- 24 Ağustos 2014
- 531
- 472
- 78
- 40
Mercimek pişireyim diyorum ben de. Sebze yok evde de yaw. Kar var dışarda Migros'tan isteyebilirsem isteyeyim. Ispanak da çok iyiymiş.
canım çok uzuldum ya allahım yardımcısı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahYatırmamış progestan verip yollamış eve kanama yok kız bişeyin farkında değil bende bişey diyemedim korkmasın diye Allah'ım yardım etsin inşallah bişey olmaz karnını sevip duruyo
hehe herhalde bacım orası zati 30 cm var yok baştn aşağımı kesecekler bizi yoksa.
Senin ki 37 çıktıysa içerdeykende 11-12 cm flndır yine standartın üstündeydi yani biraz bnce ve senin işte biraz dikiş o yüzden olmuştur. Birde bu dikiş yırtık işinde ıkınmayı iyi yapabilme ve vaktinde yapabilmekle ilgili buna ek olarak birde rahim ağzının işte ora çıkacak yerlerin yumuşaması denen olay varmış o kaslar yumuşamış olursa yırtık olmaz kesme olmaz esner ve çıkar ama çıkış yerleri sert olursa yırtılacaktır ve yırtmadan dr işte keser. Oraları yumuşatmalıyız öncelikle ama şu perine masajı önerenler olunca baktım da anam o masajı ben yapamam kendimeama baya kasları yumuşatıyormuş kesik atılmadan doğumu sağlıyormuş. Oğluş kafayı büyütüyor napsam zorlasam kndimi yapsam mı die düşündüm yani perine masajını belki yumuşak esnek olursa kaslar 3-5 dikişle çıkartırım oğlumu masajda anam parmaklayarak oluyormuş [/QUOTE hadi ya bende arastiracam diyordum perine masajını parmaklayacağız mı kendimizi yani
bilemedim bende sık sık onu düşünüyorum . o sıra nasıl olurum. burası aklıma gelır mı yoksa umursamaz mı olurum dıye.patir patir dokuluyoz bakalim subbat anneleri : )))
esoba sen dogurma kizzz , sensiz burasi sessiz oluyor
simdi sen gelmezsin de bebek doguncaaa
bu arada doktor beni hala nst ye almadı
bir gece işyerinde sancılanınca buradaki acil servise gittiğimde sokmuşlardı
o alet de bozukmuş meğer
sancıları göstermiyormuş
o gün bana sancın yok demişlerdi
acaba 36. haftada alırmı doktor beni nst ye
özeniyorum yahu
Evet erken doğum riski olduğu için bunların hepsi bana yasak:)kızlar hurma konusu açılmış ebe örtmenimiz bize 37. haftadan itibaren her gün 5 6 tane hurma 2 fincan ahududu yaprağı çayı, adaçayı ,ananas, perine mesajı bol bol yan yan merdiven inip çıkma, çömelme hareketlerini ve ilişkiyi tavsiye etti.
Canim gecmis olsun... Allahin izniyle kizlarini kucagina alirsin insallah...Ben dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok
benimde dün şükür hafif hafif oldu sancılarım baya yürüdüm ama.bugünde bol bol ütü yapıp üstünede plates yapıcam.gelsin sancılar gelsin bebişler..
belleri kıvıralım
yolları açalım
çömele çömele doğuralım (marş şeklinde söylüyorum)
Slm kızlar gene bayaa ara verdim giremedim.Geçen hafta nst ye girdiğimde en fazla değer 3 çıkmıştı.Dün girdim nst ye 28-30 arası çıktı doktor önemli değil bi sıkıntı yok dedi ama benim aklımda soru işareti var daha 30 lara çıkması için erken gibi geliyo. Sizlerin nasıl çıkıyor?
aşk olsun valla. burda herkes mızmızın dibi siz bana laf söylüyorsunuz.gelir o be gelmez mi yok kaka yapmadı yok kustu ben nabıcamo bizsiz yapamaz
Amiinnn canım hepimizinki inşallah :) biri de kızım hakkında konuşurken eylül falan diyince acayip hoşuma gidiyor bnm sanki aramizdaymis gibi :))Ya sen eylül dedikce cok hosuma gidiyor benim bir nunarali kizinn adida eylul adiylanyasasin ins
aman çok sıkıcı birde beni hemşire ilk girdiğimde unuttu nst odasında annemle patladık sıkıntıdanbu arada ben ilk girdiğimde doktor bana sen nstye girecek kadar büyüdün mü diye dalga geçmişti demek ki bu haftalarda giriliyor. yarın yine giricem yatıp kalkmak zor oluyor bea
aşk olsun valla. burda herkes mızmızın dibi siz bana laf söylüyorsunuz.
yav baksana hıc susmuyorlar, dişimin ucunda çikolata kaldı dıye bıle ağlıyorlar.
sız bana dıyorsunuz :)
en iyiniz benım.
tamam bazen depresyona gırıyorum ama olacak o kadar.
altında vardır bır sebebı elbet. bende kazağından falan tutuyorum.böyle şımartıp tepeme çıkardım.Ya ben de ayrı kalamıyorum , uyurken dönse sarılmasa , Sırtını sırtıma daya bari diyormuşumkendime üzüldüm duyunca bu ne manyaklık die :)))
Benim de uykuya dalmam için illa eşime temas etmem lazım hatta bazen 9 da uykum geldiği günler beni uyutur sonra kalkar film falan izlerdi :) Kıyamam ya ne cektırmişim adama :)Ya ben de ayrı kalamıyorum , uyurken dönse sarılmasa , Sırtını sırtıma daya bari diyormuşumkendime üzüldüm duyunca bu ne manyaklık die :)))
Slm kızlar gene bayaa ara verdim giremedim.Geçen hafta nst ye girdiğimde en fazla değer 3 çıkmıştı.Dün girdim nst ye 28-30 arası çıktı doktor önemli değil bi sıkıntı yok dedi ama benim aklımda soru işareti var daha 30 lara çıkması için erken gibi geliyo. Sizlerin nasıl çıkıyor?
bu arada doktor beni hala nst ye almadı
bir gece işyerinde sancılanınca buradaki acil servise gittiğimde sokmuşlardı
o alet de bozukmuş meğer
sancıları göstermiyormuş
o gün bana sancın yok demişlerdi
acaba 36. haftada alırmı doktor beni nst ye
özeniyorum yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?