2015 Şubat Anneleri

Bencede bunlara fazla takılma ben 26 ay emzirdim oğlumu çalışıyordum 3 aylıkken işe basladım düzenimi hiç bozmadım iş yerinde hep aynı saatte gittim sağdım sütümü ve sağma işini oğlum 14 aylık olana kadar devam ettim emzireceğim dedim inat ettim birazda sonralarda sabah akşam ve gece boyunca emdi oğlum ve şükürler olsun doydu anne sütüne inşallah bundada öyle olur.
bu arada bende rüyamda bir erkek bebek doğrdum beyaz tenli masmavi gözlü çok tatlıydı. tabirlere baktım hemen
Hamile kadının erkek çocuk dorduğunu görmesi
Rüya sahibi hamile bir kadın ise ve erkek bir çocuk doğurduğunu görmüş ise, bir kız çocuğu olacağına delalettir diyo hayırlara vesile olsun inşallah.

Gunaydin anneler nasilsiniz? Sabahlari bulantim olmuyor ogleden sonra artiyor, su an gayet enerjigim cok sukur.
Ben hala emziriyorum oglumu, hamileligin 12-13 haftalari gibi kesmeyi dusunuyorum. Aslinda niyetim tam 2. Yaş gununde birakmakti :)
Belki genetik etki vardir ama bnce onemli olan psikoloji. Pozitif olunca bol bol sut olur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın arkadaşım sen sağlık ocağında mı yaptın tahlilini? Beni de aile hekimi çağırmıştı tahliller ve gebe kaydı için ben de yaptırdım protein ve lökosit çıktı doktorumu arayıp sordum sağlık ocaklarında yanlış çıkıyor dedi gidip kendi doktoruma yaptırdım bişey çıkmadı Allaha şükür 😊 bide protein suyu az tüketiyorsan çıkıyormuş bol bol su iç cnm ben şimdi korkudan suyu bırakmıyorum bi kaç gün 2 lt kadar su iç sonra tekrar tahlil yaptır değişir büyük ihtimal yada sağlık ocaklarına güvenme

Günaydın güzeller güzeli anne adayları :)

Her yeni gün bir şey öğreniyorum, mide bulantılarım yüzünden kolanya kokluyordum rahatlayayım diye ama çok zararlıymış internetten onu öğrendim. Sizde bir şey kullanırken aman dikkatli olun iyice araştırın.

Benimde protein çıktı ama bir şey demediler sadece idrar kültürü yapalım ama acelesi yok dediler, cinsiyet için gittiğimde yaptıracağım.

Dun gece fenalastim hastaneye gittik acil serum verdiler kusmaktan kan cikardim artik karnim. Kasildi Esim izin aldi 5 gün o bakacak bana ve ogluma. Yine basladik hayirlisi bakalim. Nasil kotu olduysam hatirlamiyorum Esim sen bize lazimsin canim iyi olmayacaksa aldiralim bile dedi. Nasip korkmuş ki en sevdiği şeydir çocuk. Simdi kahvalti edicem edebilirsem inşallah. Herkese saglikli günler...

gunaydın kızlar okadar kotuyumkı hıc boyle tAHMIN etmıyodum ıkıncı hamılelıgı. kızım kreste usutmustu onu drye goturdum dun benımde bogazlar sısmıstı ama onlar hıc bıseymıs aksam yemek yaparken belıme resmen balta ındı yerımden bıle kalkamıcak derece oldum saolsun esım herseyı hallettı.. sabah az daha ıyıydım ama kasık agrımda cok fenaydı hala var ara ara acaba dusukmu yapıcam dıyorum. kontrolumde cumartesı gunu naapsam bılemedım. allah affetsın ama gozumde deıl. cocugum var benım onun ıcın saglam kalmalıyım dıyorum.. aklımda delı delı dusunceler... offf

ayy canım benim bende iki hafta önce öyle oldum, kan gelene kadar kustum sabaha kadar uyumadık. öyle bir yerde oturuyorum ki mübarek İstanbul un ortası (başakşehir) serum taktıracak hastane bulamadık zoraki eve döndüm.

Allah sabır versin, benim iki gündür sanki hafifliyor ha kusuyor muyum evet ama aşırı mide bulantım yok Allah a hamd olsun.

rabbi yesir velatuassir rabbi temmim bil hayr bol bol okuyalım Rabbim hamileliğimizi kolaylaştırsın inşallah.

canm elevit kullanıyorum demişsin, hala kullanıyormusun? onunla alakalı sıkıntılı durumlar var diyorlar araştırdın mı?

Dünürüm bulantım yok diye hava atıyordun hani :) biraz kızdırayım seni... ben 6. haftadan beri mahvoldum bende 48 le hamile kaldım 47 oldum. Bir haftadır hiç bir şey içmiyorum, folik asit dilimde kabarma yanma yaptı zaten yan etkilerinde yazıyor yapabilir diye, bıraktım zaten 8. haftaya kadar önemliymiş, marttan beri folik asit içiyordum zaten.. yeterli gördüm kendimce.

Son düzenleme:

Merhaba canim umarim tehlikeli birseyin yoktur.benim hamile kaldigimdan beri kahverengi lekelenmelerim hep var arada kirmizida geldi dusuk tehlikem varmis 2 hftdir raporluyum yatiyorum sadece tuvalete kalkmaya calisiyorum ve progestonu fitil olarak kullaniyorum .doktorum bu sekilde devam edicegimi soyledi tedaviye yapilicak baska birsey yokmus dinlenme disinda sende dikkat et kendine dinlenmeye calis

saol canım elımden geldiği kadar dınlenmeye çalışıyorum.benım ki fitil deil progestan.acaba o daha mı ıyı.bende rapor aldım 10 gun boyunca evdeyim.ıns gecıcı bsy dir.ben yatarken bsy olmuyo ayakta dolaşırsam lekelenmem oluyo.oyuzden sureklı yatmaya çalışıyorum.ıns hepimiz atlatırız bu durumu.senınkı de mi ılk bebek canm

Saol cnm. Oglumda hic boyle olmadim. Bu sefer iki gün iyiyim. Uç gün kotu. Buna da şükür cnm ya. Çok şükür minnosum iyi leke felan bir sikintisi yok keyfi gicir. Annesine kok sokturuyor o ayrii... Ama bi dogsun bak nazil isircam o totoyuuu

:) ikinci kere anne olacaksın ne güzel anneliği bilirsin tabii. Kiminin birinci de kiminin ikicide zor geçiyor hamileliği, Allah şifa versin. Bende öyleyim üç gün kötü iki gün iyi geçiyor işte... iyi olduğun zamanları iyi değerlendir tüm işlerini o zamanlar yap ki kötü olduğun zamanlar çok iş kalmasın.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KUZUM
MELEĞİNİ RABBİM KORUSUN
ÇOK DUA ET ..HAPLARINI DÜZENLİ KULLAN YATTIGIN YERDEN KALKMA HİÇ..
SÜREKLİ GÖBEĞİNİ KASIKLARINI OKŞAYARAK SELAVAT GETİR
RABBİM NASİP EDECEK OLACAK İNŞ

KIZ BENCE SENİN KIZIN OLCAK
HUYSUZ BU HUYSUZ CADII

Ayni ilac canim agizdan aldigini alttan fitil olarakta atabiliyorsun.benim arada kirmizi da geldigi icin 200 luk gunde uc kere fitil kullaniyorum.agizdan icince cok fazla yan etkisi yapti agliyordum bir ara icmek istemiyordum fitil olarak at dedi doktorum.cok sukur iyiyiz simdilik.en kisa surede seninde benimde dusuk tehlikemiz biter issallah

Kanamasi olanlar lütfen dinlenin drunuz ne diyorsa tutun yok temizlikmis vs sakin ugrasmayin benim de karin agrilarim var yarin dra gidicem tahlil sonuclarim da cikacak ona gore ilaç filan verir belki doktor.bu ilk aylar tehlike orani yuksek daha sonraki daha kolay geçer inş.

Çok geçmiş olsun canım ama neyseki bebeğin ve sen iyisin diğer şikayetler nasıl olsa bitecek geçecek gerçi sen daha ii bilirsin annesin çünkü :) bazen yediklerimiz daha çok dokunuyor ondan bence mide baxen coşuyor dikkat et kendine 😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…