kızlar evinde hava nemlendirici cihazlardan kullanan varmı
bende astım var son zamanlarda nefes alamıyorum evde
dün gece cam açık yattım nefes alamıyorum diye ağlıyorum artık
yine başladı kriz gibi geliyor
dün akşam haberlerde de söylediler özellikle bebekli ailelerde peteklerin üzerine ıslak havlu koymak gerek diye
hava nemlendirici cihaz alacağım acaba gerçekten işe yarıyormu
Onun reklamına kızım bayılıyor her çıktığında bebiiiii diye seviniyor.normal molfixi sevmedim ben ama bunu bu deniyim demiştim sanırım deneyemeyecegim.
Ne okuyabildim ne yazabildim bugün kızın pesinde kosturmaktan iyiden iyiye hasta oldu saka gibi gözler kizardı iyice iltihap yapti baktim boğaz da kizarmis mumukler de akiyor evlere şenlik halimiz. Bir kizana bak bir ise kostur bi dogum icin dr arastir bu saat oldu yemek yiyemedim daha beynim uyustu dusunmkten ya. Kendime bulascak korkusu biyana ıyilesmeden gidersek babami da riske sokucak ona da korkuyom bi kurtaramadk yakamizi su hastaliklrdan yarabbm
Şükürler olsun bugün kızımı gördüm :) 2 kilo 300 gram olmuş abisine göre biraz ufak ama olsun sağlıklı olsun da :) sizin kontroller nasıl geçti annişler
kızlar evinde hava nemlendirici cihazlardan kullanan varmı
bende astım var son zamanlarda nefes alamıyorum evde
dün gece cam açık yattım nefes alamıyorum diye ağlıyorum artık
yine başladı kriz gibi geliyor
dün akşam haberlerde de söylediler özellikle bebekli ailelerde peteklerin üzerine ıslak havlu koymak gerek diye
hava nemlendirici cihaz alacağım acaba gerçekten işe yarıyormu
Taze hurma dediğin hangisi canım şu turuncu trabzon hurması mi biz onu diil de şu hacdan gelen oluyor ya ona mi kuru deniyor ondan yiyoruz belki ikisi de aynı ise yariyordur bilmiyorum
Taze hurma dediğin hangisi canım şu turuncu trabzon hurması mi biz onu diil de şu hacdan gelen oluyor ya ona mi kuru deniyor ondan yiyoruz belki ikisi de aynı ise yariyordur bilmiyorum
evet canım o turuncu dediğinden seviyorum valla korkudan bu kış yiyemedim erkenden doğum başlar diye kuru dediğimde sizin yediginizden hac hurmasi yani 1-2 hafta sonra bende başlarım o zaman