2015 Şubat Anneleri

:) yaa teşekkür ederim valla doktordan daha çok içimi rahatlattın

Ben 32. haftadan itibaren her hafta nst 2 haftada bide doktor kontrolüne giricekmişim. Öyle dedi doktor bakalım hayırlısıama yaklaştıkça panik oluyorum zamanında sağlıkla doğsun başka bir şey istemiyorum

Ben yatakta sağa sola dönerken zorlanıyorum. KAfası aşağıda ya nasıl ağrıor dönerken... Eşim diyor ki tamam bi daha çocuk yapmıcazz.. Neler çekiyorsunuz dedi. Bide bebişim maşalalh sabahh meksika dalgaları yaptı karnımda. O ne yaa diyo benimm kocaa

Ben erken dogurmam ya. İlk kızım gelmemişti bile son ana kadar. Kızım beni yoruyor. Kucagıma alıyorum haliyle... Rabbim sen koru diyorum. Sonuçta olacağa çare yok

Kızlar ben aralık annesiyim ilk bebeğim olduğu için çok heyecanlıyfım ve korkuyordum ne zaman doğacak diye eminim burda da benim durumumda olanlar vardır. Bu yüzden yazmak istedim size :) sakin olun ve son günlerin tadını çıkarın. Her yalancı kasılmayı doğum sancısı sanmayın ben gibi gerçek doğum sancısı geldiğinde zaten anlıyorsunuz çok farklı bi his o. Ve imkanı olanlar normal doğumdan sakın korkmasınlar :) umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir kendimden biliyorum hamileliğin en sıkıntılı dönemi son 1 ay hep beklemekle geçiyor :) sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım bebişlerinize selamlar :) not:bi kaç arkadaş nst için yazmış eğer bebekte ve annede erken doğum riski yoksa 36. Haftadan sonra başlar nst randevuları.

Hayır doktorum sadece kan ilacı verdi içinde folikasit ve b12 var.
Ne faydası varmışki biz çok balıkta tüketmiyoruz

D vitamini ve kemikler için işte. Bebiş kemiklerimizdeki kalsiyumu magnezyumu fosforu ve d vitaminini alıyor dışarıdan takviye için balık yapı önemli aslında. Annelerimiz içmiş eskiden çok içilirmiş de şimdi nedense hep ilaç.

Kızlar bebek döndürme videosu izledim. Türkiyede yapan var mı ki ? Ters bebişi duranlara örnek olsun diye paylaşıyorum. Ve çok enteresan...

Canim ya hazirliklar oldugu kadar olsun. Kafani rahatlat biraz. Bu kadar strese dayanamzsin bak sonunda. Utusu olmayiversin kalan esyalarin da.

Doktora gidicekler hayurli haberlerle gelsin ins
@iremguzum da bugun gidicekti kontrole dimi ya oda dun falan yazmadinhic nedenki acep
Ben simdi dr dan geldim.cok sukur hersey yolunda simdilik nst de baglandim.herhangi bir sorun yok.33+ 0 itibariyla 2150 gr olmus kizim.Allahim hayirlisiyla bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.

37 gelsin baslayalim bunlara. Tsk ederim paylasimlarin cok guzel

benim dogum hayalim cook guzel. Hamileligin basindan beri ayni hayal. Oglumda da oyleydi hayalimdekine baya yakin bi dogum oldu. Olumlu dusunelimm guzel olcak. Bu defa kesi de olmicak ins.

niye korkuyosun ki canım sonuçta bunları doğurmak için hamile kalmadık mı?ben sancı hissettiğimde rahatlıyorum her şey yolunda diyorum bebişim gelmeye hazırlanıyo diyorum..hee sorsan ne doğum çantam hazııır nede bebeğin kıyafetlerini yıkadım..amaaan boşver önemli olan doğuma hazır olmak bak bende şimdi kendimi baya bi cesaretli buldum yawww

benı 32 de almaya basladı ama agrım var dıye. bundan sonra her geldıgınde bakcaz dedi.
kar tatili nedeniyle evdeyim. çok huzurluyum yaaaa. bırazdan kahvemı alıp dısarıyı ızlıcem

ayy çok zevkli oluyor
31 aralık günü sabah yağmur yağıyordu
üst kat komşuma kahvaltıya çıktım
kar başladı 10 dk içinde tuttu yerleri
camın önünde çay keyfi yapmıştık
şimdi hala dışarıda kar var ama güneş de var
eriyor artık karlar

Ben de öyle düşünüyorum ama işe gidince de kıvranıyoduk canım yaa.

evet işyerinde çok zorlanıyordum yaa devam edemezdim zaten ya doğururdum ya sakatlanırdım heralde

Canım kalan kalsın artık gerisini istanbuldan alırsın hem daha iyisini alırsın şu ili gün dinlen artık güzel kızına da çok geçmiş olsun.

Bebiş dönmemiş olsa bile Çömelmek işe yarıyor mu?

aman esini iyi tembihle dogumda da bebegi alir gider seni unutur dogumhanede ya da ameliyathanede. Okumustum bir dogum hikayesinde kadini birakmislar dogumhanede herkes bebegin basinda odada. Hastabakici cikariyor ztn ama kapida bekleyen olmali yani. Benim oglumu giydirip benim hazir olmami beklemislerdi ayni anda cikmistik. Esim onden cocugu alsa beni unutsa cok kizardim ama verseler yapardi belki : ))

Nasıl özendim şimdi sana anlatamam maşAllah. Bizde hayırlısıyla sağlıkla doğururuz inşAllah kuzucuklarımızı. Evet bencede son haftalar daha depresif geçiyor hep merak korku. Her hamile bunları yaşıyorsa iyi bari. Allah seninde yavru kuşunu bağışlasın

slm kizlar cantayı hazılıyordum da açiba bebiş için kilotlu corab ve atlet kilot da mi koysam dedim ???? yardim ltf

Bebiş dönmemiş olsa bile Çömelmek işe yarıyor mu?
canım onun içinde var hareketler hatta geçen desrten sonra bi arkadaş sordu ebemize oda bi şeyler tarfi etti ama tam anlayamadım.perşembe gittiğimde sorayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…