2015 Şubat Anneleri

Canım vitamin genelde 3. Aydan sonra veriliyormuş. Ben de yemk yiyemiyorum midem küçüldü canım istesede yutamıyorum bazen. Tabi uzun süre yiyemeyince vücut ona adapte oluyor mideyi yavaş yavaş açmak lazım. Benim bulantılarım devam ediyor ama folik asir vs için de yemem lazım diye sabah uyanınca 2 tane çubk kraker zorla çiğneyip suyla yutuyorum. 1 saat sonra bir küçük meyve yiyorum ki sulu meyveler rahat yeniyor ondan 2 saat sona biraz ekmek peynir yiyorum zaten akşam oluyor bulantım geçmiş midem açılmış oluyor 3-5 kaşık da akşam canımın istediği yemeği yiyorum. Sende yavaş yavaş aç midemi bulantıların bitmiş alışırsın bikaç güne yemeğe ☺️
Benim şaşkın midem gece uyuyacağım zaman deli gibi kazınıyor çok asit salgılıyorum bu seferde asitte n yiyemiyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Blackcim benim de erkek diyor :)) cin takvimi kiz demişti oysaki. Kesede solda gorunuyor ama :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya nasıl yaptınız ben sayfaya gırıyorum ama bısey anlamadım

Ama saydığın yiyecekleri bir öğünün 1/4 de yiyorum.nasıl duruyorsun aç Aç. Yani acıkıyorsunuz ama yiyemiyorum musunuz.Keşke ben de yiyemesem.kabızlık nedeniyle kayısı yemek istiyorum ve sadece ondan midem bulanıyor başkada yok

Selam kizlar nasilsiniz bulantilar nasil, benim sabah bisey yok aksama bulaniyor. Mecbur iftar hazirliyorum ondan heralde. Hele sahura kalkarsam cok fena.

Aranizda denizlide olan var mi? Varsa hangi doktora gidiyor, doktor ve hastane tavsiyesi istiyorum. Ikili test yaptirmicam ama ense olcumu onemli, o haftalarda tatilde olcaz, gecerken denizliye ugrayinca orda doktora gideyim diyorum ama bilen vardir ins. Tavsiye bekliyorum..

İştah yokki midem guruldamasa yemek zorunda olmasam hiçbişey yemem. Doktorum sorun değil ilk 3 ay yediklerin bebeğe gitmiyor zaten dedi. Zaten 7 haftalık olana kadar yolk kesesinden besleniyor ondan sonra yavaş yavaş göbek kordonu oluşuyor ki onun içindede bağırsakları oluşup zamanla göbeğine yerleşiyor. Yanı 3 ay kan değerlerimizden besleniyor sadece. Nasıl olsa 3 aydan sonra vitamin falan içince iştah açıcak habire yicez ki ben 75 kilo hamile kaldım şimdi 74 e düştüm doktor doğıma kadr en fazla 8 kilo alıcaksın fazlasının bebeğe faydası yok dedi.
Kabızlık sorunu bende doğduğumdan beri olduğundan bem alışkınım gerçi düzelmiştim hamilelik başladığında son zamanlar yine bozdu. Kayısı değil de öğleden sonra kabuğu soyulmuş bir şeftali yersen seni epey rahatlatır. Akşam yersen uyutmaya bilir diye öğleden sonra dedim ama zamanını kendine göre ayarlarsın canım. Ben böyle çözüm buldum şahsen

Yarin doktora gidicez biz bebisimle insallah sislikler ve halsizlik icin biseyler verir artik. Yoksa ben gercekten bayginlik geciricem sokaklarda. Allah hepimize yardim etsin

bir gün oluyorsa 2 gün olmuyor gibiydi yani lekelenmem canım bellide olmuyor tabi.birşey olmaz allahın izniyle.

biz bugün dr a gittik rabbime şükürler olsun herşey yolunda bebeğimin kalp atışlarınıda duyduk .6+4 dedi dr um.diyet listesi verdi düzenli beslenmem için birde tahliller faln.10 gün sonra kontrole gidicez inşallah.

Hanımlar bugün ayrıntılıya girdik biz nihayet gösterdi kendini .. 8+1 iz 17 mm .. Kalp atışıda var ama bana dinletmedi
Yarın doktoruma gidicem tahlillerimi göstermeye sonuçlarıma baktımda troidim çıkmış birde idrarda protein var önlem alınır dimi
alalım fln demez :44:

Gözün aydın canımcım :) demek benimkinin boyuda bu civar olmas lazım bizde bugün 8+1 iz. Kalp atışlarını dinletmek için doplerden farklı bir frekans gönderiliyormuş bebişin kalbine bu yüzden zararlı ben de 2 saniye ancak dinledim hemen kapattı. KAlbe gönderlen bu farklı sinyal uzun tutulursa bebeğin kalbinde ısınma ve atış hızının artmasına neden olduğundan çok tehlikeliymiş. Attığını öğrenmişsin bir daha ki sefere 2 saniyecik dinletiversin artık doktorun :) tiroid ben de gebelikten önceden beri var ilaç kullanıyordum hamilelikte de tiroid ilacına devam ediliyor canım sana da muhtemelen ilaç verecek ama bebişe bir zararı yok merak etme, ama ilacı içmezsen bebeğe zararı olur. İdrarda protein konusu bazı kişilerde çıkıyor pek bir sorun teşkl etmiyor. Sen panik olmuşsun biraz korkma hiçbişeycik yok herşey güzel gönlün ferah olsun =)

ayy aramızda 1 gün var :)))
kalp atışını gösterdi bana mavi yanıp sönüyordu ama dinletmedi radyasyon teknisyeni belki doktorum ilerleyen haftalarda dinletir ....
Troidim vardı öncedende ama 1 yıldan beri bırakmıştım hapı kullanmıyorum şimdi başlarım artık birde su içemiyorum 1 litreyi zor tamamlıyorum bol ayran vs içiyorum ama su olmuyor ondan olabilirmi protein

Doğumlarımız aynı gün :) tireoid iyileşen birşey değil maalesef ilaca başlandıysa ömür boyu kullanılmalı. Arada yapılan tetkiklerde tiroidin normal çıkması ilacın etkisi. Normale döndü diyip bırakılırsa tekrar değerler bozulur sonuçta içtiğmiz hap bir hormon hapı, tiroidin görevini yapıyor keşke bırakmasaydın benim de tahlillerde tiroidim normal çıktı ama ilaca aynen devam ediyorum.
İdrarda protein olayını bilmiorum. Ama ben de 1 lt zor içiyorum bulantılarından başka sıvı da içmiyorum bir tek karpuz işte yiyorum

Gunaydin kizlar. Sayfalar ne cabuk da ilerlemis... dun bahsetmistim doktora kontrole gidicez diye. Bu arada dun 7+3 duk. Gittik ve bebisi gorduk kafasi elleri belirginlesmeye baslamis. Kalbinin atisini da yanip sonen o yildizi gosterdi bana doktor. O kadar duygulandim ki doktordan ciktiktan sonra resmine baka baka agladim en az 1 saat. Boyumuz 12.3 mm imis. Bu arada doktor 21 subat demisti dogum tarihine dun 22 subat oldugunu soyledi. Doktor hersey normal dedi. Tabi ben o kadar cok sey sordum ki doktora :)) hatta doktor cd seklinde ekran videosunu verdi. Her gittigimde onu da goturucem uzerine devamlarini kaydedecekmis. Allah henuz goremeyenlere de nasip etsin insallah

Son düzenleme:

Allah tamamına erdirsin. Bu hangi hastane böyle teferruatlı bilgi veriyor merak ettim

ayyy çok etkilendim
bende 7+1 gibi bişeyim
yarın sabah gitcem evlilik yıl dönümümde
inş kalp atışını duyarım
12,3 mm nin kafası elleri nasıl beliriyor ya mucize gibi

Allah tamamına erdirsin. Bu hangi hastane böyle teferruatlı bilgi veriyor merak ettim

Sagol canim hepimizin insallah. Manisada ozel grand medical hastanesi. Benim de uygulama cok hosuma gitti. Telefona kayedebilirmiyiz dedim. Ben size cd vereyim dedi doktor. Oh dedim benim icin daha guzel :))

ayyy çok etkilendim
bende 7+1 gibi bişeyim
yarın sabah gitcem evlilik yıl dönümümde
inş kalp atışını duyarım
12,3 mm nin kafası elleri nasıl beliriyor ya mucize gibi

Valla canim basli basina bir mucize. Kollari bacaklari falan belirbginlesmeye baslamis. Ben bu kadarini bile beklemiyordum. Allah sana da nasip etsin hayirlisiyla insallah

Herkese günaydinn:) kizlar rüyamda dünyalar tatlisi bir erkek bebek emziriyordum ama nasil huzurlu nasil mutluydum anlatamam. Uyandiktan sonra hemen aklima bir soru takildi. Tecrübeli anneler yardimci olabilirse sevinirim. Benim annem ablami da beni de 3 ay emzirebilmis sütü yokmus yani. Bu durum genetik olabilir mi? Veya simdiden hamilelik süresi boyunca süt olusumunu destekleyen tüketmemiz gereken besinler var mi? Cok korkuyorum süt veremezsen diye.

En önemli şey bunlara takılmamak aslında canım..böyle bişey genetik olmuyor..ayrıca da ben ilk hamileliğimi yokluktan, makarna yıyerek gecırdım, ne et, ne balık, ne ceviz, ne taze sıkılmış meyve suları, ne bilmem ne..ama doğum olur olmaz süt fışkırdı çok şükür..18 ay emzirdim oglumu..Allah sana da aynısını nasip eder inşallah :) En önemlisi kaygıdır..

canım vıtamın iştah acmıyor maalsef. ocak ayından berı elevıt kullanıyırum hıc kılom artmadı. 10. haftaya kadar bulantım yoktu. ama bu hafta mahfoldum resmen bulantıdan. mılletın bulantııları bıterken benımkı basladı. tansıyonum dusuyo sureklı bırseyler yemem gerek. peynırden baskada bırsey yıyemıyorum. allahım gecsın su gunler artık.. ben 45 kıloyla hamıle kaldım ona ragmen benım doktorum 3. ayın sonuna kadar kılo alma. dedı. toplamda 7 -8 kılo alıcaksın dedı banada. doktorlar kıloyu gercekten sevmıyorlar. ben bıde zayıfım dıye doktor bana kılo alman gerek bu kıloyla olmaz der dıye dusunuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…