Heryerde kar var burda camur yagiyo gokten anacimda yazik memlekete kar yagdi burayada yagar die camdan bakiyo isik arabaya vurmus camur isigin rengiyle kara benzemis kar atistirmis diyo sevinerek esim anne camur yagmis deyince gulme aldi batmAnin kari camur iste dedim :) cam silecekti birde soz dinlemiyo annem gormesi iyi oldu yaza kadar cam mi silinir emege yazik
sarıyere ne kadara gelir acep çıksam kar tpu oynasam kocişe yarın tatil olmuş geç yatsak bişi olmaz
hem öksürünce pırtlatmış kolayca maral bnde öksürünce pırtlar blki oğlan
kiz hafif oksuruk olmaz saglam oksumen lazim
ben bi hasta oldummu aylarca çekerim,nefes alamam yatar kakar dua ederim Alalhim kurtar beni bu dertden diye
kiz hafif oksuruk olmaz saglam oksumen lazim
ben bi hasta oldummu aylarca çekerim,nefes alamam yatar kakar dua ederim Alalhim kurtar beni bu dertden diye
öle öksürmek için karı yemem lazım ama öksürük olmazda yine boğzım şişerse yanarım bnde bi kere hamişlikte çektim bunu yine çekemem en iyisi ben gidip paşa paşa yatım uyuyım her gece nede olsa rüyamda doğurup duruom
Hadi ii geceler size Allah rahtlık versn annişler, bol tepikli uykular dilerim
Oyyy Nasil heyecanlandim anlatamam simdi kimbilir siz ne haldesinizdir Rabbim yardimciniz olsun inş. Dogurucam diyen doğuruyor bizim topicte bu Nasil iştir anlamadım valla güzel haberlerle gelin inş.
Bana da öyle geliyor nişan gelse neyse su gelse neyse ama kanama dedi mi korkarım ben yine Nasil sogukkanlilar maasallah bence de beklemeden gitseniz daha iyi olurdu
Ama nisandan hemen sonra doğum baslamayabilir bu durum 1-2 gün de surebilir sen aksamdan iyi gibiydin Nasil oldu nişanın geldi aramızda 2 gün var.demek ki senin 36. Haftana 3 gün mu var?
Ben De oğlumu 36 haftalıkken dogurmustum ama benim sanciyla gelmişti nişan gelmesi Nasil oluyor gelirken canini acitiyor mu ne bileyim?
Ama nisandan hemen sonra doğum baslamayabilir bu durum 1-2 gün de surebilir sen aksamdan iyi gibiydin Nasil oldu nişanın geldi aramızda 2 gün var.demek ki senin 36. Haftana 3 gün mu var?
Ben De oğlumu 36 haftalıkken dogurmustum ama benim sanciyla gelmişti nişan gelmesi Nasil oluyor gelirken canini acitiyor mu ne bileyim?