2015 Şubat Anneleri

Kuzenle ayni anda hamile kaldik. Bugün o 8+1 idi. Dr gitmiş bebek var ama kalbi atmiyomus. Çok üzüldüm. Dua edin nolur p.tesi duysun çok bekledi iki senede oldu. İnşallah sorun olmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar Galiba bugün biraz daha iyiyim yada artık tamamen kafayı yedim kendimi iyi hissetmenin yollarını arıyorum bebişleriniz nasıl inşllh hepsi turp gibidir biz bugün 8+4 olduk galiba bir oğlum olucak deliler gibi kız istediğim için kesin erkek diye düşünüyorum artık

Gecmis olsn canim allah kolaylik versin. Ben de guya sabah iyi oluyorum dedim ama su icsem cikiyor. Bulanti zor ama kilo almam en azindan. Kardesim geldi yalniz degilim sukur.
Bulanti ceken herkese dayanma gucu diliyorum.

Oglumda bulantim cok olmamisti ama 9.haftadan sonra artmisti. Bunda da artiyor sanirim bu aralar. Ama cok cok sukur halime.

benim iki gündür bütün vücudum kabardı uyuyamıyorum kaşınmaktan.
kolonya sürüyorum sürekli suyun altındayım ama geçmiyor böyle içten yanarak kaşınıyor.
ben bir şey ısırdı sandım ama öyle olsa iki dakika olsun geçerdi kaşıntı.
sabah aile hekimine gittim alerjı diyor krem verdi başka bir şey yapamam dedi.
annem burda değil telde ona anlattım o da kesin su çiçeği diyor.
internetten baktım hamilelikte su çiçeği çok tehlikeliymiş.
çok canım sıkıldı randevu aldım yarına dermatolojiden ama yarını nasıl beklerim ya su çiçeği ise geçirip geçirmediğimi de bilmiyorum.

ayyy sakın kolanya çok sürme içinde alkol var!! doktor krem verdiyse onu sür sadece. İnşallah su çiçeği değildir, sıcaktan falan da olmuş olabilir. Allah şifa versin.

Su çiçeği ufak su toplamis gibi olur cnm. İnşallah değildir. Rabbim şifa versin.

Ay is düşünen mi var cnm Esim sağolsun her ise koşuyor tek yemekten anlamaz işte. Bu arada bende kucukcekmecede otyruyorum

Aynen cnm kesinlikle yediklerimizden bu kesin. Dun kizartma yedim sonuç kahvalti ettim cikartmamak için kirk takla attim. Çok şükür iyi olsunlar tek doğunca cikaracaz acisini

hadıı yaa.aynı ılac fıtıl olarak da mı kullanılıyor.yenı duydum ınan kı.ama dr bana hıc oyle bsy demedı.benıımkı de 200 mg.ama ben sabah ve aksam olarak ıkı tane alıyorum.evet benıde cok etkılıyo.sureklı uykum gelıyo..ınsallah geçer bu donemımız:18:

canm elevit kullanıyorum demişsin, hala kullanıyormusun? onunla alakalı sıkıntılı durumlar var diyorlar araştırdın mı?

Evet kullanıyorum cnm. domuz jelatini var dıyolar. ama benım doktorum kesınlıkle kullanmamı ıstıyor. ve bıkac arkadasımın doktoruda sureklı kullandırdı. zaten 3. aymız bıtınce herkese verıcekler elevıt yada onun dengı bı vıtamını. benım saglıgıma yararı varsa acıkcası bu domuz jelatını olayını cok takmıyorum ben. zaten kesın bısey de degıl

cok teşekkürler canım.allah razı olsun.sureklı yatıyorum ve bol dua edıyorum ınsallah hayırlı bı sekılde atlatırız ınsallahhh....

günaydın kızlar
bulantısız bol iştahlı günleriniz olsun inşallah

Bende bilmiyordum bu ilac beni cok rahatsiz ediyor dedim doktoruma oda fitil olarak kullan ozaman dedi ayni ilaci fitil olarak atabilirsin dedi.kendisi prof zaten

ya dunur sen yapma barı :) valla sızın bulantılar bıtmeye baslarken benımkıler azdı. 11. hafta olucam yenı bulantılar basladı ya bu ne boyle :) napalım bunada şükür. folık asıdını degıstır bakalım belkı degsınce yan etkıler azalır. ben folbıol kullanıyorum boyle bır etkı gormedım. gercı ksıye gore degısır ama denemek lazım

Ay is düşünen mi var cnm Esim sağolsun her ise koşuyor tek yemekten anlamaz işte. Bu arada bende kucukcekmecede otyruyorum

ay çok yakınmışız :) bende olimpiyata yakınım. Eşin çok iyi maşallah, benim ki hiç bir şey yapmaz. Kadın çağır der çok dır dır edersem.

sen niye bekliyorsunki doktora gitmek için. hemen bir kadın doğum aciline gitsene. zaten onlar hemen yönlendiriyor seni. ben bir keresinde denk geldim acilde bir bayan geldi hamile idi. ama daha 2 aylık filandı heryeri kabarmış ve aşırı kaşıntısı vardı. hemen tahlil istediler. ve tahlil sonuçları çıkana kadar beklettiriyorlar. sizler kadın doğumcuya gitmeden başka doktora gitmemelisiniz. hemen git acile. bunlar önemsiz şeyler değil. ki hamile kadın mutlaka ilk önxe kadın doğumcuya görünmeli.

değiştirdim etki aynı devam etti, bir şey olmaz ya ara sıra içerim işte :) çoktandır içiyorum zaten. ben folidoce kullanıyordum. İçindeki b12 vitamini yapıyor folik asit değil.

Son düzenleme:
değiştirdim etki aynı devam etti, bir şey olmaz ya ara sıra içerim işte :) çoktandır içiyorum zaten. ben folidoce kullanıyordum.

ozamn sen folıgın kendısıne kılsın :) yapıcak bısey yok. azalt ama doktorunada soyle bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…