Sözün bittiği yer. Ne yapacaksın.of senin kuzenin vaka da faciaymıs allah islah etsin toptan hepsini biz babamin hastalığını da trombosit dusuklugu ile tesadufen ogrenmistik büyük yıkım oldu bizim icin o yüzden kuzumda da böyle benzer biseyin korkusunu yaşamak omrumuzden caldi gitti rabbim onun korkusunu da kendisini de yasatmasin kimseye
Annendemi kasintidan dolayi kullaniyo o hapi cnm ise yariyomu acaba bubarada advantani kullandim ilk gebeligimde binise yaramamisti bende sende yarar insallah gecmis olsun bu arada ilerlemes insanaa sana bnm anamın kullandığı hapı vermiş canım bana başka hap yazmış dr.um losyonlarımızda farklı
bnmkiler hap LORDES 5mg
losyonları ise biri nemlendiriciymiş adı EXCIPIAL LIPO SOLİSYON
diğer losyon ise kaşıntıya direk etki eden olmalı adı ADVANTAN M LOSYON 50 gr. ( bunun için bnm k.doğumcu biz bebişlere bile yazıyoruz bunu dedi rahtlıkla kullan kaşındıkça dedi )
hadi bakalım inş kurtuluruz kaşıntılardan bacım cidden çok zor iş kaşıntı ya uyku yok deli gibi kaşın dur birde bnm burnum tıkandı sümüklendim gece kabustu bana
Senle aramizda 3gun var benimde 28 itibari ile sezeryan olcak.sen boyle diyince erken gibi geldiDoktor 30 undan itibaren her an doğum için bekliyor olacağız dedi, hep böle yaşıcam hissine kapılan ben bi garip hissettim
Banada onu verdi ins gecer cnm dua et yaKalmosan
netsekde senin bu pipiliyi dondursek bilmiyorumkiii vallaabende gıttım dra ama kendı dr um olmadığı ıcın başka bır avanak baktı...apır sapır konuştu canımı sıktı..anlatmaya bıle değmez...sadece pipili hala ters mıs onu ogrenebıldım..cuma kendı dr uma gıdıcem ınsaallah. bakalım gorelım mevlam ne eyler
Sordum ben de doktora kanıtlanmış bişey değil gerek yok dedi bi de cahil muamelesi gördüm :) e amerikandaki doktor iç bebek ufak demişti , walla iyice kafam karıştı arada içim bari diyorum
anaa sana bnm anamın kullandığı hapı vermiş canım bana başka hap yazmış dr.um losyonlarımızda farklı
bnmkiler hap LORDES 5mg
losyonları ise biri nemlendiriciymiş adı EXCIPIAL LIPO SOLİSYON
diğer losyon ise kaşıntıya direk etki eden olmalı adı ADVANTAN M LOSYON 50 gr. ( bunun için bnm k.doğumcu biz bebişlere bile yazıyoruz bunu dedi rahtlıkla kullan kaşındıkça dedi )
hadi bakalım inş kurtuluruz kaşıntılardan bacım cidden çok zor iş kaşıntı ya uyku yok deli gibi kaşın dur birde bnm burnum tıkandı sümüklendim gece kabustu bana
senımı kırcam hayatım ,merhaba koca göbükEki Görüntüle 1364032
Koca göbeğe merhaba deyin :))))
anaaaa hayatımda ılk defa bukadar sıvrı göbek gordum.O zman bende hem önden hem yandan taptaze bi fotoğraf atıyım.
Tam olarak 36+6 haftalığız
18 kilo almış bulunmaktayım
aynısını gecen sene yasattılar..ben her sene rutın kan sayımı yaptırırım..beslenmesını buna gore dengelemeye ozengosterırım...kanı aldılar ertesı gun dr a gosterdık..trombosıt cok dusuk dedı..sonra nettenbakınca lösemi hastalarındakı değerler kadar dusuk olduğunu gorduk..hemen ozele goturdum cocugu ama dusun ıste halimizi..ordakı dr 1 hafta sonra 1 kez daha testı tekrar edın yüksek ıhtımal yanlış cunku kanları bekletiyorlar buda degerı cıddı manada etkılıyor dedı..o 1 hafta doktugum goz yasını bır ben bır Allahbılır..sonra yenıden yaptırınca kan degerlerının normal olod. anlaşıldı..dr da pişkın pişkın normal normal dedı gecıstırdıiremguzum gıcık bir gun olmus geçmiş gitmiş olsun canım sağlık sektörü mu zulüm sektörü mü muamma
bi tane absürdluk örneği benden gelsin hem sevincliyim bugün hem sinirli
Kızımın bundan bir önceki hastalığında yaklasik 15_20 gun olmustur agir seyrettigi ve sik tekrarladigi icin cocuk doktorundan kan tahlili ve bogaz kültürü talep etmistim.ki ilac kullndrcaksa bile bosa ise yaramayan şeyle bunyeyi yüklemesin. Kaldi ki bu talebin drdan gelmesi lazımdı neyse. Tam kan sayiminda trombosit degeri hayati ölçüde düşük cikmis ve pek degerli doktorcuk bunu farketmiyor bilemalesef babamdan oturu bu konuda tecrubeliyiz diye hemen farkettim ve dunya basimiza yikildi zira deger her an ic kanama gecrecek kadar dusuk ve anormaldi. Baska drlara danistigimda okuluna kadar uyarmami istediler carpma dusme vesaire icin rabbim korusun beyin kanamasi vb olur o degerle diye. Enfeksiyon ilac bitsin tekrarlayalim diye bekliyorduk bugunki dr docent isinin ehli biri ona bahsednce acilen testi tekrarlmamzi istedi iyi bir labaratuar onerdi ki referansi kuvvetli biyer burda subesi oldugunu biomiyordum ah keske bastan bileydim bu stresi cektgmze degmezdi. Sonuc hamdolsum cocugumun trombositleri gayet normal aralikta ve ilk yaptrdgm yerin degerleriyle arasinda nerdeyse 200 kusur bin fark var bu kadar lakaytlik bu kadar bastan savma olcum olmaz ki bu onemli bisey. Onbes gundur esim ben kizimin ogretmeni dahil yasadgmz stres yanimiza kaldı haa bin sukur rabbime ki yanislik olsun kotu bisey olmasin da iste bu adı saglikci olup insani sagligindan eden bu tipler heryerdeler allah onlarin eline dusurmesin kimseyi
görümcem 1 tanedır ..4 senedır evlıyım 1 kez benı uzmuslugu olmadı..esıme de cok derım böyle aılen olacağına bacın gıbı 10 tane olaydı nolurduiyi günlerde giyinsin herkes :)
ne kadar düşünceli maşaallah
benim niye görümcem yok
arkadaşlarımın hepsi yelek yapıp duruyor
milyontane yeleğimiz oldu
kızımın hastane cıkısınıda o almıştı..pipiliye almamıştım tesadufkı onada almış gondermıs..saolsun kızımın cıcılerınıde kendı elleriyle dıkmıs(tekstılde kalıpçıdır)ben teşekkür etmek ıcın arıyorum daha oyle mahcupkı konuşurken n olur kusuruma bakma cam sakızı coban armağanı ıs cıkısında olabıldıgı kadar yapabıldım dıye konuştu durdu...ay çok güzeller en çokta GSli takımı beğendim yavru aslan geliyor yuuupppyyyyyyyyyyyyy bir aslan dahaaaGüle güle sağlıkla kullanın inşAllah hepiniz.
Benim 5 görümce var 1 i üni.de okuyor onu sayma 4 görümce napıyor acep bnm tosunuma, herkeshırka kazak örüyor gibi geliyor banada sankim oğluşum karda yatacak hiç yaz görmicekciciler giymicek sanki
ya dönmemesine kafa yormuyorum artık..Mevla nın neye gucu yetmez ol dese 1 anlık ıs ama olmuyorsa hayırlısı demeyı bılmelı ınsan..mesele o degılde bebek tersken doğum yapmamı ıstedı bugunkı salak dr ..burda senı amelıyat ederler unv. hastanesınde oyle yada böyle normal doğurturlar dedı..sankı ben ılle normal olacak dıye yemın ettım..olmuyorsa oldurmayanında vardır bır bıldıgı..kım bebegı tersken normal doğurmayı göze alabılırkı?netsekde senin bu pipiliyi dondursek bilmiyorumkiii vallaa
ayni gun demekki randevumuz, benimki sabah , jinekolog randvusu deil ama ondan daha çok baakr ekografide baya bi incelenicek bakalim ne çikacak,kilosu , suyu, pozisyonu o kadar çokk merake diyorumki cuma gelmiyor bi turluuuu ... aslinda randevu alirken bu sabah içinde yer vardi ama saati geç okula yetisemem diye almamistim, ,asip kismet bakalim son uç gun ..
advantanı ben kızıma kullanıyorum 2 senedır..advantan için mi dedi; ben prospektüsünde gebelikte kullanılmaması önerilir yazıyor diye kullanmadım hiç onu egzamam için kullanıyordumm.
excipial lipo kurtarıcı gibi :) yazın güneşlenme sonrası da çok güzel rahatlatıyor
kız ne kucuk gobuk ole.. 5 aylık gıbı..ama odemın var sankı parmakların şişmıs gıbıBu da bizden gelsin madem
benımde oluyor hatta o kadar assagıdakı bu sızlamalar böyle tekme hareketı gıbı vajinal bolgenın hemen ustu tas gıbı sertlesmıs oluyor..sankı bebek kafası varmış gıbı..kızlar sizlere birşey soracağım sabah beri normaldir dedim ama artık yerimden hoplamaya başladım. şimdi bu benim oğlan tepiştikçe alt yumurtalıklarım vajina bölgeme sürekli çok aşırı can yakıcı bir ağrı girmeye başladı. şimdi bile ince ince ağrımaya başladı tam tarif edemiyorum yerini ama alt taraf komple sıkıntı yapmaya başladı. acaba çocuk mu yapıyor,böyle olan var mı aranızda hayır çocuğun tepiştiği yer karnımın üstü acaba bir taraflarımı değiyor da bu kadar can yakıyor. daha önce olmamıştı böyle
maasalh canim hiç kilolu durmuyorsun, sen kaç kg almistinBu da bizden gelsin madem
Bu da bizden gelsin madem
onceki hamileliklerimde bene takmiyordum bu sefer saynizde banada bulaasti bu takinti :) , pozisiyonun konusulmadigu gunumuz yok maasallah : )ya dönmemesine kafa yormuyorum artık..Mevla nın neye gucu yetmez ol dese 1 anlık ıs ama olmuyorsa hayırlısı demeyı bılmelı ınsan..mesele o degılde bebek tersken doğum yapmamı ıstedı bugunkı salak dr ..burda senı amelıyat ederler unv. hastanesınde oyle yada böyle normal doğurturlar dedı..sankı ben ılle normal olacak dıye yemın ettım..olmuyorsa oldurmayanında vardır bır bıldıgı..kım bebegı tersken normal doğurmayı göze alabılırkı?
ı
bilmemek ayıp değil sonuç olarak il bebişim ve soracak kimsem de yokkız biri burda külotlu çorap koydum dedı de forumda makara yapmayan kalmadı. pişman oldu da çıkardı. yazmadın farzet.
atlet külot kısmını bılmıyorum. anneler yazar sımdı.
anaaaa hayatımda ılk defa bukadar sıvrı göbek gordum..artık kimseye gobegım sıvrıldı demıcem ..bu sıvrılmemıs füze gıbı uçuşa gecmıs amaonden bellıdegıl enazından buda tessellı verıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?