2015 Şubat Anneleri

Uyu tabi canim bidaha nezamn uyicaksin havada tam uyumalikdi ben 7 de uyudum simdi kalktim duzen sifir
işte demek gunduz de uyuyunca gece hıc kalmıyor uyku. kaşıntıda cabası. kızan ne yapıyor sen uyuyunca.

bende mi alsam şoka gelmiş gördüm dün ilgilenemdim. bir de mısır patlatma makınesı vardı.

Evet ne yazıkki zor. Görmüyoruz çünkü. Ne durumda bilmiyoruz. Ama sıkıntısıda bi o kadar zor. Allah yardımcımız olsun.
Seninde bişe kalmadı 37ye. Su gibi geçsin günler

evet dayanıklıyım ağrıya sızıya ama gerçekten calısmak ıyı. evde kafayı üşütecektim pazar gunu.
bir neden yokken baygın yattım resmen.
evde bıle olsan hiç dışarı çıkmadan evde durma bence.
çik biraz yürü,hava al bir şeylerle ılgılen.
ben 10 gibi geliyorum 4 te çıkıyorum. hem dınlenıyorum hem işlerımı yapıyorum.

Gozun aydin cnm stres yapma gelir cnm iyi olun saglikla ciiin yeter

işteyken daha çok sancım ağrım oluyordu
2 haftadır evdeyim çok rahatım
böyle olunca boş yere iznimi yediğimi düşünüyorum

hayirdiir insalllah cnaim
aynir dogurmamiz için senin 40 da benim 38 de dogurmam lazim, olabilir yani , neden olmasin ama ben ayin 20 nsinden once dogurmak istemiyorum biz bu ruyayi bu sekil yorumlamayalim :))))

işteyken daha çok sancım ağrım oluyordu
2 haftadır evdeyim çok rahatım
böyle olunca boş yere iznimi yediğimi düşünüyorum
bende okullar tatilken çoka z sertlesme hiisediyordum c anim
ise gitseydin yine sancin olaackdi, dinlenmek yatmakla sabah kalkip ise gitmek birmii

yine girmedim kimler doğurdu yav :S artık şubat anneleri doğum hikayelerini açma vakti geldi mi acaba. böyle giderse herkes doğuracak şubat gelmeden

hashande hadi hayırlı haberlerle gel canım allah yardımcın olsun
Aksuaksu canım allah biran önce bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. merak etme bir iki güne toplarlar inşallah kendilerini. sütünde gelir sezeryan sonrası ve sıkıntıdan süt gelmeyebiliyormuş dikkat edin kendinize.

kim böyle dedıyse gıttı doğum yaptı. sıra sende . şimdi de sen başladın.
patir patir dokuluyoz bakalim subbat anneleri : )))
esoba sen dogurma kizzz , sensiz burasi sessiz oluyor
simdi sen gelmezsin de bebek doguncaaa

ay benim kız hareketlere aksiyon kattı. içerde aksiyon filmi mi çekiyor, roman havası çalıyor da göbek mi atıyor anası gibi hoplaya zıplaya anlamadım...

Mercimek pişireyim diyorum ben de. Sebze yok evde de yaw. Kar var dışarda Migros'tan isteyebilirsem isteyeyim. Ispanak da çok iyiymiş.

King benmkinin markası canm, vatan bilg den almıştım

Aksuaksu bi kaç gune duzelir canim insallah, butun ikizlerin yasadigi bi sorun olmali sizdeki yada erken doganlarin , sen uzulme sutun gelsin onlarin su an sadece sana ve sutune ihityaçlari var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…