2015 Şubat Anneleri

Tekmeden uyuyamıyorum bn de, bence suan böbreğimi yastık yaptı ama pek rahat edemedi düzeltiyor

Samyeli cnm bebeğinin ne zmn çıkacakmış kuvezden Allah un ıznıyle

Ya kızlar bişi sorcam. Kızıma hamileyken göbeğimde hiç çatlak yoktu. Doğumda göbeğimin altında hafif çatlaklar oluşmuştu sadece. Ama bu beneğimde göbeğimin yan taraflarında ufak mor çatlak var. Krem sürdüm ilerlemesin diye. Birde kızıma göre daha bi kocaman göbeğim. Acaba irimi olacak? Ben 2. Çocuk olduğu için göbeğim daha az çıkar diye düşünmüştüm aksi oldu.

O morlar gecıyor diyorlardı, bol bol nemlendir

Arkadaslar... (( bugun karnimda ara ara kasilmalar oldu.birde hafif belim ve catum agriyor..sizce normal mi abartiyomuyum ? yoksa doktora gudiyim mi ?

Arkadaslar... (( bugun karnimda ara ara kasilmalar oldu.birde hafif belim ve catum agriyor..sizce normal mi abartiyomuyum ? yoksa doktora gudiyim mi ?
artik son zamanlardasin arkadasim , normal boyle durumlar
nisan yada suyun gelmedikçe hastanelik bi durum yok demekdir
sancilarin artarsa, duzenli bisekilde gelmeye baslarsa o zaman dr a git bence
sadece belin agriyor diye bebek evde dogmaz yani

amanin benim safak kaç olmus iyle, 49 neresikiii
konya olucam yakinda buda nigde faaln herhalde : )))))

aksam 9 e dogru çocuklarla berbaer uuyumsum, esim gelince 12 gibi yari uyanir oldum, saat 1 de uykum gittti hepden
su içtim sanki yemek borumda bekledi gitmedi oteye,uzerine ekmek yedim oda ayni yerde duruyor gibi, yavs çocuk ayagini midemin girisnne falanmi dayadi ki niye bu yediklerim bana bogazimda kalmis hissi veriyor
Allahin suyu oteye gitmezmi hiççç, yer çekimi diye bisey var demiii

artik son zamanlardasin arkadasim , normal boyle durumlar
nisan yada suyun gelmedikçe hastanelik bi durum yok demekdir
sancilarin artarsa, duzenli bisekilde gelmeye baslarsa o zaman dr a git bence
sadece belin agriyor diye bebek evde dogmaz yani
Yok onun farkindayim da bugun asiri derecede olunca korktum..Bir de Haraketini hafif segirme gibi hissediyorum sanki tekmelemesi az gibi geldi bu gece..belki de evham yapiyorum bilmjyorum (( ama su an bacaklarimin arasi ve karnim cok agriyo .....

Yok onun farkindayim da bugun asiri derecede olunca korktum..Bir de Haraketini hafif segirme gibi hissediyorum sanki tekmelemesi az gibi geldi bu gece..belki de evham yapiyorum bilmjyorum (( ama su an bacaklarimin arasi ve karnim cok agriyo .....
tekmeler onemli bak
senin için rahat etmiycenk boyle bi git istersen dr a, kontrol eder kalbini dinler hersey gaarnti olur ..

2 hafta sonra..ama yarin saglik ocagindan ebe de cagirmisti ona gidicem o anlar mi ki ?
valla TR deki ebeleri bilmiyorum
ben yurt disindayim burdakilerin jinekologdan farki yok herseyden anliyolar dogumla ilgili
en azindan yonlendirir seni dr a git yada gitme diye ..

Kızlar yaaa kafama takıldı
Gece gece rahat edemedim . Pazartesi ultrason a girmiştim bebeğimin haftası 33+6 idi kilosu ise 2.267 çıkmıştı bana az gibi geldi Boğaz'ımdan hiç kısmam olmadı çok kilo alırım diye. Ama bana küçük geldi 6 haftam kaldı ama ne olacağı da belli olmaz çünkü doğacağı tarihten çok da emin Değilim .acaba oğlumla ilgilendiğim ve yorulduğumdan mı ? çok fazla süt yoğurt tüketmediğimden mi ?sol tarafıma ne zaman yatsam tam aksi yönde kalktığımdan mı ? iki hamileliğim arası 4 ay olmasından mı ? yoksa kendime iyi bakmadığımdan mı ? Bebeğim küçük anlamış Değilim
Zaten 19 kilo civarı aldım basıp yesem 120 leri görmekten korkuyorum e normal yediğimde de kızıma yetmiyor gibi !!!
Doktora göre normal ama Amerika'da zaten kilolu bebek doğduğunu gören doktor çok nadir Puff yani
İçimi rahatlatacak annişler ne olur bebeğime kilo yapacak şeyler önerin bana :)

Günaydın arkadaşlar.
Bu çatı kemiği midir nedir beni mahvettiler.
Magnezyumun,kalsiyumun bu zıkkımların birinin işe yaradığını görmedim.
Beni iskelet olarak düşünün,biri beni o kemiklerimden tutsa pata küte yere vursa.
Ohh ne rahatlıycam.
Sünnetli çocuklar gibi yürüyorum.
Ben işe mişe gitmem bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…