- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
bnim de ikinci. Arasi 2,5 bile degil. Ama az da olsa gelirim. Ne bileyim seviyorum dertlesmeyi
memleket degil de karakter isi bence bu. Yani ben ise basladim gerginim esim bana destek olsun diye beklerken kv telefonda gelip biz baksaydik cocuga diye agladigindan esim gerildi arada kaldi. Bn tek basima atlattim bebegimden ayrilma surecini ki cok kucuk degildi 1 yasindaydi ise basladigimda. Bilmem ki hangi mantik. Benim gozlemim kendilerine ait bir hayatlarinin olmamasi cocuklara adanmis yasamalari.
Esim oglun seni de evine sokmasin da gor diyor bazen kavga edince ama bilmiyorum o yasta kndi hayatimi birakip oglumla yasamak istemem sanirim. Umarim hayatimizn o zamanlari da gzel olur dolu dolu olur
çok güzeller canım. isim netleştirsek ben de girişcem bu şeker işine ama isimsiz kaldı kızım yaa
Boşuna ağlamışım.o gece koca birini hatırlamıyor. Sabah fırçasını yedi.
İşte grubun en geniş göbeği. Ellerime tombik demeyin onlar şu anda şiş.
Eki Görüntüle 1364580 Kızlar bunu örcem sizce nasıl
Bekler inş annesi , istirahat verdi doktor dinleniyorum evde , ne kdr az hareket edersek sanrm o kdr kalacaklarSagol canim bebisler icin en iyisi neyse onu yapmaya calisiyoruz iste dedigin gibi hepsi iyi olsun insallah...
Bebisin daha kilo alir son ayda daha hizli aliyorlar. Seninle tarihimiz ayni benimkinin kilosu 2500 iki hafta daha beklese diyorum bende biraz daha kilo alsa.
Merhaba bebiiiş:)yılbaşı akşamı biz bu da :)
Amin amin canım inşAllah çok tşk ederimçok hoş olmuş ALLAH hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah
Çoook güzel olmuş Allah bebişinle birlikte güzel günlerde dağıtmak nasip etsin inşallah.
Çok güzel olmuş canım Allah dağıtmayı nasip etsin artık bende lokumlarını alcam yarın kavanozlara koycam nedense bu hafta kontrole gidince doğuma alcakmış hissi var içimde hazırlıkları hızlandırdım hemen içime Doğan hep oluyo nedense Allah hayırlısını versin artık
çok güzeller canım. isim netleştirsek ben de girişcem bu şeker işine ama isimsiz kaldı kızım yaa
Panço :) iki kare örülüp birleştiriliyor basit bir model aslında , evde oturuyorum ya maksat vakit geçsinBu ne canım cözemedim?
Ben durcam da giden olur die üzüldüm :)ya niye vedalasiyorsunuz simdi. Dogumdan sonra da burda durun. Daha cok tecrube paylasicaz dertlesicez : (((
Söyleme söyleme bacım :) Çağrı gibi bi şarkı oC
ciddimi kızanam zâte çocuk 2 hafta önden gidiyo sancılarımda var aman dursun sustum sölemiyom
Panço :) iki kare örülüp birleştiriliyor basit bir model aslında , evde oturuyorum ya maksat vakit geçsin
Belki model seni açmamıştır, başka model bak canm. Saran kitap olduğunda elinden bırakamazsın ya sıkıcıysa da bitmez bi türlüGüzelmiş. Yapması da kolay gibi. Bir yelek başladım üç kez söktüm umarım bu sefer doğru örebilirim
Bebek için ama cok da küçük örmicem malum doldu ortalıkBebek için mi senin için mi pekiben de seviyorum orgu islerini öyle çok ustası değilim ama yapıyorum kendimce,bitirmesi çok zor oluyor cabuk sıkılıyorum
Eki Görüntüle 1364580 Kızlar bunu örcem sizce nasıl
yılbaşı akşamı biz bu da :)
Nur2808
çok güzeller canım hayırlısıyla dağıtmayı nasip etsin rabbim.
ben de 2 hafta oldu kavanozları hazırladım süsledim şekerlerini koyup isimleri zımbalamam lazım ama hala üşeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?