2015 Şubat Anneleri

Nur2808 kuzum maşallah tosuncuguna sonunda dönmüş demek inşallah bizimkiler de doğru yolu bulmuslardir:)

aman inş hep öle kalır canım geri çıkmaz yukarı herkesin bebişi insin inşAllah aşağıya hepimiz sağlıkla kolaylıkla doğuralım inş hep böyle dua ediyorum canım hepimize

yavrum seni kim korkuttu bu kadar da sezeryana gönül kaydirdin son demlerde. Korkma rabbim buyuk hersey yolunda gidecek bak sartlar uygun ki doktorun sana rabbimin bahsettigi o en güzel mucizeyi yasaman icin sonuna kadar sans veriyor. Sezeryanin riski yokmus bi algi koymuslar beynimize ah ki ne ah. Gözü karalik görme bunu bir lütuf olarak gor cidden kismette varsa normal dogum anne bebek icin cok daha hayırlı tabi zaruret durumunda sezeryan da bi nimet ama bi can simidi oldugunda öyle sadece ki o da anne cocuk dostu sezeryan olunca. Benm ilk kuzum da kordon dolanik dogmustu hatta cook uzun süre kordona dolanik idi iki tur şeklinde. Beni de bundan korkmam gerektgne inandirmislardi ama zamanla okudukca ogrendim ki belli nadir durumlar dışında bu bir sıkıntı ya da tehlike arz eden durum değilmiş icinizi karartmayin endise edecek durum olsa doktorunun hakikaten seni gerektgi icin uyaracagna inanıyorum ben

bide ben yeni bişey öğrendim bilen vardır mutlaka kaynamış suyun içine 1 kaşık vicks krem karıştırıp bebeğin olduğu odada ki peteğin üzerine koyulunca bebekler rahat nefes alıyormuş.....

doktoruna hayran kaldım sen nerdesin hangi şehir

Canımbenim ya sağol içimi ferahlatıyorsun ama işte etraftan dıydukların falan insanı korkutuyor tabi inanki hiç canına düşkün mızmız bi kadın değilim daha önce de smeliyat geçirdim ah demişliğim yoktur acıları çekerim etrafımdakilere naz bile etmem of bile demem. Ben her türlü zorluğa acıya razıyım dayanırım sadece oğlum iyi olsun yeter ama tabi Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

bide ben yeni bişey öğrendim bilen vardır mutlaka kaynamış suyun içine 1 kaşık vicks krem karıştırıp bebeğin olduğu odada ki peteğin üzerine koyulunca bebekler rahat nefes alıyormuş.....

Kuzucum viks bebeler icin zararli iki yas altında kesinlikle kullanilmamali. Onun yerinee okaokaliptüs yagi damlatmak( ki o da kucumen bebe icin muhakkak sorgulanmali ) daha faydalı zararsz bi yontem

Tmm yarin gidiyorum cildiyeye bende:) yeterki ilac versinde kurtulim su iletten:)

Tmm yarin gidiyorum cildiyeye bende:) yeterki ilac versinde kurtulim su iletten:)

Git canım vallahi bn ilaçları kaşıntılarda test etmedim ama ilk kaşınmada alıcam ilaçları denicem dr. um içimi rahtlattı.
Cidden geldiğinde insanı mahvediyorlar geçen kaşınırken birde midem yanıyordu gece ağladım Allah sabır ver nolur bebişime kötü etki etmesin die birde deli gibi kaşınıyordum psikolojiyi etkiliyor ya uyuzlu gibi kaşınmak

O yuzden belki haddim olmayarak yazıyorum sık sık sana uzernde baskı kurdugumu falan hissetme ne olur gercekten kendim gibi iyiligine dusundugumu yaziyorum. Etrafındaki kötü hikayelere odaklanma ne olur insanlar anlatır hep önemli olan bize gerçekten yarayacak kisimlardan hisse almak. Ben senin sartlar uygun oldugu surece başarabilecegine inanıyorum. Bizi hep duygusal yonden evlatlarimizdan vuruyorlar bunun zaafini kullaninca el mahkum kabul ediyoruz ki bu cok doğal bi içgüdü ilk dogumumda bunu yasadim fazlasiyla. Sana tek tavsiyem oku arastir bilgilen kendini hazirla seni yonlendrmelerine izin verme olumsuz telkinlere ve korkulara kapilma bunu basardgn surece dogru tercihte bulunablirsn zaten anladgm kadariyla bu konuda guven duyabileceğiniz bir doktorun var. Tevekkul tedbir gerisi takdir demisler korkularinin eline ipleri verme yeter kuzum

Ya ama benim sol kalçamdan belime uzanan ağrı öldürüyor beni oturduğum yattığım yerden kalkamıyorum. Afedersiniz ana klozetten bile zor kalkıyorum. Magrzyum vermişti, oda bulantı yaptı

kizlar oglumun dogum degerleri sizin için bakdim karneye yaziyorum

3.970 kg
50 cm boy
37 cm bas çevrsi

40+3 de dogum haftasi
dogum olayi 11 de baslamisti , dogum saati 11h15 .. hatirladigim kadariyla 3 yada 4 defa ikindim toplamda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…