İnanılmaz ama uykum geldi sanki,her uyandığında her tarafim özellikle de kaburgalarimin ağrısıyla utanıyorum bugün yatar vaziyette uyumayı denicem dizeyim yastıklarının,aslında bu bölüm de dizi atarim diye dusunmustum under the dome açmış eşim ama uyumuş,sizinle yazisirken de kızımı uyuttum dun geceden de uykusuzum sanırım ondan boyle uykum geldi..hepinize ağrısız uyanmasiz bir gece diliyorum
Amin amin canım inşAllah çok tşk ederim
Aminnnnnnnnn inşAllah canım ya. Bu arada senin kabızlık ne durumda canım Allah kolaylık versin inş dzelirsin bir daha olmaz hiç.
Canım bnde dr. um ocak son haftası bekliyorum bu oğluş gelir dediği için almıştık duruyordu bu akşam yapalım dedim kocişe nede olsa yarında istnbula okullar tatilmiş dedim sadece etiketlerini zımbalamak kaldı okadr.
inşAllah hayırlısı sağlıkla geleceği doğru zmnda alırsın kucağına : )
Canım bizimde hep söylenti gibiydi isim konusu olumsz yorumlara takılıyordum birde uzun olmasına takılıyordum ama etiketini yapınca ismi yazdık ve aslında bu adımla da netleştirmiş olduk ismi, sizde şeker işini etiketi yaptığınz anda netleşir kesin isim o yüzden başlayın bu işlere
Deprem oldu yine ya
Kalın şişle olur aslında neden olmasın :)çok şeker hatta kendine bile örebilirsin sıkılmazsan
bu arada bizden de sana merhaba teyzeee
Belki model seni açmamıştır, başka model bak canm. Saran kitap olduğunda elinden bırakamazsın ya sıkıcıysa da bitmez bi türlü
Çok geçmiş olsun inş düzelir en kısa zamandaLavman yaptıkinşallah normale döner.
Oy bebişi annesine benzicek desene giyince :) cok gzl fikirYelek benim bebekliğimin yeleği. Aynından öreyim istiyorum da ondan uğraşıyorum canım
Lavman yaptıkinşallah normale döner.
Sana beleş.tabii. 30 tl yav.Bi büyük bi küçük aldım ben
Hadi yaakısa surdnım bu kar da kışta soğukta ne dherkes Allah muhafazaDikkat et emi kndine göbüşüne canım
çok mu salladı ki nasıl merkezi nere acep
hadi bakalım inş normale dönersin kuzum yaa çok zor kabızlık insan yapmaya ıkınmaya bile korkuyor.
Bende 2 hafta önce çok kötü olmuştum 4-5 gün çıkmayınca en son artık Allah affetsin wc de dua ede ede ıkındım zorladım çok acı ama yaptım sonunda. Ondan beride ara ara sabhları aklıma gelierse özellikle kayısı incir kurusu yiyip üstüne su içiyorum, bu günde pırasa yaptım hiç sevmem ama kociş seviyor die almıştık bnde yedim ondan ki kabız fln olmıyım die. benim 2 günde bir oluyor zaten öle hergün hergün çıkamıyorum ne hikmetse, muz yediğimde de biraz daha öteliyor ama muzuda bebişim için yiyorum 2 günde 1 tane fln gibi.
Kalın şişle olur aslında neden olmasın :)
Eminim canim ya uyaniktik birden dipten vurup titretti kisaydi ama urkutucuydu kortuk gece gece herkes hissetmis civardan zaten mersin burasi deprem bolgesi de degil guya da bu yil bi tuhaf rabbim korusun
4 şiddetindeymis bize yakin yerdeymis merkezi kızda aklim yanima mi alsam uyandrip napsam bilemedim
o da var haklısın :) incecik bi ip var tiftik mi adı bişey onla olabilir düz örgüHaroşa şişman gösteriyor göğüsler de büyük olunca pek kullanışlı olmuyor yani ben pek tercih etmiyorum
Geçmiş olsun canm4 şiddetindeymis bize yakin yerdeymis merkezi kızda aklim yanima mi alsam uyandrip napsam bilemedim
Ben böyle durumlarda hemen yanıma alırım. Yanımda dursun. Bence sende al.4 şiddetindeymis bize yakin yerdeymis merkezi kızda aklim yanima mi alsam uyandrip napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?