Nasıl özendim şimdi sana anlatamam maşAllah. Bizde hayırlısıyla sağlıkla doğururuz inşAllah kuzucuklarımızı. Evet bencede son haftalar daha depresif geçiyor hep merak korku. Her hamile bunları yaşıyorsa iyi bari. Allah seninde yavru kuşunu bağışlasın
Amin canım çok sağol bende çok özeniyordum benden öncekilere :) ben nerdeyse her gün ağlardım bıgünde doğmadı diye şimdi uykusuzluktan pek bişeye fırsat kalmıyorNasıl özendim şimdi sana anlatamam maşAllah. Bizde hayırlısıyla sağlıkla doğururuz inşAllah kuzucuklarımızı. Evet bencede son haftalar daha depresif geçiyor hep merak korku. Her hamile bunları yaşıyorsa iyi bari. Allah seninde yavru kuşunu bağışlasın
slm kizlar cantayı hazılıyordum da açiba bebiş için kilotlu corab ve atlet kilot da mi koysam dedim ???? yardim ltf
aman esini iyi tembihle dogumda da bebegi alir gider seni unutur dogumhanede ya da ameliyathanede. Okumustum bir dogum hikayesinde kadini birakmislar dogumhanede herkes bebegin basinda odada. Hastabakici cikariyor ztn ama kapida bekleyen olmali yani. Benim oglumu giydirip benim hazir olmami beklemislerdi ayni anda cikmistik. Esim onden cocugu alsa beni unutsa cok kizardim ama verseler yapardi belki : ))
canım ne kilotlu çorabı ne atlet kilotuslm kizlar cantayı hazılıyordum da açiba bebiş için kilotlu corab ve atlet kilot da mi koysam dedim ???? yardim ltf
ayy çok zevkli oluyor
31 aralık günü sabah yağmur yağıyordu
üst kat komşuma kahvaltıya çıktım
kar başladı 10 dk içinde tuttu yerleri
camın önünde çay keyfi yapmıştık
şimdi hala dışarıda kar var ama güneş de var
eriyor artık karlar
evet işyerinde çok zorlanıyordum yaa devam edemezdim zaten ya doğururdum ya sakatlanırdım heralde
normal doğum için mi tavsiye ediyo bunları nerdeyse 2 güne bir ananas yiyiyorum ben vazgeçemiyorumkızlar hurma konusu açılmış ebe örtmenimiz bize 37. haftadan itibaren her gün 5 6 tane hurma 2 fincan ahududu yaprağı çayı, adaçayı ,ananas, perine mesajı bol bol yan yan merdiven inip çıkma, çömelme hareketlerini ve ilişkiyi tavsiye etti.
bunlar seni çekemiyo bacım :)ben sizin bir açığınızı yakalarım
onlarin hepsini koydum zaten aciba üşür mi dedim aklima geldi sordum sormamakdan iyi
@InzaR bu külotlu çorabı sormuştu canım ya buralar baya karışmıştıkülotlu çorap yeni doğan bebek için zararlı imiş kan akışını engellediği için o yüzden hayır külotlu çorap koyma onun yerine üşüyecek korkusu varsa yedek alt koy üst üste giydirirsin. ayrıca atlet külot bebek giyemez. anca iç zıbın koyabilirsin önü düğmesiz olanlardan. külot zaten olmaz çıtçıtlı badi olabilir
doğru hiç aklima gelmedi sağolcanım ne kilotlu çorabı ne atlet kilotu
göbeciğine zarar verirsin giydirip çıkarırken hastane çıkışlarını koy yeter
zaten onlar çok gerekli olsaydı hastane setlerinde de olurdu
slm kizlar cantayı hazılıyordum da açiba bebiş için kilotlu corab ve atlet kilot da mi koysam dedim ???? yardim ltf
Ben dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok
bende o şekil haziladim çorabı görünce aklima geldi soralim dedim tşk ederimbence gerek yok canım. zaten hastaneler yeterınce sıcak oluyor. ben ıc zıbın, normal ust zıbın patıklı altı corap yelek ve pazen battanıye bez bere ve eldıven koydum. 2 takım bu sekılde hazırladım. bı de gelirken sarmak için kalın battanıye ve polar bere koydum. gıysı olarak bu kadar.
evet canım normal ve kolay olması içinnormal doğum için mi tavsiye ediyo bunları nerdeyse 2 güne bir ananas yiyiyorum ben vazgeçemiyorum
cici kız valla şanslısın maşallah dıyelım.O gece 1 gibi yatip 12 de kalkiyo coo uykucu okul yokken tabi okul varken sabah 7.30 aksam 8 uyuyo ben uyurken o uyaniksa cizgi film seyredip abur cubur yiyerek keyf yapiyo:)))
o zaman yemeye devam :) masaj nasıl yapılıyomuş.evet canım normal ve kolay olması için
aman çok sıkıcı birde beni hemşire ilk girdiğimde unuttu nst odasında annemle patladık sıkıntıdanbu arada ben ilk girdiğimde doktor bana sen nstye girecek kadar büyüdün mü diye dalga geçmişti demek ki bu haftalarda giriliyor. yarın yine giricem yatıp kalkmak zor oluyor bea
Canim ya hazirliklar oldugu kadar olsun. Kafani rahatlat biraz. Bu kadar strese dayanamzsin bak sonunda. Utusu olmayiversin kalan esyalarin da.
Canım kalan kalsın artık gerisini istanbuldan alırsın hem daha iyisini alırsın şu ili gün dinlen artık güzel kızına da çok geçmiş olsun.
:)))) nerden buluyolar maasalalh bu kaadr e,erjiyi , artik biz ne yeyip içiyorsak , sanki enerji içeecgiyle beslniyorum sabah aksam :)
ben pozisyonunu çok merake diyorum 3 gun kaldi çatlamazsam cumaya kadar ogrenicem insallah : ))))
ellerimzi yıkıyoruz zeytinyağı veya susamyağı kullanarak başparmağımızı vajinadan 2 cm sokup makata doğru hafifçe geriyoruz esnetiyoruz.bunu yapmak hem doğumu kolaylaştırıyor hemde epizyoya yani kesiğe gerek kalmadan pırtlatıyoruz.o zaman yemeye devam :) masaj nasıl yapılıyomuş.
ya madem bu kadar hareketlı olmak ıyı. bu bızım sağlık ocagındakı akılllılar neden yorulma yok cok yürüme dınlen dıyorlar .benimde dün şükür hafif hafif oldu sancılarım baya yürüdüm ama.bugünde bol bol ütü yapıp üstünede plates yapıcam.gelsin sancılar gelsin bebişler..
belleri kıvıralım
yolları açalım
çömele çömele doğuralım (marş şeklinde söylüyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?