2015 Şubat Anneleri

Canim bende aradim doktoru kulkanabikirsin dedi losyonlar ürederm ve kalmosan hapda zyrtec adam hapi bintek mecbur kalmadiica kullanma dedi kendi doktorum kullan dedi

Cidden çok büyük stres. Başka yerde olsa o testi yapan kuruma dava açıp dünya tazminat alırlar.
Nasıl olsa kimse bir şey anlamıyor.
Benim kuzende (kız,bekar,18 yaşında) bir kez birine trombosit verecek. Test yaptılar cuma akşamüstü altık sonucu frengi pozitif çıktı. Sifilis yazıyor ve cinsel yolla bulaşıyor.Aids gibi hastalık.
Ağlaya ağlaya kalktık doktora gittik. Genç bir doktor var. Belirti yok dedi doktor. Sorular sordu cinsellikle ilgili,birazda makara yaptı. Muhtemelen test yanlıştır.dedi tekrar ettiler.iki günde çıktı ama kuzen kafayı üşüttü o sırada. Test yanlış olmuş meğersem.
Trombosit vereceği hasta da mağdur oldu

anam satış yapıyorlar mı acaba??? akçaya gidemedim bu sene oradan alıyorduk biz.

Ince yapılısın ya göbüşten sonra yine Fıstık olursun :) ben iyice Kütük oldum ya:) çok acı

benim karnımın bu kadar büyümesini beklemiyordum
olurda Asya yüzünden spor yapamazsam karnım çok sarkar benim
estağfurullah ne kütüğü seninde çok güzeldir eminimm

Ben de onu kulaniyorum kizima memnunum cok fakat iyi temizlemek gerekiyormuş icini haznesini yoksa mikrobik etkisi oluyormus bir de cok nem de sakıncalı ozellkle alerjisi olana ters tepki yapiyor yuzde 45 50yi gecmeyecek dedi bugunki doktor yine ve sürekli kullanilmyacakmis

ay karikatur gibi doktormus o ya

Gorumcem eşime pantolon almis onu kargolamis yaninda da bunları ggöndermiş yavru kuşla piliye.. Boyle görümce herkesin basina :)

iyi günlerde giyinsin herkes :)
ne kadar düşünceli maşaallah
benim niye görümcem yok
arkadaşlarımın hepsi yelek yapıp duruyor
milyontane yeleğimiz oldu

Canim bende aradim doktoru kulkanabikirsin dedi losyonlar ürederm ve kalmosan hapda zyrtec adam hapi bintek mecbur kalmadiica kullanma dedi kendi doktorum kullan dedi
anaa sana bnm anamın kullandığı hapı vermiş canım bana başka hap yazmış dr.um losyonlarımızda farklı

bnmkiler hap LORDES 5mg
losyonları ise biri nemlendiriciymiş adı EXCIPIAL LIPO SOLİSYON
diğer losyon ise kaşıntıya direk etki eden olmalı adı ADVANTAN M LOSYON 50 gr. ( bunun için bnm k.doğumcu biz bebişlere bile yazıyoruz bunu dedi rahtlıkla kullan kaşındıkça dedi )

hadi bakalım inş kurtuluruz kaşıntılardan bacım cidden çok zor iş kaşıntı ya uyku yok deli gibi kaşın dur birde bnm burnum tıkandı sümüklendim gece kabustu bana

of senin kuzenin vaka da faciaymıs allah islah etsin toptan hepsini biz babamin hastalığını da trombosit dusuklugu ile tesadufen ogrenmistik büyük yıkım oldu bizim icin o yüzden kuzumda da böyle benzer biseyin korkusunu yaşamak omrumuzden caldi gitti rabbim onun korkusunu da kendisini de yasatmasin kimseye

masallah sana.ben hsftasonuyine fena sayilmm ama simdi gebelik izni diye erken ciktim guya bacaklarim tasimiyo resmen.ama yemegimi yaparim her turlu.rabbim cumlemize ve bebislerimize saglik versin

Gorumcem eşime pantolon almis onu kargolamis yaninda da bunları ggöndermiş yavru kuşla piliye.. Boyle görümce herkesin basina :)
ay çok güzeller en çokta GSli takımı beğendim yavru aslan geliyor yuuupppyyyyyyyyyyyyy bir aslan dahaaa Güle güle sağlıkla kullanın inşAllah hepiniz.
Benim 5 görümce var 1 i üni.de okuyor onu sayma 4 görümce napıyor acep bnm tosunuma, herkeshırka kazak örüyor gibi geliyor banada sankim oğluşum karda yatacak hiç yaz görmicek ciciler giymicek sanki

benim karnımın bu kadar büyümesini beklemiyordum
olurda Asya yüzünden spor yapamazsam karnım çok sarkar benim
estağfurullah ne kütüğü seninde çok güzeldir eminimm
Gencecik kızsın niye sarkacak hiç öyle Düşünme toparlarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…