- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.145
- 448
Dun gece fenalastim hastaneye gittik acil serum verdiler kusmaktan kan cikardim artik karnim. Kasildi Esim izin aldi 5 gün o bakacak bana ve ogluma. Yine basladik hayirlisi bakalim. Nasil kotu olduysam hatirlamiyorum Esim sen bize lazimsin canim iyi olmayacaksa aldiralim bile dedi. Nasip korkmuş ki en sevdiği şeydir çocuk. Simdi kahvalti edicem edebilirsem inşallah. Herkese saglikli günler...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim iki gündür bütün vücudum kabardı uyuyamıyorum kaşınmaktan.
kolonya sürüyorum sürekli suyun altındayım ama geçmiyor böyle içten yanarak kaşınıyor.
ben bir şey ısırdı sandım ama öyle olsa iki dakika olsun geçerdi kaşıntı.
sabah aile hekimine gittim alerjı diyor krem verdi başka bir şey yapamam dedi.
annem burda değil telde ona anlattım o da kesin su çiçeği diyor.
internetten baktım hamilelikte su çiçeği çok tehlikeliymiş.
çok canım sıkıldı randevu aldım yarına dermatolojiden ama yarını nasıl beklerim ya su çiçeği ise geçirip geçirmediğimi de bilmiyorum.
kolonya sürüyorum sürekli suyun altındayım ama geçmiyor böyle içten yanarak kaşınıyor.
çok canım sıkıldı randevu aldım yarına dermatolojiden ama yarını nasıl beklerim ya su çiçeği ise geçirip geçirmediğimi de bilmiyorum.
:) ikinci kere anne olacaksın ne güzel anneliği bilirsin tabii. Kiminin birinci de kiminin ikicide zor geçiyor hamileliği, Allah şifa versin. Bende öyleyim üç gün kötü iki gün iyi geçiyor işte... iyi olduğun zamanları iyi değerlendir tüm işlerini o zamanlar yap ki kötü olduğun zamanlar çok iş kalmasın.
Çok geçmiş olsun canımama neyseki bebeğin ve sen iyisin diğer şikayetler nasıl olsa bitecek geçecek gerçi sen daha ii bilirsin annesin çünkü :) bazen yediklerimiz daha çok dokunuyor ondan bence mide baxen coşuyor dikkat et kendine 😘
Ayni ilac canim agizdan aldigini alttan fitil olarakta atabiliyorsun.benim arada kirmizi da geldigi icin 200 luk gunde uc kere fitil kullaniyorum.agizdan icince cok fazla yan etkisi yapti agliyordum bir ara icmek istemiyordum fitil olarak at dedi doktorum.cok sukur iyiyiz simdilik.en kisa surede seninde benimde dusuk tehlikemiz biter issallah
canm elevit kullanıyorum demişsin, hala kullanıyormusun? onunla alakalı sıkıntılı durumlar var diyorlar araştırdın mı?
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KUZUM
MELEĞİNİ RABBİM KORUSUN
ÇOK DUA ET ..HAPLARINI DÜZENLİ KULLAN YATTIGIN YERDEN KALKMA HİÇ..
SÜREKLİ GÖBEĞİNİ KASIKLARINI OKŞAYARAK SELAVAT GETİR
RABBİM NASİP EDECEK OLACAK İNŞ
hadıı yaa.aynı ılac fıtıl olarak da mı kullanılıyor.yenı duydum ınan kı.ama dr bana hıc oyle bsy demedı.benıımkı de 200 mg.ama ben sabah ve aksam olarak ıkı tane alıyorum.evet benıde cok etkılıyo.sureklı uykum gelıyo..ınsallah geçer bu donemımız:18:
Dünürüm bulantım yok diye hava atıyordun hani :) biraz kızdırayım seni... ben 6. haftadan beri mahvoldum bende 48 le hamile kaldım 47 oldum. Bir haftadır hiç bir şey içmiyorum, folik asit dilimde kabarma yanma yaptı zaten yan etkilerinde yazıyor yapabilir diye, bıraktım zaten 8. haftaya kadar önemliymiş, marttan beri folik asit içiyordum zaten.. yeterli gördüm kendimce.
Ay is düşünen mi var cnm Esim sağolsun her ise koşuyor tek yemekten anlamaz işte. Bu arada bende kucukcekmecede otyruyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar
bulantısız bol iştahlı günleriniz olsun inşallah
ya dunur sen yapma barı :) valla sızın bulantılar bıtmeye baslarken benımkıler azdı. 11. hafta olucam yenı bulantılar basladı ya bu ne boyle :) napalım bunada şükür. folık asıdını degıstır bakalım belkı degsınce yan etkıler azalır. ben folbıol kullanıyorum boyle bır etkı gormedım. gercı ksıye gore degısır ama denemek lazım
değiştirdim etki aynı devam etti, bir şey olmaz ya ara sıra içerim işte :) çoktandır içiyorum zaten. ben folidoce kullanıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?