:))))))) he orasi oyle dogurunca daha çok soru soruyoz da ne biliyim mesgul olursa nasil gelicekgelir o be gelmez mi yok kaka yapmadı yok kustu ben nabıcamo bizsiz yapamaz
Ya ben de ayrı kalamıyorum , uyurken dönse sarılmasa , Sırtını sırtıma daya bari diyormuşumÖyle olcak heralde ya 2 gün oldu 2 asir gibi geldi bana
heheheh benim oglan da oyle canimay benim kız hareketlere aksiyon kattı. içerde aksiyon filmi mi çekiyor, roman havası çalıyor da göbek mi atıyor anası gibi hoplaya zıplaya anlamadım...
heheheh benim oglan da oyle canim
cinsiyetle ilgisi yok ama neyle ilgisi var bilmiyorum
posizyonunu dabbilmiyorum kazayla donse bile bu çocuk durmazki o sekilde doguma kadar
kurtlu sanki aksam saatlerce oynadi azcuk yumusaklik bulsa gobegimi delip çikaack, subat ayinda anpicaz dusunemiyorum vallaa :)ya yeri gogu yikar yada yeri kalmadigi için çikisi bekler el mecbur : )
:)))) nerden buluyolar maasalalh bu kaadr e,erjiyi , artik biz ne yeyip içiyorsak , sanki enerji içeecgiyle beslniyorum sabah aksam :)valla aynen benimkisi de öyle, göbek deliğimin 5 parmak üstünden bi açıklık olsa aşağıyı beklemeden oradan çıkacak gibi geliyor bana da :)
Allah yardımcımız olsun.
bende okullar tatilken çoka z sertlesme hiisediyordum c anim
ise gitseydin yine sancin olaackdi, dinlenmek yatmakla sabah kalkip ise gitmek birmii
amin canim inbsallah hepi gununde dogsunvalla ben erken doğum yapanların emme problemlerini okudukça korkmaya başladım
dua ediyorum tam zamanında doğsun diye
Ben dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok
O gece 1 gibi yatip 12 de kalkiyo coo uykucu okul yokken tabi okul varken sabah 7.30 aksam 8 uyuyo ben uyurken o uyaniksa cizgi film seyredip abur cubur yiyerek keyf yapiyo:)))işte demek gunduz de uyuyunca gece hıc kalmıyor uyku. kaşıntıda cabası. kızan ne yapıyor sen uyuyunca.
Slm kızlar gene bayaa ara verdim giremedim.Geçen hafta nst ye girdiğimde en fazla değer 3 çıkmıştı.Dün girdim nst ye 28-30 arası çıktı doktor önemli değil bi sıkıntı yok dedi ama benim aklımda soru işareti var daha 30 lara çıkması için erken gibi geliyo. Sizlerin nasıl çıkıyor?
amin canim inbsallah hepi gununde dogsun
biraz problem olsaada geçici seyler
emme problemini bilmiyorum bende tek bildigim emzirme probkemi, gogus ucu yarasi
kızlar hurma konusu açılmış ebe örtmenimiz bize 37. haftadan itibaren her gün 5 6 tane hurma 2 fincan ahududu yaprağı çayı, adaçayı ,ananas, perine mesajı bol bol yan yan merdiven inip çıkma, çömelme hareketlerini ve ilişkiyi tavsiye etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?