2015 Şubat Anneleri

Arkadaslar lutfen cvp verin (( bugun karnim ara ara gerildi yani kasildi ki hala o sekilde..tas gibi karnim..bebegin hareketink hissediyorum birde cati denilen yerde de agri var..sizce bu normalmi ?
Bende oluyor canm ama şimdi ben ne desem saçma olur sen doktoruna git için rahat etsin , kasılma sertleşme hep olan sey bende

Ay şimdi düşündüm de kızlar deprem olsa şimdi karnımzda bebişler hop içinde ya korunaklı hissediyorsun evladını ama dışardayken naparım ben yav yanımdan ayırmam herhalde bnde.

Saolun kızlar ya icinde de olsa düşünüyon dışardakini daha bi sarip kollayasn geliyo tabi. Hasta da kuzum zor uyumustu smdi alsam uyanir iyisi mi ben yanina yatayim bu gece

yok mu bana cvp verecek kimse (( karnimda ki sertlik kasilma normal mi? benim gibi karninda gerilme olan yok mu

hiç kimse mükemmel olmuyor işte. eşime sorsan hep beraber yaşamayı benimseyen biriyle mutlu olurdu belki. cümbür cemaat. o da beni tam tanıyamamamıştır :)

Burnumu tanımıyorum. Başkasının burnunu Monte etmişler sanki.
Burnum.ve yanaklarım balon gibi. Akşam eve geliyorum çorapların bilekleri delik açmış bacağımda.hamileliğin başından beri böyle. Tansiyonum hep 11-7 ama ve çok su içen biriyim.

Ay o doktor musveddesi testte dusuklugu bile farketmemis ki ben gordum de panikleyip danistim hii dusukmus hakkaten belki enfeksiyondandir dedi kale bile almadi. Benim kadin dogumcum ve baska bi dr uyardi tekrarlayna kadar tedbirli olun diye iste iyi biyerde yaptrip emin olmak icin bekliyorduk bugun sukur temiz sonucu aldik derin bi oh dedik. Rabbim sifa versn annecigine de

aynen çorpların izi geçmiyor. bir tane botum vardı bol diye rahat edemiyordum sürekli onu giyiyorum. tansiyonum 10-5 benim de. ama ödemin iyi tarafı şu lohusalıkta terleyip atıyorsun. kilo gibi kalmıyor. ben kolay terleyen biri değilimdir doğumdan sonra 20 gün gece kalkıp kıyafet değiştirdim. hani sırtın terler tamam ama bacaklarım kollarım bile terledi ve o ödem geçti. bol bol gecelik pijama olmalı evde rahatından

Valla mı? Ben çok terlerim hiç sevmem terlemeyi.
Doğum.sırasında da çok terliyorlar filmlerde.

Ya burda hic sorularima cbp bulamadim zaten..geyik yapiliyor resmen..insan bi cvp yazar ya..

Endiseli olabilirsin soruna acil cvp arıyor da olablirsin ama üslup hic hoş degil insanlar burda mumkun mertebe cvp verir sorulara böyle damdan düşer gibi kirk yilda bi sorusunu sorup isi bitince cekip giden tipler bile olsa. Su an belki gec saat diye yazan olmadi belki sorunun cvbi kendinde olmadgna yazmadi yazmyan misal bende olmdgi icin bahsettiklerin bisey yazamadim. Ha yazan arkadaş da oldu farketmedin sanirim. Geyikse evet geyik de yapariz biz burda uzun zamandır muhabbeti olan insanlar olarak bi paylaşım içindeyiz bi akis var çünkü soru cvp platformundan ziyade paylaşım platformu olarak goruyoruz gebelikle birlikte hayati

Bende oluyor canm ama şimdi ben ne desem saçma olur sen doktoruna git için rahat etsin , kasılma sertleşme hep olan sey bende

Ya burda hic sorularima cbp bulamadim zaten..geyik yapiliyor resmen..insan bi cvp yazar ya..

cherish cevap yazmış sana. okumadan niye böyle diyorsun. ben yaşamadığım için cvp yazmadım. napayım başka şey de mi yazmayayım biri sana cvp verene kadar. ki verilmiş zaten. her gün bu başlıga yazmama ragmen çok oluyor msjlarımın cvpsız kaldıgı. hiç alınganlık yapma yani forum hali bu

Canım nie şimdi böyle bi yorum yaptın herkes tak die herşeye cvp verecek die birşey yok ayrıca kimse geyik yapmıyor burda beğenmiyorsan başka topiklere gidip sorabilirsin sorunu dünya kadr hamile topiği var biz tatmin etmedikse seni,
saat olmuş 1 zaten sayı olarak az kişi var bir arkadaş deprem yaşamış die onla konuşuyoruz rahtlasın die.

Senin kasılman ağrın varmış alttaki imzadaki haftaya bakarsak 35 haftadasın bunların olması çok normal artık doğurmaya yaklaştık, bana soruyorsan kişisel olarak öle ağrı sancı kasılma vs olmuyor bnde çok fazla, Eğer ki cvplar seni tatmin etmiyorsa dr. ara sor yada kalk acile git. Hiç birimiz k.doğumcu değiliz malesef ki amacım seni kırmk değil asla ama buradakiler, ortamı bilmeden gelip 1 soruya cvp alamadın die ibizi geyik yapıyorsnz vs die itham edince sen, haksızlık olduğunu bildiğim için hepimize, tepki, gösterdim okadr.

Katiliyorum. Mesela Bende cok nadir girebiliyorum. Soru sorsam cevap almadigim zamanlar hicde kizmiyorum, cünki normal ve hakli insanlar Yani. Ki ben herksin yazdigina yorum yapamadigim gibi karsidakinin Bana cevap vermsinide bekleymem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…