2015 Şubat Anneleri

Insallah gider :)))
gidiyor ya. deli gibi su içtim deli gibi terledim lohusalıkta. dışarı çıkamadım evden sürekli terliyorum üşütürüm diye. kaç kilo gitti hatırlamıyorum ama gitmişti biraz. yine burnum bile şişmişti çünkü ilk hamilelikte de

aman terleyelim de gitsin şişkinlik. 15-20 günde geçiyor zaten. kafadan gidecek 3-5 kilo iyi bence

Canım ya bnde ödem hiç yok denecke kadar az bnm kilolar şişlik değil demek ki o yüzden ben zor mu veririm acep
67 ile başladık 75 olmuşuz8 ayda toplam 8 kilo aldım çok değil aslında ama giderken nasıl gider acep
oğluşum 3 kiloymuş suyu plesantada 2 kilo olsa 5 kilosu içerde bana kalan 3 kilo doğurunca belki bu 3 kalır şimdi doğursam spor yapmalıyım doğurunca inş oğluşum bni 2 yaşına kadar emer RAbbimde inş bol süt verirde eriri giderim emzire emzire

Insallah su kilo iSini Cok takiyorum ya.

Kizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş

Ayy bir açıldı pir acildi sıraya giren girene Tebrikler canim. Normal Doğum mu oldu bebis nsl kilosu falan ikiniz de iyi misiniz. Erken dogum durumun var miydi supriz mi oldu. Ay kimse ayrıntı yazamio haliyle de catlioz be anacim burda meraktan :) saglikla buyut kuzunu canm

bünye meselesi sanırım kiminde olmuyor ödem. ama belli olmaz son hafta bile şişebilirsin

Kizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş
Abbooowwwwwwww döküyoruz pat pat nasıl oldu canım normal mı nasıl süreçti bahsetse yaaa çok özen,iyorum bebişin kucaklaynlara Allahım sağlıkla kavuşturmuş gözünüz aydın mis kokuluna kavştun ayyy bnde isitom öpmk koklamak oğlumu

valla istanbula gelip doğurasım geldi gerçekten uygunmuş. ben fiyat aldım adapazarında 960 normal doğum 1160 sezeryan dediler. öyle kapı süsü şerbet ikramı felan da yok sanırım hiç bahsetmediler.

gece gece heyecanlı oldu burası. uyumaya gitcem gidemiyorum. kızın poposu da kaburgamda oyuyor resmen. koca totolu mu olcaktır nedir

valla istanbula gelip doğurasım geldi gerçekten uygunmuş. ben fiyat aldım adapazarında 960 normal doğum 1160 sezeryan dediler. öyle kapı süsü şerbet ikramı felan da yok sanırım hiç bahsetmediler.

Allah yardimciniz olsun Bide o sorun var sizde demi, sadece özeldemi böyle devlettede para ödeniyomu merak ettim ?

Maşallah seninde göbek güzel. Ama sizin el kol bacak ince. Benim kollar ve bilekler aşırı kalınlaşmış. Komple kaba oldum

Kizin guzelligini caliyor annesi dogum yaptgnda bambaska bir hava inecek yüzüne kendine hayran kalcan aynalara bakarken demedi deme

gece gece heyecanlı oldu burası. uyumaya gitcem gidemiyorum. kızın poposu da kaburgamda oyuyor resmen. koca totolu mu olcaktır nedir

Benmki bikac saattr pek sessiz tedrgin ediyor beni uyuyor mu ne cadii

gel bekleriz canım cidden uygun yeni şube bu o yüzden kampanyalara denk geliyoruz. Benim oğluşum kısmetli olacak gibi bizi hiç böyle zorlamadı şimdilik maddi olarak baksana inşAllah sağlıkla gelsinde oğluşumuz razıyım masrafa nedir dünyalık bunlar hep sağlıkla gelsin iyi muamele görelim doğururken önmli olan o

Kizin guzelligini caliyor annesi dogum yaptgnda bambaska bir hava inecek yüzüne kendine hayran kalcan aynalara bakarken demedi deme

Benmki bikac saattr pek sessiz tedrgin ediyor beni uyuyor mu ne cadii
pozisyonundandır. ya da uyuyordur.
bu arada perine masajına baktım da ikinci doğumu olanlarda pek işe yaramaz diyor. yine de denesem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…