2015 Şubat Anneleri

gelir o be gelmez mi yok kaka yapmadı yok kustu ben nabıcam o bizsiz yapamaz
:))))))) he orasi oyle dogurunca daha çok soru soruyoz da ne biliyim mesgul olursa nasil gelicek
ayaginda çocuk sallaiyor elinde telefon buraya yaziyor dusunsene : )))) ( benzetme aypiyorum ayakda çocuk falan sallamyin caniniza bedeninize yazik : ) ))

ay benim kız hareketlere aksiyon kattı. içerde aksiyon filmi mi çekiyor, roman havası çalıyor da göbek mi atıyor anası gibi hoplaya zıplaya anlamadım...
heheheh benim oglan da oyle canim
cinsiyetle ilgisi yok ama neyle ilgisi var bilmiyorum
posizyonunu dabbilmiyorum kazayla donse bile bu çocuk durmazki o sekilde doguma kadar
kurtlu sanki aksam saatlerce oynadi azcuk yumusaklik bulsa gobegimi delip çikaack, subat ayinda anpicaz dusunemiyorum vallaa :)ya yeri gogu yikar yada yeri kalmadigi için çikisi bekler el mecbur : )

valla aynen benimkisi de öyle, göbek deliğimin 5 parmak üstünden bi açıklık olsa aşağıyı beklemeden oradan çıkacak gibi geliyor bana da :)

Allah yardımcımız olsun.

Aksuaksu canıım hayırlı uğurlu olsun yaaa.daha ilk aylardayken ben ne yapıcaaam ikiz çok zooor vs vs dediğinde hepimizi nasıl da korkutmuştun.. seni rahatlatıcaz diye amma dil dökmüştük.valla daha dün gibi geliyor..ne çabuk geçti zaman..Allahım hayırlı evlat etsin inş. en kısa zamanda her şey düzene girecektir..

valla aynen benimkisi de öyle, göbek deliğimin 5 parmak üstünden bi açıklık olsa aşağıyı beklemeden oradan çıkacak gibi geliyor bana da :)

Allah yardımcımız olsun.
:)))) nerden buluyolar maasalalh bu kaadr e,erjiyi , artik biz ne yeyip içiyorsak , sanki enerji içeecgiyle beslniyorum sabah aksam :)

ben pozisyonunu çok merake diyorum 3 gun kaldi çatlamazsam cumaya kadar ogrenicem insallah : ))))

bende okullar tatilken çoka z sertlesme hiisediyordum c anim
ise gitseydin yine sancin olaackdi, dinlenmek yatmakla sabah kalkip ise gitmek birmii

valla ben erken doğum yapanların emme problemlerini okudukça korkmaya başladım
dua ediyorum tam zamanında doğsun diye

valla ben erken doğum yapanların emme problemlerini okudukça korkmaya başladım
dua ediyorum tam zamanında doğsun diye
amin canim inbsallah hepi gununde dogsun
biraz problem olsaada geçici seyler
emme problemini bilmiyorum bende tek bildigim emzirme probkemi, gogus ucu yarasi

kızlar hurma konusu açılmış ebe örtmenimiz bize 37. haftadan itibaren her gün 5 6 tane hurma 2 fincan ahududu yaprağı çayı, adaçayı ,ananas, perine mesajı bol bol yan yan merdiven inip çıkma, çömelme hareketlerini ve ilişkiyi tavsiye etti.

Canim onlar kucuk savascilar seni sasrtacak kadar hizla toparlayacaklar annesi sutun gelmesi icin kafani bosalt tedrginligini atmaya calis insallah herset yoluna girecek

Dün doğum eğitiminin son günüydü. Doğumhaneyi gezdirdiler bize. Hiç de korkulacak bir yer değil kimse çığlık çığlığa da bağırmıyor. Anneler vardı doğumu bekleyen sessiz sessiz yatıyolar nst ye bağlamışlar, kimi sancı çekiyo sanırım açılma bekliyor. Buradaki devlet hastanesinin doğum evi olmasına rağmen gayet iyiydi. yeni doğmuş bi bebek vardı çok tatlıydı :) doğumhaneleri nedense hep çok soğuk olcakmış gibi algılamışım ben içersi gayet sıcaktı, sessizdi ve huzurluydu. cesaret geldi bana , hiç korkmayalım bence herşey yolunda giderse gayet de güzel doğururuz.
ben yine de devlette değil özelde yapacam doğumumu doktorumla konuştum normal doğuma da ben girecem dedi. Bence artık bol bol nefes egzersizi çalışmalıyız. bir de herşey yolunda gidecek diye olumlamalar yapalım. hatta bize bir kağıt verdiler onu yükleyecem buraya.

işte demek gunduz de uyuyunca gece hıc kalmıyor uyku. kaşıntıda cabası. kızan ne yapıyor sen uyuyunca.
O gece 1 gibi yatip 12 de kalkiyo coo uykucu okul yokken tabi okul varken sabah 7.30 aksam 8 uyuyo ben uyurken o uyaniksa cizgi film seyredip abur cubur yiyerek keyf yapiyo:)))

Doktordan gel kahvaltı ettirmeye ugras öğlen oldu yahu. Gozdeki enfeksiyon bulasiciymis bi de kendi derdime düştüm simdi tahlile gore ilacini verecek simdilik goze damla başladı bademcikler de gitmis nasil bir bunyedir mubarek rabbm dermansz dert vermesin de hastaliktan yoruldum ben elim ayagim tutmuyor. Valizler ortada camaslar ütüler ortada. Alicak bikac şey vardı kizdan çıkamıyorum dışarıya halledeyim. Kaldi surda iki günümüz nasil basarcam bilmiyorum cok stres altındayim ya bu ara ben

Karnim çok agriyor kızlar ilaç almama rağmen midem de kötü. Keyfim yok yine bugün su karin ağrıları bezdirdi beni

benimde dün şükür hafif hafif oldu sancılarım baya yürüdüm ama.bugünde bol bol ütü yapıp üstünede plates yapıcam.gelsin sancılar gelsin bebişler..

belleri kıvıralım
yolları açalım
çömele çömele doğuralım (marş şeklinde söylüyorum )

Slm kızlar gene bayaa ara verdim giremedim.Geçen hafta nst ye girdiğimde en fazla değer 3 çıkmıştı.Dün girdim nst ye 28-30 arası çıktı doktor önemli değil bi sıkıntı yok dedi ama benim aklımda soru işareti var daha 30 lara çıkması için erken gibi geliyo. Sizlerin nasıl çıkıyor?

30lara çıkması değil de sancilarin görülmesi (yani nst kağıdında dağ gibi bi alçak bi yuksek çizgilerin oluşması) sancılarının olduğunu gösterir.34. Haftada görünuyorsun imzanda bilmiyorum doğru mu ama normal bence sonucta artik üçüncü trimestera girmissin

amin canim inbsallah hepi gununde dogsun
biraz problem olsaada geçici seyler
emme problemini bilmiyorum bende tek bildigim emzirme probkemi, gogus ucu yarasi

göğüs ucu yarası var bide dimi yaaa
pffff daha çok yolumuz var

ayy dün biri daha demişti perine masajı diye merak ettim ne diye netten baktım
ben hayatta yapamam onu yaaa
siz yapamazsanız eşiniz yapsın yazmışlar resimlerle gösteriyorlar
yok anam eşimede yaptıramam ürkünç bişey
zaten hala ne normal doğum ne sezeryan videosu izlemedim izlemeyide düşünmüyorum
görürsem doğuramam diye korkuyorum

Doktora gidicekler hayurli haberlerle gelsin ins
iremguzum da bugun gidicekti kontrole dimi ya oda dun falan yazmadinhic nedenki acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…