak sonra dedi başka napabilirim ödemi indirmek için ?
Cocuklar olunca bizde öyle olucaz. Tembellik bitti.Ya valla maşallah arı gibi annem 1 dk durmuyor yerinde ben yürüyüş yapmaya üşeniyorum o zorla kalk yürüyelim diyor hiç onun kızı değilim bu hamaratlik konusunda
2 çift koydum ben.aynıyım aynı annemle kız kardeşim güldü koyduklarıma bende kızdım çıkardımne bileyim ben ne koyulacağını aklıma ne eserse koydum 5 6 çift çorap koydum bende çoraba takıntılıyım
2 çift koydum ben.
Benim çok değil hepsi penye incecik şeyler
bana mesajdan 15 gün sonra gönderdiler toplam 4 adet sen ne zaman mesaj attın
Bebeğinin kalbinde parlaklık olan var mı diye sormuşlarsorun ne esobacim, geçmise gitmedimde
yemegin altini açtim çocuklaar sofra kurucam iki dk buraya bakayim dedim
Kızlar siz neler koydunuz, bende bu hafta yapıcam çantamı ama kabin boy valiz yeter diye düşünmüştümorta boy valiz benim eşyalarımı anca aldı. bebeğin eşyaları tam sığdı çantasına,aynı bavul yapmak istemediğim için 2 çanta yaptım tek çanta çok karışır.bebek bezi mümkün değil sığmaz artık.
Bebeğinin kalbinde parlaklık olan var mı diye sormuşlar
Canım umarım hayırlısı olur sen rabbine güven benim de oğlumun Kocaman'dı Kafası kendisi de öyleydi ya neyse :) her ıkınmada aşr Suresi ve inşirahı okudum ilk doğum OLMASINA rağmen 4 kilo 200 gram doğdu iki tane dikişim vardı :)Bgn dr a gittik bizde. Bebişin kafası buyuk dedi. Ki daha 36 haftalığım. 2 hafta sonra gel 101mm falansa yine bekleriz ama zor dedi puff
Onların tüp şeklinde sıkmalı olanıda var hepsi serum gibi değil.
Doğumda yapılan suyla karışık serum torbasında sıkılıyor.
Bana sağlık ocağı ödem var dedi.Kızlar bugün dr a gittim bebişim 2450 olmuş çok şükür. nst ye bağladı hareketleri kalp atışları iyi dedi erken doğum kasılmaları da yokmuş. ama 3 haftada 4 kg almışımbaktı ödem olmuşsun çok dedi tuzu tamamen yasakladı. tansiyon takibi yap dedi. tansiyonum 10-7 aslında ama böyle ödem devam ederse çıkar tansiyon normal doğum olmaz bak sonra dedi başka napabilirim ödemi indirmek için ?
Kızlar siz neler koydunuz, bende bu hafta yapıcam çantamı ama kabin boy valiz yeter diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?