valla canim ailede koca kafali birileri varsa bebisde oyle olbailir
ama rahim o dogum için musit hale gelecek sekilde yaratilmis,yani o çocugun kafasi çikiyor ordan 1 cm az yada çok : )
e az once 10 cm falan deniliyordu rahim azgi için, çocugun bas çevresi 37 olunca nasil oluyor çikiyor ama , kafasi kaç olunca buyuk oluyor onuda bilmiyorumki bennn , çati muayeneni bi ol bakalim
su hamilelik biraz daha uzun olmus olsa hepimiz jinekolog olucaz : ))))))))
Ahaaa basikdiniz inzar bacim sen daha onceden baska birinede talip olmamismiydinizesoba teyzesi bnm tonsuncuk oğluşumu gördün mü tosuncuk oğlumla kızına talip olabiliriz
dr un akli basinda birine benziyor canimKocişim koca kafalı ve bnm kardeşim koca kafalı o yüzden tamam genetik bir özellik bnm oğlum koca kafalı ama işte nasıl çıkcak oradan bnm çatım nasıl bilmiyoruz bilinmezlik içinde bekliyoruz bakalım sen biliyorsun sonuçta yapın nasıl açılma nasıl bizim ilk olunca kndimizi yapımızı açılmayı vs bilmiyoruz tam bilinmezlik silsilesi bol bol dua ile oğluşun geliyorum demesini bekliyoruz artık o anda normal mı çıkar yoksa bizi kestirir mi Allah kerimdir hayırlısı neyse öle olsun. Dr.um normal için şartları zorlucaz bu ilk doğumun sezo olmasıın istemem dedi sezo olsa bile kndi başlatcak doğumu dedi bekleyip görcez
Ben de lavanta yağının hem nefes almayi kolaylastirdigini hem de ortamın mikrobunu öldürdüğünü duydum..suyun içine bikaç damla damlatip petegin üstüne koyuyormusuzbide ben yeni bişey öğrendim bilen vardır mutlaka kaynamış suyun içine 1 kaşık vicks krem karıştırıp bebeğin olduğu odada ki peteğin üzerine koyulunca bebekler rahat nefes alıyormuş.....
Çok mu kız. Hepsini giyecek değil ama ihtiyaç olursa yanımızda olsun dedik.Nur2808 canim masallah subanallah tosununa ins dogumunda istedigin gibi kolayca olup bitiveriri:) kasintiyi sordunmu doktoruna?
@Aksuaksu canim masallah kizlarina kintrole gidip dogurup ciktin yani ne guzel allah bagislasin kizlarini canim
S Sond kiz o emek icin koydugunnkiyafetler ne ole2 hastane cikisi altlar ustler havada ucusuyo masallah ama bebek bezininaz kiymussun bea onu cogaltabikirsin cnm 2 gun kalicagini dusunursek
ysmnfth canim gule guke kulkansin kizlarin hepsi birbirinden guzel ellerinize sagliik
Maşa da alacakmış. Doktor sancı diyo,açılma diyo,doğacak diyohastaneye giderken ilk alınacaklar arasında
Ahaaa basikdiniz inzar bacim sen daha onceden baska birinede talip olmamismiydinizyanlismi hatirliyorum bu nikah kiyilamaz diye filmlerde basiyolarya nikahi biraz ole oldu ama
dr un akli basinda birine benziyor canim
dr una guven, kendine guven basrabilirsin her yapandan farkin ne sanki
sezercik olursada kismet dersin dunyanin sonu deil sonuçta ..
Cemberin çevresinden yola çıkarak hesaplayin diyorsun yani :)) 2 pi r :)))Ben konuya bi aydınlık getireyim , bebeğin başının çevresi değil bahsedilen başının ÇAPI :)
En küçük ihtimalle genelde 32 cm falan oluyor bebeklerin baş çevresi
Canım sen yine de her ihtimale karşı 100 lü alya deme öyle yaaa pakedi açıp içinden bikaç tane almak zor geldi soktum valize öylece... siz bir dünya eşya almadan valizlerinizi doldurmuşsunuz benim 50'li bebek bezim mi çok ıhhhh
Cemberin çevresinden yola çıkarak hesaplayin diyorsun yani :)) 2 pi r :)))
Hayatta yapmadan dogurmam :)Maşa da alacakmış. Doktor sancı diyo,açılma diyo,doğacak diyo
Hashande düzleştirici,maşa diyor.
Pi r kare de Unutulmaz ya :)))Aynen öyle ikipire :)) sanırım unutmayacağım tek tük formülden biri :))
BPD olan veri değil mi işte o belirleyen büyklüğünü canımpkasss
birde AC olan var kafasıyla ilgili ölçüm oda.
Eee akşam hadımköyde yağıyordu lapa lapa dedim siizden geldi heralde.trakyada da yok daha kar falan buz gibi hava g.... donuyo başka bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?