- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
az olsun bizim olsun yahu senin rahatlaman önemli azar azar yap arada bari..Attım canım o yüzden sanırım ilacın çoğu Boşa gitti ama az biraz rahatlama sağladı bana.
Nur2808 kuzum maşallah tosuncuguna sonunda dönmüş demek inşallah bizimkiler de doğru yolu bulmuslardir:)
bende form doldurdum bebiş doğacakta gelecek inşMolfix 2 tane bişi gönderiyor zaten canım :)
hastaneye giderken ilk alınacaklar arasındaTabii düzleştirici şart
Burda okuyorum da benim bebeğimin de kafası önden gidiyor ama hiç normal olmaz falan demedi burdaki yorumları görünce ya benim doktor çok gözü kara yada arkadaşların doktorları kolaya kaçıyor diyorum anlamadım. Aslında bende riske girmek istemiyorum sorsan sezeryan olucam ama bana sormuyor doktorcum
ya deme öyle yaaa pakedi açıp içinden bikaç tane almak zor geldi soktum valize öylece... siz bir dünya eşya almadan valizlerinizi doldurmuşsunuz benim 50'li bebek bezim mi çok ıhhhhYatıya gidiyor kızlar
bide ben yeni bişey öğrendim bilen vardır mutlaka kaynamış suyun içine 1 kaşık vicks krem karıştırıp bebeğin olduğu odada ki peteğin üzerine koyulunca bebekler rahat nefes alıyormuş.....kızlar evinde hava nemlendirici cihazlardan kullanan varmı
bende astım var son zamanlarda nefes alamıyorum evde
dün gece cam açık yattım nefes alamıyorum diye ağlıyorum artık
yine başladı kriz gibi geliyor
dün akşam haberlerde de söylediler özellikle bebekli ailelerde peteklerin üzerine ıslak havlu koymak gerek diye
hava nemlendirici cihaz alacağım acaba gerçekten işe yarıyormu
portatif kuaför var mı acaba?Valla mı? allah ne yapmasın seni maşayı ben evde yapamıyorum.
doktoruna hayran kaldım sen nerdesin hangi şehirBurda okuyorum da benim bebeğimin de kafası önden gidiyor ama hiç normal olmaz falan demedi burdaki yorumları görünce ya benim doktor çok gözü kara yada arkadaşların doktorları kolaya kaçıyor diyorum anlamadım. Aslında bende riske girmek istemiyorum sorsan sezeryan olucam ama bana sormuyor doktorcum
allah nazarlardan korusun maşallah çok tatlı çıkmış bebişinEllerini yüzünden zorla çektirdik zorla poz aldık vurduk döndüm yan yatış fln uğraştık die somurtmuş kaşları çatmış tosuncuğum benim
Canımbenim ya sağol içimi ferahlatıyorsun ama işte etraftan dıydukların falan insanı korkutuyor tabi inanki hiç canına düşkün mızmız bi kadın değilim daha önce de smeliyat geçirdim ah demişliğim yoktur acıları çekerim etrafımdakilere naz bile etmem of bile demem. Ben her türlü zorluğa acıya razıyım dayanırım sadece oğlum iyi olsun yeter ama tabi Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinyavrum seni kim korkuttu bu kadar da sezeryana gönül kaydirdin son demlerde. Korkma rabbim buyuk hersey yolunda gidecek bak sartlar uygun ki doktorun sana rabbimin bahsettigi o en güzel mucizeyi yasaman icin sonuna kadar sans veriyor. Sezeryanin riski yokmus bi algi koymuslar beynimize ah ki ne ah. Gözü karalik görme bunu bir lütuf olarak gor cidden kismette varsa normal dogum anne bebek icin cok daha hayırlı tabi zaruret durumunda sezeryan da bi nimet ama bi can simidi oldugunda öyle sadece ki o da anne cocuk dostu sezeryan olunca. Benm ilk kuzum da kordon dolanik dogmustu hatta cook uzun süre kordona dolanik idi iki tur şeklinde. Beni de bundan korkmam gerektgne inandirmislardi ama zamanla okudukca ogrendim ki belli nadir durumlar dışında bu bir sıkıntı ya da tehlike arz eden durum değilmiş icinizi karartmayin endise edecek durum olsa doktorunun hakikaten seni gerektgi icin uyaracagna inanıyorum ben
bide ben yeni bişey öğrendim bilen vardır mutlaka kaynamış suyun içine 1 kaşık vicks krem karıştırıp bebeğin olduğu odada ki peteğin üzerine koyulunca bebekler rahat nefes alıyormuş.....
Bursada canım inşAllah öyledirdoktoruna hayran kaldım sen nerdesin hangi şehir
Tmm yarin gidiyorum cildiyeye bende:) yeterki ilac versinde kurtulim su iletten:)Amin canım tşk ederim.
Bu arada sorduk tahlilleri, onada gösterdik karaciğer değerlerin vs. iyi çıkmış dedi ilaçları almadım dedim çok teereddütlü konuştu dedi baktı reçeteye dedi okadr abartcak kadr riskli değil dedi onlar hamişlere ilaç yazmaya korkar ded, ondan öle demiştir kaşınınca kullanabilirsin hepsini dedi rahtlıkla korkma dedi. Şuan daha 2 .gün bu gün kaşıntı alameti yok bakalım olunca alacam ilaçları kullancam losyonun birini işte biz bebişlere bile veriyoruz dedi şükür rahtladım.
2 hafta snra kontrole gitcez. cildiyede çağırdı ama bn gitmicem sağlık ocağına o testlerin aynısı yaptırcam yaparsalar o değerleri bnm k.doğumcuya götürcem göstercem.
Amin amin ecmain canım Allah razı olsun tşk ederimallah nazarlardan korusun maşallah çok tatlı çıkmış bebişin
Tmm yarin gidiyorum cildiyeye bende:) yeterki ilac versinde kurtulim su iletten:)
trakyada da yok daha kar falan buz gibi hava g.... donuyo başka bişey değilKar mar yok. Daha yeni trakya tarafından geliyor.
Burda fırsat kolluyorlar bir şey olsa da okullar tatil olsa. B... Gibi şehir.
Canımbenim ya sağol içimi ferahlatıyorsun ama işte etraftan dıydukların falan insanı korkutuyor tabi inanki hiç canına düşkün mızmız bi kadın değilim daha önce de smeliyat geçirdim ah demişliğim yoktur acıları çekerim etrafımdakilere naz bile etmem of bile demem. Ben her türlü zorluğa acıya razıyım dayanırım sadece oğlum iyi olsun yeter ama tabi Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?