Herkese günaydinn:) kizlar rüyamda dünyalar tatlisi bir erkek bebek emziriyordum ama nasil huzurlu nasil mutluydum anlatamam. Uyandiktan sonra hemen aklima bir soru takildi. Tecrübeli anneler yardimci olabilirse sevinirim. Benim annem ablami da beni de 3 ay emzirebilmis sütü yokmus yani. Bu durum genetik olabilir mi? Veya simdiden hamilelik süresi boyunca süt olusumunu destekleyen tüketmemiz gereken besinler var mi? Cok korkuyorum süt veremezsen diye.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hanımlar bugün ayrıntılıya girdik biz nihayet gösterdi kendini .. 8+1 iz 17 mm .. Kalp atışıda var ama bana dinletmedi
Yarın doktoruma gidicem tahlillerimi göstermeye sonuçlarıma baktımda troidim çıkmış birde idrarda protein var önlem alınır dimi
alalım fln demez :44:
Hanımlar bugün ayrıntılıya girdik biz nihayet gösterdi kendini .. 8+1 iz 17 mm .. Kalp atışıda var ama bana dinletmedi
Yarın doktoruma gidicem tahlillerimi göstermeye sonuçlarıma baktımda troidim çıkmış birde idrarda protein var önlem alınır dimi
alalım fln demez :44:
Dun gece fenalastim hastaneye gittik acil serum verdiler kusmaktan kan cikardim artik karnim. Kasildi Esim izin aldi 5 gün o bakacak bana ve ogluma. Yine basladik hayirlisi bakalim. Nasil kotu olduysam hatirlamiyorum Esim sen bize lazimsin canim iyi olmayacaksa aldiralim bile dedi. Nasip korkmuş ki en sevdiği şeydir çocuk. Simdi kahvalti edicem edebilirsem inşallah. Herkese saglikli günler...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım vıtamın iştah acmıyor maalsef. ocak ayından berı elevıt kullanıyırum hıc kılom artmadı. 10. haftaya kadar bulantım yoktu. ama bu hafta mahfoldum resmen bulantıdan. mılletın bulantııları bıterken benımkı basladı. tansıyonum dusuyo sureklı bırseyler yemem gerek. peynırden baskada bırsey yıyemıyorum. allahım gecsın su gunler artık.. ben 45 kıloyla hamıle kaldım ona ragmen benım doktorum 3. ayın sonuna kadar kılo alma. dedı. toplamda 7 -8 kılo alıcaksın dedı banada. doktorlar kıloyu gercekten sevmıyorlar. ben bıde zayıfım dıye doktor bana kılo alman gerek bu kıloyla olmaz der dıye dusunuyordum.
canım vıtamın iştah acmıyor maalsef. ocak ayından berı elevıt kullanıyırum hıc kılom artmadı. 10. haftaya kadar bulantım yoktu. ama bu hafta mahfoldum resmen bulantıdan. mılletın bulantııları bıterken benımkı basladı. tansıyonum dusuyo sureklı bırseyler yemem gerek. peynırden baskada bırsey yıyemıyorum. allahım gecsın su gunler artık.. ben 45 kıloyla hamıle kaldım ona ragmen benım doktorum 3. ayın sonuna kadar kılo alma. dedı. toplamda 7 -8 kılo alıcaksın dedı banada. doktorlar kıloyu gercekten sevmıyorlar. ben bıde zayıfım dıye doktor bana kılo alman gerek bu kıloyla olmaz der dıye dusunuyordum.
canım bende gecen hafta gıttım dr a.kese olusmus bı sorun yok deı.haftaya kontrole gel dedi.ctesi gecesı ağrılı lekelenmem oldu.pazar gunu de ara ara devam etti.dr aradım progestan almamı soledı.kanama devam ederse ptesı gel dedi.dun gıttık.düşük tehlıkesı var dedi.ama kesede bırza buyumustu anlamadım yani.sendekı leke sureklı mi oluyo.bide böyle lekelenme gören varmı acaba.cok tedirginim
Merhaba canim umarim tehlikeli birseyin yoktur.benim hamile kaldigimdan beri kahverengi lekelenmelerim hep var arada kirmizida geldi dusuk tehlikem varmis 2 hftdir raporluyum yatiyorum sadece tuvalete kalkmaya calisiyorum ve progestonu fitil olarak kullaniyorum .doktorum bu sekilde devam edicegimi soyledi tedaviye yapilicak baska birsey yokmus dinlenme disinda sende dikkat et kendine dinlenmeye calis
ayy canım benim bende iki hafta önce öyle oldum, kan gelene kadar kustum sabaha kadar uyumadık. öyle bir yerde oturuyorum ki mübarek İstanbul un ortası (başakşehir) serum taktıracak hastane bulamadık zoraki eve döndüm.
Allah sabır versin, benim iki gündür sanki hafifliyor ha kusuyor muyum evet ama aşırı mide bulantım yok Allah a hamd olsun.
rabbi yesir velatuassir rabbi temmim bil hayr bol bol okuyalım Rabbim hamileliğimizi kolaylaştırsın inşallah.
Saol cnm. Oglumda hic boyle olmadim. Bu sefer iki gün iyiyim. Uç gün kotu. Buna da şükür cnm ya. Çok şükür minnosum iyi leke felan bir sikintisi yok keyfi gicir. Annesine kok sokturuyor o ayrii... Ama bi dogsun bak nazil isircam o totoyuuu
saol canım elımden geldiği kadar dınlenmeye çalışıyorum.benım ki fitil deil progestan.acaba o daha mı ıyı.bende rapor aldım 10 gun boyunca evdeyim.ıns gecıcı bsy dir.ben yatarken bsy olmuyo ayakta dolaşırsam lekelenmem oluyo.oyuzden sureklı yatmaya çalışıyorum.ıns hepimiz atlatırız bu durumu.senınkı de mi ılk bebek canm
Saol cnm. Oglumda hic boyle olmadim. Bu sefer iki gün iyiyim. Uç gün kotu. Buna da şükür cnm ya. Çok şükür minnosum iyi leke felan bir sikintisi yok keyfi gicir. Annesine kok sokturuyor o ayrii... Ama bi dogsun bak nazil isircam o totoyuuu
saol canım elımden geldiği kadar dınlenmeye çalışıyorum.benım ki fitil deil progestan.acaba o daha mı ıyı.bende rapor aldım 10 gun boyunca evdeyim.ıns gecıcı bsy dir.ben yatarken bsy olmuyo ayakta dolaşırsam lekelenmem oluyo.oyuzden sureklı yatmaya çalışıyorum.ıns hepimiz atlatırız bu durumu.senınkı de mi ılk bebek canm
KIZ BENCE SENİN KIZIN OLCAK
HUYSUZ BU HUYSUZ CADII
Dun gece fenalastim hastaneye gittik acil serum verdiler kusmaktan kan cikardim artik karnim. Kasildi Esim izin aldi 5 gün o bakacak bana ve ogluma. Yine basladik hayirlisi bakalim. Nasil kotu olduysam hatirlamiyorum Esim sen bize lazimsin canim iyi olmayacaksa aldiralim bile dedi. Nasip korkmuş ki en sevdiği şeydir çocuk. Simdi kahvalti edicem edebilirsem inşallah. Herkese saglikli günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?