2015 Şubat Anneleri

uyku gelince git hemen uyu canım a çok kıymetli uyku bnm ufak kaşıntılar geliyor yine bakalım burnum tıkalı biri sümüklü boğazım kötü olacak gibi hasta olcam gibi hapşuruyorum da git uyu kıymetini bil uykunun Allah rahtlık versin güzel rüylar gör inş bebişinde bol bol tepiklesin seni ama sen uyu o tepiklerken grşrz iy uykular sana güzel anniş

Lavman yaptık inşallah normale döner.

Lavman yaptık inşallah normale döner.

hadi bakalım inş normale dönersin kuzum yaa çok zor kabızlık insan yapmaya ıkınmaya bile korkuyor.
Bende 2 hafta önce çok kötü olmuştum 4-5 gün çıkmayınca en son artık Allah affetsin wc de dua ede ede ıkındım zorladım çok acı ama yaptım sonunda. Ondan beride ara ara sabhları aklıma gelierse özellikle kayısı incir kurusu yiyip üstüne su içiyorum, bu günde pırasa yaptım hiç sevmem ama kociş seviyor die almıştık bnde yedim ondan ki kabız fln olmıyım die. benim 2 günde bir oluyor zaten öle hergün hergün çıkamıyorum ne hikmetse, muz yediğimde de biraz daha öteliyor ama muzuda bebişim için yiyorum 2 günde 1 tane fln gibi.

Hadi yaakısa surdnım bu kar da kışta soğukta ne dherkes Allah muhafaza Dikkat et emi kndine göbüşüne canım
çok mu salladı ki nasıl merkezi nere acep

Eminim canim ya uyaniktik birden dipten vurup titretti kisaydi ama urkutucuydu kortuk gece gece herkes hissetmis civardan zaten mersin burasi deprem bolgesi de degil guya da bu yil bi tuhaf rabbim korusun

Ah o muzu ben aylardır yemiyorum. Neden oldu anlıyamAdım ama ben de artık en az bir öğününü sebzeye vericem. Eve lahana ıspanak aldım ben de bakalım. Dikkat edelim canım.

Arkadaslar lutfen cvp verin (( bugun karnim ara ara gerildi yani kasildi ki hala o sekilde..tas gibi karnim..bebegin hareketink hissediyorum birde cati denilen yerde de agri var..sizce bu normalmi ?

Eminim canim ya uyaniktik birden dipten vurup titretti kisaydi ama urkutucuydu kortuk gece gece herkes hissetmis civardan zaten mersin burasi deprem bolgesi de degil guya da bu yil bi tuhaf rabbim korusun

inş devam mı fln olmaz canım bu soğukta zor birde deprem stresi. Allah kolaylık versin korusun herkesi inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…