Canim bende aradim doktoru kulkanabikirsin dedi losyonlar ürederm ve kalmosan hapda zyrtec adam hapi bintek mecbur kalmadiica kullanma dedi kendi doktorum kullan dedihngi ilaçları verdi adlarını yazsana bacım. banada cildiyeci kötümser konuştu ilaçları zora kalmadıkça kullanma die korkutmuştu ama dün bnm k.doğumcuya gösterdim kullan bişi olmaz rahtlıkla dedi. onlar gebelere ilaç önermeye korkuyorlar dedi k.doğumcu olmadıkçarı için. belki aynı ilaçlardır rahtlıkla kullanırsın bnde kaşıntı gelsin alacam ilaçları başlıcam : )
Ama senin dr. felaket tellali anama 2 sene geçmezse ben 2. çocuğa elveda derim.Daha şimdiden kocam 2. diyip duruyor illede kız istiyor
Aynı bnm gibsin canım bnm göbekte böle alt eşofman beli göbeğin altında durur hep artık üst giydiklerimin altı göbkten ötürü havada duruyor bazılarında göbek açık kalıyor die eşim dalga geçiyorkndimi gördüm sende
Cidden çok büyük stres. Başka yerde olsa o testi yapan kuruma dava açıp dünya tazminat alırlar.iremguzum gıcık bir gun olmus geçmiş gitmiş olsun canım sağlık sektörü mu zulüm sektörü mü muamma
bi tane absürdluk örneği benden gelsin hem sevincliyim bugün hem sinirli
Kızımın bundan bir önceki hastalığında yaklasik 15_20 gun olmustur agir seyrettigi ve sik tekrarladigi icin cocuk doktorundan kan tahlili ve bogaz kültürü talep etmistim.ki ilac kullndrcaksa bile bosa ise yaramayan şeyle bunyeyi yüklemesin. Kaldi ki bu talebin drdan gelmesi lazımdı neyse. Tam kan sayiminda trombosit degeri hayati ölçüde düşük cikmis ve pek degerli doktorcuk bunu farketmiyor bilemalesef babamdan oturu bu konuda tecrubeliyiz diye hemen farkettim ve dunya basimiza yikildi zira deger her an ic kanama gecrecek kadar dusuk ve anormaldi. Baska drlara danistigimda okuluna kadar uyarmami istediler carpma dusme vesaire icin rabbim korusun beyin kanamasi vb olur o degerle diye. Enfeksiyon ilac bitsin tekrarlayalim diye bekliyorduk bugunki dr docent isinin ehli biri ona bahsednce acilen testi tekrarlmamzi istedi iyi bir labaratuar onerdi ki referansi kuvvetli biyer burda subesi oldugunu biomiyordum ah keske bastan bileydim bu stresi cektgmze degmezdi. Sonuc hamdolsum cocugumun trombositleri gayet normal aralikta ve ilk yaptrdgm yerin degerleriyle arasinda nerdeyse 200 kusur bin fark var bu kadar lakaytlik bu kadar bastan savma olcum olmaz ki bu onemli bisey. Onbes gundur esim ben kizimin ogretmeni dahil yasadgmz stres yanimiza kaldı haa bin sukur rabbime ki yanislik olsun kotu bisey olmasin da iste bu adı saglikci olup insani sagligindan eden bu tipler heryerdeler allah onlarin eline dusurmesin kimseyi
zeytin yağını çoğumuz kullanıyordur zaten bu durumlarda zamanında annelerimizde kullanmıştır ama iş pekmeze gelince cahillikten başka birşey değil. pekmez bu şeker yani el kadar bebeğe bilmeden yapılan birşey ya ters etki ederse o zaman ne olacak. bende senin gibi zeytinyağı kullanıcam poposuna zaten bizim köyden geliyor doğal olduğunu bildiğim için gönül rahatlığı ile kullanabilirim :)
Ince yapılısın ya göbüşten sonra yine Fıstık olursun :) ben iyice Kütük oldum ya:) çok acı
Ben weewell aldim canim ev dogalgazli haliyle hava kuru oluyo dudaklarim catlio geceleri. Yatak odamizda suan esimle kullanioruz zaman ayari vs var cok memnunz yatarken aciyorum 2 saate kuruyom 2 saat sonra kendi kakarikatürda nem ayari yapiom %50 olsun diom mesela o orana geldimi kapanio o orandan dusunce tekrar calisiyo birde pozitif iyon veriyo odaya
Aynen ole annelik zor disler curur dokukur dis etleri cekilir kasinir vs... sayiyo bana adam cok zor is anne olmak allah yardimcin olsun dedi alla alla sasirdim okdarmi kotu gordu beni uzuldu halime goz altlarim uykusuzluktan cokmus gozler dolu doku aglamakli renknsolmus falan adamda uzuldu tabi napsin ben bile suan kendimi dusununce uzuldum halime
sanada gecmis olsun cnm ben olsam zaten su kasintiyla ilk once o kadinin sacini basini yolar sonra o doktora laf sokup bi guzel sikayet ederdim o cocuga nasil ole davranir ya ........ saydirdim vallahinicimden okuyunnca neyse allahnbeterini gostermesin
Canim sesin dedigin kremin adi neydiKurtulamadın yanii kaşıntıdan.
İnşallah olmazda uyursun artık
Gorumcem eşime pantolon almis onu kargolamis yaninda da bunları ggöndermiş yavru kuşla piliye.. Boyle görümce herkesin basina :)
anaa sana bnm anamın kullandığı hapı vermiş canım bana başka hap yazmış dr.um losyonlarımızda farklıCanim bende aradim doktoru kulkanabikirsin dedi losyonlar ürederm ve kalmosan hapda zyrtec adam hapi bintek mecbur kalmadiica kullanma dedi kendi doktorum kullan dedi
KalmosanCanim sesin dedigin kremin adi neydi
Cidden çok büyük stres. Başka yerde olsa o testi yapan kuruma dava açıp dünya tazminat alırlar.
Nasıl olsa kimse bir şey anlamıyor.
Benim kuzende (kız,bekar,18 yaşında) bir kez birine trombosit verecek. Test yaptılar cuma akşamüstü altık sonucu frengi pozitif çıktı. Sifilis yazıyor ve cinsel yolla bulaşıyor.Aids gibi hastalık.
Ağlaya ağlaya kalktık doktora gittik. Genç bir doktor var. Belirti yok dedi doktor. Sorular sordu cinsellikle ilgili,birazda makara yaptı. Muhtemelen test yanlıştır.dedi tekrar ettiler.iki günde çıktı ama kuzen kafayı üşüttü o sırada. Test yanlış olmuş meğersem.
Trombosit vereceği hasta da mağdur oldu
olurmu kiz hep oyleDoktor 30 undan itibaren her an doğum için bekliyor olacağız dedi, hep böle yaşıcam hissine kapılan ben bi garip hissettim
masallah sana.ben hsftasonuyine fena sayilmm ama simdi gebelik izni diye erken ciktim guya bacaklarim tasimiyo resmen.ama yemegimi yaparim her turlu.rabbim cumlemize ve bebislerimize saglik versinya çalışmayla evde durmayla alakası yok bence..ben ev hanımıyım ama haftanın en az 2 3 gunu dısardayım..buna rağmen ev ısı yemek hemen hergun yaparım,ıcımden geliyor haa yorulmuyomuyum ölüyorum resmen ama aklıma gırdıyse yapmadanda duramıyorum..ama ılk hamıslıgımde 10 gun süpürge cekmedıgım ayda 1 kez ev sıldıgım olurdu..hele o zaman sosyal bır hayatımda yoktu..ama yata yata aksam olurdu :) çocuk olunca bırde başka sorumluluklarında varsa onlar senı zamanla bı yönde törpülüyor ıste..
hashande doğum yapmış..bende yenı ogrendım..
bende gıttım dra ama kendı dr um olmadığı ıcın başka bır avanak baktı...apır sapır konuştu canımı sıktı..anlatmaya bıle değmez...sadece pipili hala ters mıs onu ogrenebıldım..cuma kendı dr uma gıdıcem ınsaallah. bakalım gorelım mevlam ne eyler
ay çok güzeller en çokta GSli takımı beğendim yavru aslan geliyor yuuupppyyyyyyyyyyyyy bir aslan dahaaaGorumcem eşime pantolon almis onu kargolamis yaninda da bunları ggöndermiş yavru kuşla piliye.. Boyle görümce herkesin basina :)
Gencecik kızsın niye sarkacak hiç öyle Düşünme toparlarsın :)benim karnımın bu kadar büyümesini beklemiyordum
olurda Asya yüzünden spor yapamazsam karnım çok sarkar benim
estağfurullah ne kütüğüseninde çok güzeldir eminimm
bahar kulaga hos geliyor , tek basinada guzel ikinci sartmiBahar nasil bir isim sizce. Cok basit mi duruyor. Bir de yanina ne yakisir
Masa köşeleri , kapı kolu vs akrabayızolurmu kiz hep oyle
ne tarafa donsem bi yere çarpiyorum boyle yasnairmiiii
Evet ben de olumlama yapıyorum bu şekilde :)Daha bir ay var.
anam satış yapıyorlar mı acaba??? akçaya gidemedim bu sene oradan alıyorduk biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?