işte demek gunduz de uyuyunca gece hıc kalmıyor uyku. kaşıntıda cabası. kızan ne yapıyor sen uyuyunca.Uyu tabi canim bidaha nezamn uyicaksin havada tam uyumalikdi ben 7 de uyudum simdi kalktim duzen sifir
doğum yaptıysa topalanmamıstır daha kendıne gelse yazar. gercı takmaz pek ama hayırlısı olur inşallah.Ogluma kardan adam yapmaya gidiyoruz.hashande yazmadi iyilerdir ins. Siz dr dogurmayin durun sakin sakin ; ))
bende mi alsam şoka gelmiş gördüm dün ilgilenemdim. bir de mısır patlatma makınesı vardı.Canım sen buhar makinası sormustun alıntılardan gördüm mesajini orijinalini ariyip alintilayim cevapliyim derken farklı şeyler okudum senin mesajını unuttum
Ben kullanıyorum buhar makinası.zaten çocuklu eve şart diye düşünüyorum.çocukların ne zaman burnu filan tikansa hasta olsalar kırgınlık filan olsa hemen kullanıyoruz iyi geliyor.havayı nemlendiriyor sonuçta.ama astım bronşların daralması burun kanallarının daralmasına benzemez ona iyi gelir mi dersen bilemiyorum. Bence bir dene zaten boşa gitmez yani bebegin için nasılsa alicaksin
kim böyle dedıyse gıttı doğum yaptı. sıra sende . şimdi de sen başladın.
Ne güzel işte 37 de bitiyor artık gelse bike kuzucuğun hiç korkma boşuna telaşlanma keşke ben 37 yi tamamlasam artık hiç düşünmem açıkçası herhün karnında iyi mi diye düşünmekte zor bişey durabildikleri kadar dursunlar ama haftaları dolunca çıksalar bile üxülmem artık
Ya sen eylül dedikce cok hosuma gidiyor benim bir nunarali kizinn adida eylul adiylanyasasin insHıh aynen sen gibiyim ben de azcık trafik olsa da normal saatinden brz geç gelse vakit geçmek bilmez..şuanki halimi sen düşün artık..annem de eylül gelsin böyle olmazsın diyor :)
evet dayanıklıyım ağrıya sızıya ama gerçekten calısmak ıyı. evde kafayı üşütecektim pazar gunu.Hissetmiyorsan daha iyi işte ağrı eşiğin yüksek demek ki. Ben nst deki 13 değerini bile hissettim deli gibi. Biraz kendini dinlemekten oluyor diye düşünüyorum. Birşeyler uğraşmak en iyisi. Çalışarak iyi yapıyorsun. Ben de evde çalışıcam.
sorun yoksa bağlamıyor diye biliyorum 36 dan önce33+0 dayım yarın kontrolum var nst ister mi doktor?
Gozun aydin cnm stres yapma gelir cnm iyi olun saglikla ciiin yeterBen dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok
hayirdiir insalllah cnaimKiz bak dalga geçmeyin valla duyuluyorilk tesaduf sandim artik iyice eminim kemik sesi geliyor resmen
Kiz maral rüyamda seni gördüm.beraber doğum yapıyoruz.foruma yazıyoruz filan.normal şartlarda mümkün değil.benim bebisler erkenci seninkiler geç geliyor.yoksa bende mi 40. Haftada dogurucamsimdi bile zor geliyor 1 ay daha boyle devam eysem kafayı yerim herhalde
bende okullar tatilken çoka z sertlesme hiisediyordum c animişteyken daha çok sancım ağrım oluyordu
2 haftadır evdeyim çok rahatım
böyle olunca boş yere iznimi yediğimi düşünüyorum
patir patir dokuluyoz bakalim subbat anneleri : )))kim böyle dedıyse gıttı doğum yaptı. sıra sende . şimdi de sen başladın.
Litchi canim bu kabizlikta sebze yemek corba icmek onemliymis. 2 gundur kabizim.yine bugun kanla aciyla gecti sabah.
Gecen hafta annem vardi pirasa vs sebze pisirdi salata yapti hep sabah wc ye zor kosuyordum. Kuru beslenince yine kabizim. Demir ilaci icmedigim halde.
King benmkinin markası canm, vatan bilg den almıştımhangi markayı kullanıyorsun canım
benim sorunum havanın kuruluğu ya
mesela yağmurlu havalarda hiç sorun yaşamıyorum
birde bebeğin odasında mı duracak yoksa oturduğumuz odada mı
ben gün boyu salonda gece de bebeğin odasında kullanırım diyorum ama bilemedim
patir patir dokuluyoz bakalim subbat anneleri : )))
esoba sen dogurma kizzz , sensiz burasi sessiz oluyor
simdi sen gelmezsin de bebek doguncaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?