2015 Şubat Anneleri

Ev ev üstünde olmayınca yani eve almamış mi oluyoruz. Biraksinlar bu isleri. Bu yasimiza bir kere geliyoruz tabii onlar da öyle ama artik doyuma ulaşmaları lazim bazı şeylerde olgunluk gösterip feragat etmeleri lazim ne bileyim bizim dusunemediklerimizi dahi düşünüp bize yardımcı olmaları lazim. Ama hic görmedim biliyor musun kimseden.hepsi öyle yada boyle Kendilerinin dediklerini yaptırmaya çalışıyorlar. Yani adam mesela 30-40 yaşına gelmiş ama ailesinin kuklası gibi kendi fikri yok aklı yok ailesi Bisey desin peşine düşüyor hemen maalesef aile olmanın sorumluluğunu alamayacak insanlar bunlar ama işte insan evlilik arifesinde bunları daha önceden tecrübe etmediği için bilmiyor ki neye gore ayrım yapasin.

Bence memleketle de alakası var ne bileyim kadına değer vermeyen ikinci plana atan bir çevrede yetişmiş bir birey ve ailesi ne kadar Gelinlerine,torunlarına,dunurlerine ne kadar değer verebilir yada ne yapabilir evlilik sadece iki kişinin hayatlarını birlestirmesi değilmiş maalesef.

Boşuna ağlamışım.o gece koca birini hatırlamıyor. Sabah fırçasını yedi.

Ama sen agladiginla kaldın peki ya bebegin sen ağlarken o da hissetmiştir üzüldüğünü. Bu erkekler hep gamsız olmak zorunda mi acaba benimki de böyle.

İşte grubun en geniş göbeği. Ellerime tombik demeyin onlar şu anda şiş.

maşallah
bak sende de ödem var demek ki o zaman kolay kilo veriyormuşsun annem öyle dedi

S serefraz85

canım ya trombosit düşük çıktığında normalde hemen tekrar sayarlar; ben de 15 binle doğmuşum; annem trombosit hastası.şükür bir şey çıkmamış.

Bekler inş annesi , istirahat verdi doktor dinleniyorum evde , ne kdr az hareket edersek sanrm o kdr kalacaklar

çok hoş olmuş ALLAH hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah
Amin amin canım inşAllah çok tşk ederim

Çoook güzel olmuş Allah bebişinle birlikte güzel günlerde dağıtmak nasip etsin inşallah.

Aminnnnnnnnn inşAllah canım ya. Bu arada senin kabızlık ne durumda canım Allah kolaylık versin inş dzelirsin bir daha olmaz hiç.

Canım bnde dr. um ocak son haftası bekliyorum bu oğluş gelir dediği için almıştık duruyordu bu akşam yapalım dedim kocişe nede olsa yarında istnbula okullar tatilmiş dedim sadece etiketlerini zımbalamak kaldı okadr.
inşAllah hayırlısı sağlıkla geleceği doğru zmnda alırsın kucağına : )

çok güzeller canım. isim netleştirsek ben de girişcem bu şeker işine ama isimsiz kaldı kızım yaa

Canım bizimde hep söylenti gibiydi isim konusu olumsz yorumlara takılıyordum birde uzun olmasına takılıyordum ama etiketini yapınca ismi yazdık ve aslında bu adımla da netleştirmiş olduk ismi, sizde şeker işini etiketi yaptığınz anda netleşir kesin isim o yüzden başlayın bu işlere

Nur2808

çok güzeller canım hayırlısıyla dağıtmayı nasip etsin rabbim.

ben de 2 hafta oldu kavanozları hazırladım süsledim şekerlerini koyup isimleri zımbalamam lazım ama hala üşeniyorum

Panço :) iki kare örülüp birleştiriliyor basit bir model aslında , evde oturuyorum ya maksat vakit geçsin

Bebek için mi senin için mi peki ben de seviyorum orgu islerini öyle çok ustası değilim ama yapıyorum kendimce,bitirmesi çok zor oluyor cabuk sıkılıyorum

Güzelmiş. Yapması da kolay gibi. Bir yelek başladım üç kez söktüm umarım bu sefer doğru örebilirim
Belki model seni açmamıştır, başka model bak canm. Saran kitap olduğunda elinden bırakamazsın ya sıkıcıysa da bitmez bi türlü

Bebek için mi senin için mi peki ben de seviyorum orgu islerini öyle çok ustası değilim ama yapıyorum kendimce,bitirmesi çok zor oluyor cabuk sıkılıyorum
Bebek için ama cok da küçük örmicem malum doldu ortalık bunu örmek için ustalığa hiç gerek yok , iki haroşadan kare Parça, sonra dik o ka :)

yılbaşı akşamı biz bu da :)

Allahım hemşom o ne tatlı göbüş öle mrb laz uşağı bebiş

Amin canım inşAllah hepimiz tatlılıkla sağlıklı bebişlerle dağıtırız şekerlerimizi bizde işte bu gece şekerleri keselere keseleri arabaya koyduk salonda masaya dizdik arabaları park ettik etiket işi kaldı bi tek oda eşim okuldan zımba getirmişti oda zımba büyük geldi karta göre o yüzden küçük bulursak die erteledik snraya
Zımbalarsınız ya daha var 1 ayımız Ben nst girdim sancılar 10-22 arası çıktı ya sanki oğluşum 40. haftaya kadar gelmicekmiş gibi geliyor bana öle hissetmeye başladım oysaki dr. um 25 ocaktn snra bekliyorum dedi

İnanılmaz ama uykum geldi sanki,her uyandığında her tarafim özellikle de kaburgalarimin ağrısıyla uyanıyorum bugün yatar vaziyette uyumayı denicem dizeyim yastıklarının,aslında bu bölüm de dizi atarim diye dusunmustum under the dome açmış eşim ama uyumuş,sizinle yazisirken de kızımı uyuttum dun geceden de uykusuzum sanırım ondan boyle uykum geldi..hepinize ağrısız uyanmasiz bir gece diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…