Tekmeden uyuyamıyorum bn de, bence suan böbreğimi yastık yaptı ama pek rahat edemedi düzeltiyorGozumdn uyku akıyor ama rahat bi pozisyon bulamadigim için uyuyamiyorum iyi mi.artik yatamiyorum dümdüz yada yan.sabah kalkınca kaburgalarimin altı sizliyor resmen yastıkları dizdin ustuste ama boyle de yatilmiyor ne yapicam ben uykum olmasa oturur aglardim ona bile halim yok
dr dah bişi demedi canım yarın söyler muhtemelenAman canım sağlık olsun,bebisin de sen de iyi ol da doğum şeklinin ne önemi var,inşallah bebisin de tez vakitte düzelir de iyi olur. Doktor ne diyor be zaman çıkacak gibiymis kuvozden?
Drum daha bişi demedi canım yarın söyler inşallahSamyeli cnm bebeğinin ne zmn çıkacakmış kuvezden Allah un ıznıyle
Tez zamnda her şey yoluma girer inş evinizde rht rht oturursunuz cnmİnş yarı
dr dah bişi demedi canım yarın söyler muhtemelen
Tekmeden uyuyamıyorum bn de, bence suan böbreğimi yastık yaptı ama pek rahat edemedi düzeltiyor
Tartılmadım 4 gündür en son 5ti, ama 6 olmuştur emnm. Doktora 2 gün önce gittim 2 hafta sonra gel ddi 10 gün sonraya randevu alıcam yrn cnm senSenle gunlerimiz ayni ne zaman gideceksin doktora? Ve kaç kilo aldın?
O morlar gecıyor diyorlardı, bol bol nemlendirYa kızlar bişi sorcam. Kızıma hamileyken göbeğimde hiç çatlak yoktu. Doğumda göbeğimin altında hafif çatlaklar oluşmuştu sadece. Ama bu beneğimde göbeğimin yan taraflarında ufak mor çatlak var. Krem sürdüm ilerlemesin diye. Birde kızıma göre daha bi kocaman göbeğim. Acaba irimi olacak? Ben 2. Çocuk olduğu için göbeğim daha az çıkar diye düşünmüştüm aksi oldu.
artik son zamanlardasin arkadasim , normal boyle durumlarArkadaslar...(( bugun karnimda ara ara kasilmalar oldu.birde hafif belim ve catum agriyor..sizce normal mi abartiyomuyum ? yoksa doktora gudiyim mi ?
Yok onun farkindayim da bugun asiri derecede olunca korktum..Bir de Haraketini hafif segirme gibi hissediyorum sanki tekmelemesi az gibi geldi bu gece..belki de evham yapiyorum bilmjyorumartik son zamanlardasin arkadasim , normal boyle durumlar
nisan yada suyun gelmedikçe hastanelik bi durum yok demekdir
sancilarin artarsa, duzenli bisekilde gelmeye baslarsa o zaman dr a git bence
sadece belin agriyor diye bebek evde dogmaz yani
tekmeler onemli bakYok onun farkindayim da bugun asiri derecede olunca korktum..Bir de Haraketini hafif segirme gibi hissediyorum sanki tekmelemesi az gibi geldi bu gece..belki de evham yapiyorum bilmjyorum(( ama su an bacaklarimin arasi ve karnim cok agriyo .....
2 hafta sonra..ama yarin saglik ocagindan ebe de cagirmisti ona gidicem o anlar mi ki ?dr randevun ne zaman en aykin?
valla TR deki ebeleri bilmiyorum2 hafta sonra..ama yarin saglik ocagindan ebe de cagirmisti ona gidicem o anlar mi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?