- 22 Aralık 2014
- 86
- 31
- 18
- 34
bende bi kaç makyaj malzemesi koymayı düşünüyorum bide hastaneye gitmeden sacıma bi maşa yaptırabilirsem ne güzel olurdu ama sancinin ne zaman geleceği belli olmadığından o iş yaş gibiValla koydum duz sacla giderim gece maşa yaparim :) makyaj malzemelerimidr koydum
Şimdilik yok çok şükür ama zaten kalpte parlaklık tek anlamlı değil. Başka belirtilerle beraber olduğunda o zmn korkutur. Ki şu aşamada dogmadan birsey belli olmaz. Doğunca da hiç bir şey çıkmayacak inşallahBoyle bi problemi olan yokmu bı yardımcı olsanız bı arkadasım için arastırıyorum
Ben kullanıyorum bence gerekli bişeykızlar evinde hava nemlendirici cihazlardan kullanan varmı
bende astım var son zamanlarda nefes alamıyorum evde
dün gece cam açık yattım nefes alamıyorum diye ağlıyorum artık
yine başladı kriz gibi geliyor
dün akşam haberlerde de söylediler özellikle bebekli ailelerde peteklerin üzerine ıslak havlu koymak gerek diye
hava nemlendirici cihaz alacağım acaba gerçekten işe yarıyormu
Insallah canım ya yinede korkuo ınsan bu olay benım arkadasimin basinda uclusu rısklı çıkmasa hıc takmıcakta kafasına benimde 3 lu rısklı cıktı ama ayrıntılım temiz sukurŞimdilik yok çok şükür ama zaten kalpte parlaklık tek anlamlı değil. Başka belirtilerle beraber olduğunda o zmn korkutur. Ki şu aşamada dogmadan birsey belli olmaz. Doğunca da hiç bir şey çıkmayacak inşallah
Ya valla maşallah arı gibi annem 1 dk durmuyor yerinde ben yürüyüş yapmaya üşeniyorum o zorla kalk yürüyelim diyor hiç onun kızı değilim bu hamaratlik konusundaBiliyorum ama işte deneyimsizim. Senin anne hazırladı bitirdi.
Ya ne koyarsam koyayım bebek üşüyecek takıntısı var bende.
Her şeyi polar kadife alcam nerdeyse.
İnzar gibi külütluçorap koyacam sonunda.
nereye koyyon kiz sne onu hastane çantasinami : )aynıyım aynı annemle kız kardeşim güldü koyduklarıma bende kızdım çıkardımne bileyim ben ne koyulacağını aklıma ne eserse koydum 5 6 çift çorap koydum bende çoraba takıntılıyım
Ne okuyabildim ne yazabildim bugün kızın pesinde kosturmaktan iyiden iyiye hasta oldu saka gibi gözler kizardı iyice iltihap yapti baktim boğaz da kizarmis mumukler de akiyor evlere şenlik halimiz. Bir kizana bak bir ise kostur bi dogum icin dr arastir bu saat oldu yemek yiyemedim daha beynim uyustu dusunmkten ya. Kendime bulascak korkusu biyana ıyilesmeden gidersek babami da riske sokucak ona da korkuyom bi kurtaramadk yakamizi su hastaliklrdan yarabbm
Üçlü de risk veriyor sadece. Amniyosentez sonuç veriyor. Allah adua etmekten başka ncare yok. Tüm testleri 2li ve 3lu normal çıkıp down sendromlu çocuk doğuran olmuş yeni. Dr um dediInsallah canım ya yinede korkuo ınsan bu olay benım arkadasimin basinda uclusu rısklı çıkmasa hıc takmıcakta kafasına benimde 3 lu rısklı cıktı ama ayrıntılım temiz sukur
nereye koyyon kiz sne onu hastane çantasinami : )
benim çorap almam lazim buyuklerin çoraplari duruyor ama yenisinide aliyim yazik çcouguma demi :))
gule gule giysidne hastanede duracagi kaç saat zaten :)))evet hastane çantasına ama şey yaptım tülden kesem vardı onun içine koydum. maşallah kızana bir sürü çorap almışız farkında olmadan
ok canim saolasin, dogsada riski yok galiba ama dursun daha , toparlansin biraz bebisvar canım çocuğun duruşundan kaynaklanmis şuan bi sorunu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?