- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Masallah canim :) ilk miydi peki bu? Bi de 10 cm açıklık falan dedikleri başının geçtiği yer değil o zaman başka bi şey mi ? Bi de toplamda kaç saat sürdü sancın?kizlar oglumun dogum degerleri sizin için bakdim karneye yaziyorum
3.970 kg
50 cm boy
37 cm bas çevrsi
40+3 de dogum haftasi
dogum olayi 11 de baslamisti , dogum saati 11h15 .. hatirladigim kadariyla 3 yada 4 defa ikindim toplamda ..
Doğru, onu da koymuştum:)Havlu bnce bebek icin degil kuzum..kendi icindir..el yuz silmeye.hastanede kalincak sonucta ya
Götür canm, elimizde yumuş deterjansız havlu olması faydalıYıkamasınlar da silmek için kullanabilirler. Benim hastane çıkışı takımda var bir havlu ben de götürsem mi diyordum.
bu ikinci dogum canimMasallah canim :) ilk miydi peki bu? Bi de 10 cm açıklık falan dedikleri başının geçtiği yer değil o zaman başka bi şey mi ? Bi de toplamda kaç saat sürdü sancın?
ana dogdumu bebislerrrrrrAksuaksu Allah analı babalı sağlıklı büyütsün bebişlerini...
5Çayyolu canım :) gel valla -2 derecede yürüyüş yapan 3 deli olalım :)
Maşallah açılman bayağı hızlı olmuş :) inşallah bunda da kolaycacık olur. Hatta hepimizinki kolayca olurbu ikinci dogum canim
( ilk dogum kiizm ,40. hafta .3.800 kg, 51 cm boy,36 cm bas çevresi )
gece 2 gibi hastanye gittim sancim var diye ,2 cm açiklik var dediler , açilma uzun surebilir istersen eve git dediler ben yok dedim burda bekliycem, bi odaya aldilar, uyumusum , uyandigimda baya sancim vardi, kontrol ettiler 4 cm olmus açiklik..
anestezist gelip belimden igne yapti, saat 6 gibi açiklik 6 cm di .. saat 10 da açiklik 10 cm di, ebe dedi biraz bekleyelim bebek asagi insin , tam asagida deil su an dedi,1 saat ebkledik tamam dediler doguma basliyoz , biraz ikindim biraz oksurdum derken : ))) dogum saati 11h15 iste, bende sasirdim ilk dogumda daha fazla ikinmistim ..
sonrasida kesi atmadilarda bi iki dikis atildi yirtilma oldugu için ..
Sizin kaderiniz patronlara kalmış.Yarin istabul kamuda calisan hamilelere de idari izin vermisler. Biz ozelde calisanlari ayirmalari cok sacma!!
Güneşli ama aşırı soğuk. Şu anda bile gökyüzü masmavi.Ben de soruyorum eşime okullar tatil hamislere idari tatil var mı kar diye yoo gayet güneşli bi gündü diyor vali amca neyin kafasını yasiyorsa artık :))
dogum bilgilerini kiloya ,bas çevresine falan bakip korkuyorsunuz ya ondan yazdim
Anladım canım. Bende dolu dolu iki valiz hayal ettim devaliz bildiğin o çekmeli valizlerden değil. tutmalı valizlerden yani bildiğin çantanın büyün versiyonunu düşün :)
benim aslında hasta bezlerim çok fazla yer kapladı görünürde abartı bir şey koymadım. birde oğlanın eşyalarını aynı yere koymamak adına böyle birşey yaptım yani onun çantası mesela en üstte direk hemşireye verilecek şeyler hazır onun altındakiler daha sonra yanımıza gelince giydirilecek. hem kendim olmadığımda çantayı dağıtmak zorunda kalmazlar.yoksa bende rahat rahat bir valize sığdırabilirdim bu eşyaları ama hem buruşmasın hemde etrafımda duyduklarım bilgi ile 2 çantanın ayrı ayrı olması daha mantıklı geldi. :)
Güneşli ama aşırı soğuk. Şu anda bile gökyüzü masmavi.
Bu gece bekleyemeyeceğim
Yağarsa. Artık sabah görürüm.
evet benim açilmam saatde 1 cm oluyor, ikiside oyleydi, oncesinde haftalaca 1 cm açilmayla duruyorumMaşallah açılman bayağı hızlı olmuş :) inşallah bunda da kolaycacık olur. Hatta hepimizinki kolayca olur
valla canim ailede koca kafali birileri varsa bebisde oyle olbailirCanım sen böyle anlatınca insanın çatır çatır doğurası varama işte dr. da tutup başı büyük sıkışır kanala fln çok yırtılır çok alttan dikilirsin fln gibi risklerden bahsedince insan kalıyor arada ne yapalım vallahi artık nasibimde ne var bilmiyorum normal mı sezeryan mı doğurcam kafam karıştı tek istediğim bebişime bişi olmadn sağlıkla doğsun vaktinde.
Aa dün diyordu 3. Anne ben olurum heralde diye allah bağışlasın maşallah kuzularaKizlarAksuaksu dogum yapti 2 tane fistik gibi kizi var artik :) 3 nunde saglik durumlari iyi su an. Yakin zamanda gelir kendiside. Birisi sormus gorunce yazmaj istedim bilginiz olsun diye :)
Sorma ya, bu neydi basımıza gelen. 2. Olursa Dağda hamilelik sürecini geçirmek istiyorum .valla canim ailede koca kafali birileri varsa bebisde oyle olbailir
ama rahim o dogum için musit hale gelecek sekilde yaratilmis,yani o çocugun kafasi çikiyor ordan 1 cm az yada çok : )
e az once 10 cm falan deniliyordu rahim azgi için, çocugun bas çevresi 37 olunca nasil oluyor çikiyor ama , kafasi kaç olunca buyuk oluyor onuda bilmiyorumki bennn , çati muayeneni bi ol bakalim
su hamilelik biraz daha uzun olmus olsa hepimiz jinekolog olucaz : ))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?