- 10 Aralık 2014
- 90
- 38
- 23
- 35
Mrbkocaelı de bugun kar kıs yokken okulu tatıl ettıler
yarında tatılmıs..hıc degılse kar yağıyor
sinir oluyorum size ben resmen kayık gibiyimkoymuyorum göbek filan protesto ediyorum sizleri
Canim hamilelik takvimini nasil yaptin ?Önemli olan görümce olması değil de düşünceli olması sanırım.Bende de var bir tane ama sağolsun hiçbir şeye karışmaz.Bir kere oğlumun 1. miydi 2. yaş gününde mi ne (haziranda) kışlık bir eşofman takımı hediye almıştı oğluma,şimdi giydirsem anca olur oğlum 6 yaşında
Dün gece saçma sapan şeylere üzüldüm durdum.Uyku tutmadı ya sanırım ondan böyle saçmaladım mı ne.Ocak ayında doğacak olan bebişlerin cicilerine filan bakıyordum.Diyor şunu halası yaptı bunu teyzesi gönderdi dedesiyle annannesi geldi bilezik yapmışlar arkadaşım şu hastane çıkışını aldı vs.. O kadar çok özendim ki anlatamamBenim neden hiç arkadaşım yok.Tek çocuğum kardeşim de yok.Torun olacak diye sevinen babaanne dede yok.Yani var da,sevinme kısmı yok.Kendi babam farklı tellerde çalıyor dünyadan haberi yok.Annem zaten bizimle ama ne bleyim ya.
Bana bakın tek çocuk yapıp yalnız bırakmayın çocuklarınızı.Bazen gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorum üzülüyorum.Diyorlar ki işte bi arkadaş bi kardeşe de bedel olabiliyor bazen.Arkadaşı yoksa ne olacak.Al işte benim yok.Çevremiz de yok.Eşimin sülalesi de sağolsun hiiiiçç meraklı değiller böyle şeylere.Hadi biz kopuk bir aileyiz zaten böyle olması normal görünüyor diyeyim.Eşimin ailesi birbirine tutkun göründükleri halde hiçbir şeyde destek vermiyorlar.O tutkunluk yok yani.Hani yapalım edelim şöyledir böyledir.. Bebek doğacak daha gözümüz aydın diyen yok.Şimdi ben bu olanları nasıl unutayım
Ay çok şeker olmuşsun yaa.. Yalnız cidden göbek kocaman geldi bana da, ikiz bebek göbeği gibiO zman bende hem önden hem yandan taptaze bi fotoğraf atıyım.
Tam olarak 36+6 haftalığız
18 kilo almış bulunmaktayım
darıca kupkuruydu bugun sonra yağmur yağdı sadece..evet burda yarında tatil ama nerde kar kış yok ? mesela benim evimin burdan çarşıya inmek mümkün değil
tabi derincede hiç birşey yokmuş ama yüksek yerleri baz alıyorlar ya ondan tatil :)
ben pilatese gidemedim bugün kar yüzünden
elifmis öyle yazmış canım..ana dogdumu bebislerrrrrr
Mrb
Canim hamilelik takvimini nasil yaptin ?
doktor bu neeeeeeee : ))
kiz çocuk nerde senin : ))
nasrettin hocanin kedisi gibi kaybolmus maasalhh : )))))
tartsak bulamiycaz kilosunu
araştırmak lazım hem güzelde kokarBen de lavanta yağının hem nefes almayi kolaylastirdigini hem de ortamın mikrobunu öldürdüğünü duydum..suyun içine bikaç damla damlatip petegin üstüne koyuyormusuz
Önemli olan görümce olması değil de düşünceli olması sanırım.Bende de var bir tane ama sağolsun hiçbir şeye karışmaz.Bir kere oğlumun 1. miydi 2. yaş gününde mi ne (haziranda) kışlık bir eşofman takımı hediye almıştı oğluma,şimdi giydirsem anca olur oğlum 6 yaşında
Dün gece saçma sapan şeylere üzüldüm durdum.Uyku tutmadı ya sanırım ondan böyle saçmaladım mı ne.Ocak ayında doğacak olan bebişlerin cicilerine filan bakıyordum.Diyor şunu halası yaptı bunu teyzesi gönderdi dedesiyle annannesi geldi bilezik yapmışlar arkadaşım şu hastane çıkışını aldı vs.. O kadar çok özendim ki anlatamamBenim neden hiç arkadaşım yok.Tek çocuğum kardeşim de yok.Torun olacak diye sevinen babaanne dede yok.Yani var da,sevinme kısmı yok.Kendi babam farklı tellerde çalıyor dünyadan haberi yok.Annem zaten bizimle ama ne bleyim ya.
Bana bakın tek çocuk yapıp yalnız bırakmayın çocuklarınızı.Bazen gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorum üzülüyorum.Diyorlar ki işte bi arkadaş bi kardeşe de bedel olabiliyor bazen.Arkadaşı yoksa ne olacak.Al işte benim yok.Çevremiz de yok.Eşimin sülalesi de sağolsun hiiiiçç meraklı değiller böyle şeylere.Hadi biz kopuk bir aileyiz zaten böyle olması normal görünüyor diyeyim.Eşimin ailesi birbirine tutkun göründükleri halde hiçbir şeyde destek vermiyorlar.O tutkunluk yok yani.Hani yapalım edelim şöyledir böyledir.. Bebek doğacak daha gözümüz aydın diyen yok.Şimdi ben bu olanları nasıl unutayım
Ayva Göbek hahahahaha banüü alkan ın vardıben sezo dan kaçtık ca en basındanbu yana yakamı bırakmadı resmen..yok plesenta prevıa ..o bıttı bebek kılolu ..hadı ondada sansımı deneyım de bu sefer de bebek ters onda ne yapayım..
marjınalsınız ana kız sız ..hanı göbeğe bakıp yok bu kesınlıkle kız degıl erkek dıyenler var ya ıste nerdeyse bende sana oyle bır yorum yapacam ..
sukur bı gıdımcık cıkmıs göbek..surda doğurdun doguracan ayva gobegıyle geldın gıdıyon heee
ebeyle doktor doğurturken hemşirelerde saçlarını düzleştirirMaşa da alacakmış. Doktor sancı diyo,açılma diyo,doğacak diyo
Hashande düzleştirici,maşa diyor.
ama ben utandım şuan
ne karın varmış bende
sizin hep benziyor birbirine
yemek yedikten sonraa çeksem daha da ilerde olur
iyiki yememişim
darıca kupkuruydu bugun sonra yağmur yağdı sadece..
ıkındıden sonrada yağmurla karışık kar atıştırdı o kadar..
haa sıkayetcı degılızıyı hos güzel de ne bılıyım yok yere tatıl oldu burası
Fotoda küçümen çıkıyorum önden iriyim maşşalh :)al bitane daha bendenhatta sen baya bi fitsin bana kıyasla maşallah
hastanede yanında bezi olmayan annişlere dağıtıcam dua etsinler banaCanım sen yine de her ihtimale karşı 100 lü al
Üzülme canım benim karnım da seninkine benziyor ben de 18 kilo aldım 68 oldum şu an..Sen kaç kilosun?
Bana da bebek Zayıf die psi saldırı var walla azıcık Göbek büyüyeydi kalça yerine:) taşıması zor olmasa büyük karınlara özeniyorumsinir oluyorum size ben resmen kayık gibiyimkoymuyorum göbek filan protesto ediyorum sizleri
Biricit bardoo, pelee hepsi bunlardan kullanıyor hanım beze gel :) / ben de bez doldurdum da valize azıcıkhastanede yanında bezi olmayan annişlere dağıtıcam dua etsinler bana
gece saat 2 gibi sepelemiş ama o kadar bi heves sabah baktım ama öğlene kalmadan eridi doğurmadan bi kartopu oynasaydık iyidiEee akşam hadımköyde yağıyordu lapa lapa dedim siizden geldi heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?