2015 Şubat Anneleri

bol bol su iç canım başka ne yapılır bilmiyorum ama su çok önemli.

bu saaten sonra çkmaz insa canim tansiyon falan, ne kaldi zaten surda senin dogumuna
sen kes tabi yinede tuzu, ekmekde ki tuz bile yetermis bizim gunluk ihtiyacimiz için, yemege az tuz atacaksan ( tuzusz yiyemezsin diye ) ekmegi kes bence

gule gule giysidne hastanede duracagi kaç saat zaten :)))
o kadar afzlasini goturmeye egrek yok, ben 4 gun için o kadar koymam, kalkip yuruycek kirletcek hali yok ya : ))))))

orası öyle de ben takıntılıyım koydum kese içinde zaten,minancık bir şey yer kaplamıyor ki hem gülüyorum halime hemde yapacağımdan geri kalmıyorum.

ödem olduğunu nasıl anladı aldığın kiloya bakarakmi söyledi bende 1 ayda 3 kilo aldım

Ya valla maşallah arı gibi annem 1 dk durmuyor yerinde ben yürüyüş yapmaya üşeniyorum o zorla kalk yürüyelim diyor hiç onun kızı değilim bu hamaratlik konusunda
Cocuklar olunca bizde öyle olucaz. Tembellik bitti.
Hele benımki 8 yıllık tembellik

2 çift koydum ben.
Benim çok değil hepsi penye incecik şeyler

bu arada ben söylemeyi unuttum. benim karnım hala yukarıda olmasına rağmen şu bir kaç gündür rahatsız etmemeye başladı mide tarafımı. sanki boşluk oldu mide tarafımda, acaba döndü mü çarşamba belli olacak gerçi ama yeni yeni rahatladı midem :)

2 çift koydum ben.
Benim çok değil hepsi penye incecik şeyler

benimde penye hastane çıkışı ve 5li takım haricinde sadece tulum koydum kadife. yelek ve patik koydum birde ananem örmüş

Kızlar siz neler koydunuz, bende bu hafta yapıcam çantamı ama kabin boy valiz yeter diye düşünmüştüm

ben bi tane bile çorap koymadım ilkindede koyamamıştım gerekte olmadı zaten üst üste iki tane patikli alt giydiriyorlar üstünde ince battaniye gerek yok gibi sizi okuyunca da koyasım gelmiyor değil

Bgn dr a gittik bizde. Bebişin kafası buyuk dedi. Ki daha 36 haftalığım. 2 hafta sonra gel 101mm falansa yine bekleriz ama zor dedi puff
Canım umarım hayırlısı olur sen rabbine güven benim de oğlumun Kocaman'dı Kafası kendisi de öyleydi ya neyse :) her ıkınmada aşr Suresi ve inşirahı okudum ilk doğum OLMASINA rağmen 4 kilo 200 gram doğdu iki tane dikişim vardı :)

Bana sağlık ocağı ödem var dedi.
Kiraz sapı ve yeşil çayı demle iç dedi.2 fincan

Kızlar siz neler koydunuz, bende bu hafta yapıcam çantamı ama kabin boy valiz yeter diye düşünmüştüm

herkesin ihtiyaç listesi farklı olur ama ben yazayım fikir olsun

kendim için;
1 tane uzun elbise gecelik
2 takım alt üst pijama (1 takımı polar,diğeri penye)
1 tane örme yelek
1 tane şal
1 tane uzun hırka
3 çift çorap
3 tane iç çamaşırı
3 tane atlet
1 tane yüz havlusu
1 şişe kolonya
2 rulo havlu peçete
10 tane hasta bezi

bebek için;
1 takım 10'lu hastane çıkışı
1 takım 5'li takım
3 tane zıbın( şu göbeği düşene kadar giydirilen önleri düğmesiz atlet tarzı olan şey)
1 tane kadife tulum
1 tane yelek
1 tane örme patik
1 tane yedek alt
1 tane ince çıtçıtlı
5 6 çift çorap ( bunu abarttım )
14 tane bez
1 paket ıslak mendil
5 tane ağız mendili
1 paket pamuk altını silmek için olanlarından
biberon ve emzik ne olur ne olmaz diye.
1 tane ince penye battaniye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…