- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
bugun ben biraz ayakda kaldim alisverise faaln gittim ha bire asagiya baski hissetim
bu abskiya erken deilmi ya, baski olmasi demek basi aasagida mi demek oluyorki
Sezaryenci doktorum 30 unda alırım diyordu, bu doktor 30 undan sonra bekleyelim gelmesini dedi, ilginç gerçekten. Sezaryende bekletmiyor demk kiSenle aramizda 3gun var benimde 28 itibari ile sezeryan olcak.sen boyle diyince erken gibi geldi
Bugun bnde yazmistim ayni seyleri..sanki cikacakmis gibi oluyor.bicakla kesiyormus gibi bi dizi girip cikioo anlik..kafasi asagida bnm kizin.kafasini hareket ettirdikce o sizi olusuyor diye dusunuyorum.her zamn olmyo..ama bnide yerimden hoplatti bugun kac kere..ayyy uyyy diye bagirdim andizin...korkulacak bisi yok bence tatlim..kızlar sizlere birşey soracağım sabah beri normaldir dedim ama artık yerimden hoplamaya başladım. şimdi bu benim oğlan tepiştikçe alt yumurtalıklarım vajina bölgeme sürekli çok aşırı can yakıcı bir ağrı girmeye başladı. şimdi bile ince ince ağrımaya başladı tam tarif edemiyorum yerini ama alt taraf komple sıkıntı yapmaya başladı. acaba çocuk mu yapıyor,böyle olan var mı aranızda hayır çocuğun tepiştiği yer karnımın üstü acaba bir taraflarımı değiyor da bu kadar can yakıyor. daha önce olmamıştı böyle
amaninnnn benimkinin basi nerdekiişte bende hep öyle olduğu için doktor yatış veriyor sürekli
başı kanalda oturman bile sakıncalı dedi
bu giyinik halimm
ben yanıyorummm
kombiyide en kısıkta yaktığım halde fenalardayımm
sürekli terliyorum,duştayım
maasalh canim hiç kilolu durmuyorsun, sen kaç kg larda ki odem kilodan sayilmaz : )
ahh tombiş parmakları ben çok severim ilk onlar dikkatimi çekti
doktor bu neeeeeeee : ))Biz de burdayız
Biz de burdayız
benımde oluyor hatta o kadar assagıdakı bu sızlamalar böyle tekme hareketı gıbı vajinal bolgenın hemen ustu tas gıbı sertlesmıs oluyor..sankı bebek kafası varmış gıbı..
eslaa arada bende de oluyor ondan
anlam veremiyorum
sancı desem değil sızı desem değil
hoşuma gitmiyor hiç değil
Bugun bnde yazmistim ayni seyleri..sanki cikacakmis gibi oluyor.bicakla kesiyormus gibi bi dizi girip cikioo anlik..kafasi asagida bnm kizin.kafasini hareket ettirdikce o sizi olusuyor diye dusunuyorum.her zamn olmyo..ama bnide yerimden hoplatti bugun kac kere..ayyy uyyy diye bagirdim andizin...korkulacak bisi yok bence tatlim..
benim imza takviminin altinda , hamilelik takvimi diye bi link var oraya tikla bi bakalim, sonrasini hatirlamiyorum : ))Kizlarr hamilelik takvimi nasil yapiliyor ?
ben sezo dan kaçtık ca en basındanbu yana yakamı bırakmadı resmen..yok plesenta prevıa ..o bıttı bebek kılolu ..hadı ondada sansımı deneyım de bu sefer de bebek ters onda ne yapayım..onceki hamileliklerimde bene takmiyordum bu sefer saynizde banada bulaasti bu takinti :) , pozisiyonun konusulmadigu gunumuz yok maasallah : )
ama benim hakli sebebim var, ters duz farketmez her halukarda normal dogurturlar beni seçme sansim yok maalaeefff
yaaa amaaa
biz kızımla uçuyoruz ablasıı ondan böyle
sukur bı gıdımcık cıkmıs göbek..surda doğurdun doguracan ayva gobegıyle geldın gıdıyon heeeBiz de burdayız
Biz de burdayız
Biz de burdayız
iyi günlerde giyinsin herkes :)
ne kadar düşünceli maşaallah
benim niye görümcem yok
arkadaşlarımın hepsi yelek yapıp duruyor
milyontane yeleğimiz oldu
kocaelı de bugun kar kıs yokken okulu tatıl ettıler
yarında tatılmıs..hıc degılse kar yağıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?