2015 Şubat Anneleri

Hande gitmis,bugün uykusuz kaldim. Forumun farklı yerlerine de takildim içim şişti kızlar.bi kere daha yatmayı denicem.

Eminim bi çoğunuz Bollywood senaryolari tadında ruyalar goruyorsunuzdur.iyi seyirler iyi uykular efem

Aksuaksu nun ikizleri dogmus
hashande nin dogumu baslamis
Masallah hizlisiniz kizlar. hashande hersey yolunda v guzel gecer ins.
Disarda da kar var. KV geldi ogluma bakmaya tatil olur evde patlariz kesin. Tatilleri birlestirip son haftayi tatil yapsalardi yanii

kızlar doğurmaya başlamışsınız bile nasıl heycanlandım şimdi hashande allah yardımcın olsun inş güzel haberlerini alırız biran önce

Allah yardimcin olsn canim. Ben wc diye kalktim.foruma bakmadan edemedim. Ztn döne döne yatakta yoruldum da
Tskler yarin yani bugun gudicem cildiyeye randevuda almadimda bakarlar artik dunden 3 saatlik uyku bugun henuz hic uyuyamadim heryerimi kanattim bakalim kacta gecicek

Ya kizlar ben acaba idrar yollarimi falanmi usutmus oluyorum kasintidan ayaklarimi soguk suya tutunca alt karnimda agri vajina icindede kasinti oluyo dikkat edersem geciyo ama dayanamiyorum kasinti gexsin diye yine sokuyorum ayaklarimi suya

Bubhavada yorganin altinda sicacik uyumak vardi offf kimselerde yoo en kotu S Sond okurdu oda uyumus kaldim buralarda tek

Aksuaksu gözün aydın canım,doğuracam diye gittin doğurdun valla helal olsun :) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah darısı başımıza :)

aksine lifli oldugu icin kabizligi onler. Kan yapar. Bn de baslayayim artik gunde 1-2. Dogum yaklasinda 5-6 yerim hatta daha fazla. cok seviyorum

herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş. kabızlık yaptığını kv'demden öğrenmiştim. kendisi kolon kanseri ve neyin ne yaptığını çok iyi biliyor. ben de ilk duyduğumda senin gibi düşünerek öyle söyledim ama yapıyormuş işte :)
ben de yiyorum.

Günaydın kızlar tabi uyuyabilene İzmir'de bile kar başladı yani bizim olduğumuz yere yağıyor şu anda işe gitcem bende S Sond aman sende dikkat et kaynamayalım

30 lu sayılara düşmüşüm,çok şükür bu günleri gösteren Rabbime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…