2015 Şubat Anneleri

Aynen öyle ikipire :)) sanırım unutmayacağım tek tük formülden biri :))
cidden tırlattık biz unutulmaz annişler bir araya gelmişisz şubat anneleri olarak özel seçildik bnce artık formüle döktük işleri

tmm işte bnm oğlanın kafası BPD olan değeri 35+5 idim bugün tam olarak 9.39 cm çıkmış hafta olarak ise 38+2 ile uyumlu kafası. Koca kafalı oğluş annesiyim ben annesi yesin onu

Hahah valla uğraşıcak başka birşey bulamadık :))
Hey Maşaallah ne kafa var senin Paşanda :)) benimkine hiç dikkat etmemiştim baktım şimdi 35+2 de 34+4 çıkmış 8.45. Bi iki haftaya da daha fazla büyümezse çıkarırım ben bu çocuğu :))))

esoba teyzesi bnm tonsuncuk oğluşumu gördün mü tosuncuk oğlumla kızına talip olabiliriz
Gördüm kızanım gördüm. Okumayı bitirip yazacaktım.
Maşallah ile başlıyım.
Bir tombalakda sende Var yalnız değilim.
Kızanımı kimselere vermem ama biz senin oğlanı bizim kıza alabiliriz ne dersin

kolaya.kaciyorlar.canim ayni sekilde.benimde oyle cikiyor ama bana kimse sezeryan vs demedi. allah herkesin hakkinda hayirlisini eylesin

Çok mu kız. Hepsini giyecek değil ama ihtiyaç olursa yanımızda olsun dedik.
Hastane bez veriyormuş ben yedek aldım.
Bez veriyosa iyi cnm 2 hastane cikisi bi tanede tulum yeter aslinda ama evin uzaksa belki bi takim daha yeterli bence

:)))) ay merak ettim benim oglan 33. haftada kaç di ki dediginiz deger
ama useniyorum bakamiycam simdi o dosyaya : ))))

Yatırmamış mı? Benim 13,5 haftalık 2 cm açılmıştı. Sonra düşmüştü.
Bu büyük bebek hastanede kalması gerekiyormuş gibi geldi.
Yatırmamış progestan verip yollamış eve kanama yok kız bişeyin farkında değil bende bişey diyemedim korkmasın diye Allah'ım yardım etsin inşallah bişey olmaz karnını sevip duruyo

Belki birsürü sorumluluğun olduğunu düşündüğün içindir canım.

Belki de canim benim, çok ilgisizmis gibime geliyor adamin hiçbirşey umurunda değil,kendi kafasına gore takılıyor sanki yaptıklarımı ince ince didikleyip beni eleştirip benim canımı sıkıyor. Çoğu şeye zaten tahammulum kalmadı ama of aman ne bileyim,gece gece sıkmayım caninizi da.

Herşeyi bırakın da bu burun deliklerim neden küçülmüş gibi geliyor nefes alamiyorum yatamiyorum bu gece de bu yüzden uyuyamayacagim sanırım

inzar pcden giremedim masallah tosununa somurtuk suratli sey.oglusun donmus.bakalim bizimkii ne alemde carsamba gunu ogrenicez

Oh be sonunda bici bici yaptim bide sacimi duzlestirirsem tamamdir.nolur nolmaz yarin doktor var

Ben ben ben. Catliyorum sinirden. Ozellikle son bir aydir felaketim. Hele bu aksam cildiricam

Al benden de o kadar.ne olacak boyle hic bilmiyorum aksi gibi uyuyamiyorum da dinlemeyen vücut zaten gergin olur.

Hele senin bebiş kız değilmiydi canım kızlar biraz narin oluyor bnm kocişinde kafası büyük bnm erkek kardeşiminde büyük sanırım genetik, k.valide kocişimi 4 kilo olarak normal doğurmuş annem kardeşimi 3.5 kilo ile normal doğurmuş. Ama ben bu tosunu doğururum inş çatılarım geniştir de :)))))

Aaa oğluşumu nasıl içgüveysi vereyim ayrılamam ben tosunumdan

bas çevresi olmasi lazim zaten , ben de oyle yazdim ya , mezurayla basin etrafini yuvarlagi olçuyolar yani : )
ama seninki çıkınca ölçümü karnede yazan, bizimki içerde ölçümü belki farklı oluyordur 36-37 cm olursa nereye sığar içerde bile yav. Alttan maksimum 10 cm açılıyormuşsun hiç 10 cmden fazla açılan duymadım 10 cm açılırsan öp başına koy diyorlar, fazla olunca işte bebek genişliği, kesiyorlar seni çıkması için alttan cırt cırt die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…