2015 Şubat Anneleri

Canım ödemi geçiremezsin ama engelleyebilirsin
Tuzu kesip yeterli miktarda su içersen ve çıplak ayak dolaşmazsan ödemin artmaz :) sol tarafına yatman da çok işe yarar :)
Ayy keşke kelin ilacı olsa da başına sürse ben hiç sevmiyorum soluma yatmayı
Bu arada kaç kilo aldın ki ???

Dr diğer dulcolax a da devam et dedi. Sen ne kadar kullanmıştım canım?
Cok kullanmadim canim. 1-2 gun sadece. Senin gibi bir suru sey denedim hangisi iyi geldi bilmem.
Dr surup yazdi hap icemiyorum diye cesaret edip suruba da baslayamadim. Kabizlik korkusuna

evet canım o turuncu dediğinden seviyorum valla korkudan bu kış yiyemedim erkenden doğum başlar diye kuru dediğimde sizin yediginizden hac hurmasi yani 1-2 hafta sonra bende başlarım o zaman

Trabzon hurmasını korkmadan yiyebilirsin ki. O diğer hurmanın yaptığını yapmıyormuş.

Çok güzel bir hazırlık yapmışsın canım umarım herşey gönlünce olur :)
Yalnız bir önerim olsa sana naçizane :)
Uzun elbise gecelik yerine altlı üstlü pijama Takım'ı koymanı tavsiye ederim doğumdan sonra sürekli karnını kontrol ettikleri için elbiseyi indir kaldır zor oluyor
Ben çok sıkıntı çekmiştim bu sefer iki Parça aldım inşallah o sıkıntıları çekmem :)

benim kızımında kafası büyük ve ölçüleri 2 hafta önde yazdıklarını okuyunca çok mutlu oldum :)

Teşekkür ederim canım. Ben biraz çalışayım bu liste üstünde.
Ama sen Orta boy valiz+çanta deyince daha çok şey koydun sanmıştım

sağol canım inşallah hepimizin gönlünce olur. zaten bir tane koydum uzun elbise diğerleri hep alt üst. benim gittiğim hastanede hemşire ablada aynı şeyi söyledi alt üst takımda daha rahat edersiniz diye oradan kaldı aklımda bu fikir.

Bol su tüket ve hareket et canım

Teşekkür ederim canım. Ben biraz çalışayım bu liste üstünde.
Ama sen Orta boy valiz+çanta deyince daha çok şey koydun sanmıştım

valiz bildiğin o çekmeli valizlerden değil. tutmalı valizlerden yani bildiğin çantanın büyün versiyonunu düşün :)
benim aslında hasta bezlerim çok fazla yer kapladı görünürde abartı bir şey koymadım. birde oğlanın eşyalarını aynı yere koymamak adına böyle birşey yaptım yani onun çantası mesela en üstte direk hemşireye verilecek şeyler hazır onun altındakiler daha sonra yanımıza gelince giydirilecek. hem kendim olmadığımda çantayı dağıtmak zorunda kalmazlar.yoksa bende rahat rahat bir valize sığdırabilirdim bu eşyaları ama hem buruşmasın hemde etrafımda duyduklarım bilgi ile 2 çantanın ayrı ayrı olması daha mantıklı geldi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…