2015 Şubat Anneleri

bende de başladı sıkılma ve korku yani anlayabiliyorum artık şu son zamanları yaşayanları. bol bol dua ve sakinlikten başka elimizden birşey gelmiyor canım. en iyisi kafamızı sakin bırakmak (başarabilirsek)

Amin canım çok sağol bende çok özeniyordum benden öncekilere :) ben nerdeyse her gün ağlardım bıgünde doğmadı diye şimdi uykusuzluktan pek bişeye fırsat kalmıyor allah seninkinide sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

slm kizlar cantayı hazılıyordum da açiba bebiş için kilotlu corab ve atlet kilot da mi koysam dedim ???? yardim ltf

@InzaR bu külotlu çorabı sormuştu canım ya buralar baya karışmıştı külotlu çorap yeni doğan bebek için zararlı imiş kan akışını engellediği için o yüzden hayır külotlu çorap koyma onun yerine üşüyecek korkusu varsa yedek alt koy üst üste giydirirsin. ayrıca atlet külot bebek giyemez. anca iç zıbın koyabilirsin önü düğmesiz olanlardan. külot zaten olmaz çıtçıtlı badi olabilir

arkadaşım anlattı nasıl doğuma gittiğini gülmekten ölmüştüm şimdi aynısı benimde başıma gelecek gibi görünüyor

arkadaşın gece sancısı gelmiş ama açılma falan yokmuş
kv ile altlı üstlü oturuyorlar ve ilk torun olduğundan onlarda acemi
eşi panik yapmış annesine haber vermiş
kız ben daha tuvaletten çıkamadan herkes hazırlanmış kapıda beni bekliyor doğuma götürecekler diyor
neyse sancısı artınca almışlar çantayı çıkmışlar yola
eşi garajdan arabayı çıkarmış basmış gitmiş
kız kalmış kapıda
heralde dönüp gelecek diye önemsememiş
2 dk sonra aramış nereye gittin diye
kocası doğuma diyormuş
sanki kendi doğuracak
kadını unutmuş evde
neyse bindik arabaya gittik beni nst ye bağladılar açılma yok ama sancı varmış beklettiler açılma için diyor
açılması olmuş doğum başlamış doğumhaneye alacaklarmış
hemşireler haldır haldır eşini arıyormuş adam yokmuş ortada
arkadaş telefonla aramış nerdesin beni doğuma alıyorlar seni bekliyorlar imza atacakmışsın demiş
meğer kocası kantine inmiş kahvaltı ediyormuş
doğumdan çıktım adam yine yok ortada diyor
2 saat geçmiş kocası gelmiş
bu bağırmış sen nerdesin neden beni yalnız bırakıyorsun burda diye
ya cumaya gittim geldim işte diyormuş
cumaya gittim deyince kızmadım ama beni evde unutup doğuma gitmesini hala kafasına kakıyorum diyor

slm kizlar cantayı hazılıyordum da açiba bebiş için kilotlu corab ve atlet kilot da mi koysam dedim ???? yardim ltf
canım ne kilotlu çorabı ne atlet kilotu
göbeciğine zarar verirsin giydirip çıkarırken hastane çıkışlarını koy yeter
zaten onlar çok gerekli olsaydı hastane setlerinde de olurdu

ıyı yapmıssın canım suan saglıkla bebeklerımızı dunyaya getırmek daha onemlı. benım de durumum duzelmeseydı ben de ayrılcaktım 32 de. ama sukur gectı daha ıyıyım. sanırım stresten oldu benımkı ailevi problemler olmustu kac gun aglamıstım. sımdılık sıkıntım yok. devam etcem gidebilceğim yere kadar artık.

normal doğum için mi tavsiye ediyo bunları nerdeyse 2 güne bir ananas yiyiyorum ben vazgeçemiyorum

onlarin hepsini koydum zaten aciba üşür mi dedim aklima geldi sordum sormamakdan iyi

bence gerek yok canım. zaten hastaneler yeterınce sıcak oluyor. ben ıc zıbın, normal ust zıbın patıklı altı corap yelek ve pazen battanıye bez bere ve eldıven koydum. 2 takım bu sekılde hazırladım. bı de gelirken sarmak için kalın battanıye ve polar bere koydum. gıysı olarak bu kadar.

Gelir yakında sütün canım,stres yapma,bebişlerini gözünün önüne aldın Allahın izniyle,geçecek bu günler yakında yanında olacaklar inşallah :)

bende o şekil haziladim çorabı görünce aklima geldi soralim dedim tşk ederim

Ben de daha bikere girdim nstye onda da aynen unuttular beni esimle cagrttrdim bu kadar uzun surmemeliydi diye zaten camasir odasina koymus salaklar tas gibi sedyeyi bit kadar oda yamuldum ayri duvarlar ustume geldi ayri dert

Canim ya hazirliklar oldugu kadar olsun. Kafani rahatlat biraz. Bu kadar strese dayanamzsin bak sonunda. Utusu olmayiversin kalan esyalarin da.

Valla stresten gitcem esim kar yuzunden beynimi kemiriyor o da stresli tamam da yaNsitma bana iste bir de onu dusunmeyeyim. Uykusuzluk biyandan kizin hasta olmasi biyandan ust uste geliyor utu dedigim bebegin esyalari degl utu falan yapmicam zaten de yigmisim pizza kulesi gibi onlari derleyip toprlmam lazim evi hehepten daNdini birakmayayim gelince iki cocukla ugrasmasi var bir de bunun

Canım kalan kalsın artık gerisini istanbuldan alırsın hem daha iyisini alırsın şu ili gün dinlen artık güzel kızına da çok geçmiş olsun.

yol icin esofman alayim dedim kendime kotum hamile kotu ama onca saat yolda rahat edemem sıkar beni diye dusundum. Hava soguk olcak diye kıza daha kalin bir mont bakayim dedim yol hali usutmeyelim komik gelcek belki bi de ayagima giycek corap bulamadim hep ince corap giyiyordum kislik corap almam da lazim. Boty guya bi numara buyuk almistim o da sıkıyor onu napcam yolda hic bilmiyorum alisvers dedgm bunlardi iste yol icin yapilmasi gerekenler guzel dileklerin icin saol canim ins iyilesr hemen findigim

:)))) nerden buluyolar maasalalh bu kaadr e,erjiyi , artik biz ne yeyip içiyorsak , sanki enerji içeecgiyle beslniyorum sabah aksam :)

ben pozisyonunu çok merake diyorum 3 gun kaldi çatlamazsam cumaya kadar ogrenicem insallah : ))))

hakkaten maşallah.

bizimki doğum pozisyonunda bayağıdır. değiştirmedi pozisyonunu.

o zaman yemeye devam :) masaj nasıl yapılıyomuş.
ellerimzi yıkıyoruz zeytinyağı veya susamyağı kullanarak başparmağımızı vajinadan 2 cm sokup makata doğru hafifçe geriyoruz esnetiyoruz.bunu yapmak hem doğumu kolaylaştırıyor hemde epizyoya yani kesiğe gerek kalmadan pırtlatıyoruz.

ya madem bu kadar hareketlı olmak ıyı. bu bızım sağlık ocagındakı akılllılar neden yorulma yok cok yürüme dınlen dıyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…