2015 Şubat Anneleri

Canımmmm maşallah sana da bebişine de

Maşallah maşallah maşallah :)

Ya ne koyarsam koyayım bebek üşüyecek takıntısı var bende.
Her şeyi polar kadife alcam nerdeyse.
İnzar gibi külütluçorap koyacam sonunda.

Bi arkads yeni dogum yapmisti gittik hastaneye oda ole bi sicakti ki bebenin uzerinde sadece kisa kollu citcitli vardi. Kollar bacaklar cibildi :) bi de incecik bi battaniye. O kadar sen dusun artik.

istanbula okullar tatil edilecek kadar kar yağdımı yahu

Ben kar mar goremiyorum.

Ya yerim ben bunu maşallah subhanallah annesi, somurtuk surata da bak tatlım benim ya

Slm arkadaslar bende bugun dr'daydim..o kasilmalarim ve sertlesmelerim icin alttan muayen ettiler,cok sukur acilmam yok,hamdolsn,bebegi de dinlediler cok sukur o da iyi Braxton kasilmalari sancilari oluyprmus oymus yasadiklarim,rahim kendini dguma hazirliyormus..persmbeye de ultarasonum vr insaAllah bebisimin kilosu filanda iyidir..ayrica eskisi gibi cok tepikleyip hareketi yok dedim,dr da artik manevra kabiliyeti azaldi yer eskisi kadar genis degil dedi:)) ben daha rahatim cok sukur,darisi diger sikintida olan hamislere Allahim kolaylik versin..sevgilerimle

Kızlar aranızda sinirli olan var mi? Esim mi sürekli sınırını boUyor yoksa bu hamilelik mi boyle yaptı beni anlayamiyorum

Kizlar Aksuaksu dogum yapti 2 tane fistik gibi kizi var artik :) 3 nunde saglik durumlari iyi su an. Yakin zamanda gelir kendiside. Birisi sormus gorunce yazmaj istedim bilginiz olsun diye :)

Aksuaksu canım gözünaydın sağlıkla kavuştun bebişlerine darısı bizlere inşAllah.

Bu arada bna yazan arkadaşlar tşk ederim inş doğurmasıda kolay olur bu touncuğu RAbbim her bebişe sağlıkl kolaylıkla doğmayı nasip etsin ( :

Minimum 96 mm su anda dedi. 2 hafta sonra 101 102 mm se yine bi bekleriz ama kanalda sıkışabilme riski var. O zmn gelsin bide radyoloji ölçsün kafayı bide muayene bakalım dedi.

Ya yerim ben bunu maşallah subhanallah annesi, somurtuk surata da bak tatlım benim ya

Ellerini yüzünden zorla çektirdik zorla poz aldık vurduk döndüm yan yatış fln uğraştık die somurtmuş kaşları çatmış tosuncuğum benim

Alttan şiş batıyor gibi bir acı var bende sizde de var mı kızlar

Ellerini yüzünden zorla çektirdik zorla poz aldık vurduk döndüm yan yatış fln uğraştık die somurtmuş kaşları çatmış tosuncuğum benim
Rahat bırakmamışsınız ki çocuğu Yine iyi yakalamışsınız ama pozu çerçevelettirin bari dursun paşanın odasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…