2015 Şubat Anneleri

Tartılmadım 4 gündür en son 5ti, ama 6 olmuştur emnm. Doktora 2 gün önce gittim 2 hafta sonra gel ddi 10 gün sonraya randevu alıcam yrn cnm sen

Haha 5 kilo mu dedin sennnn maasallah canım ben hic söylemeyim ozaman,zira 18 kilo aldım iyi mi
Yalniz enteresan bisry var nette okudum doğumu yaklaşan hamilelerde kilo almazlarmis gerçekten ben bir iki haftadır ayni kilodayim 67-68 arası oynuyorum tam 68de olmadım da kusurati var bazı durumlarda kusurat da önemli oluyor

Yaa ne güzel valla o zaman sen doğurur doğurmaz eski kilona doneceksin.şöyle ki;
Ben doğuma gittiğim anla doğumdan sonra hep tartildim.bebeklerim biri 3 kg biri 3.150 kg doğdu suyuydu eşiydi vs derken ben doğumdan hemen sobra toplamda 7 kg verdim.tabii birkaç hafta geçince insanin sislikleri filan iniyor daha da vermiş oluyor o kadarını bilemicem ama doğurur doğurmaz bi 7 kilo atiyorum ustumden...

Ben en son 33. Haftada gitmstim canım yarin tekrar randevumuz var en son gittiğimde tersti ama sanırım artik doğru yolu buldu diye düşünüyorum.özledim bebisimi

Yapısal bir şey sanırım ama benim bebek tombalak ve ben et,peynir çok tükettim.
Sebze ağzıma sürmedim.
Yazın abartı erik yemiştim
Şimdi de kabak çekirdeği ve soda
Kiloyu hangisi yaptı bilmiyorum.ama en çok yediğim şey eski kaşar.
Arkadaşlarda muz ve.patatesin kilo taptığını söylüyor.
Benimki ya sağlıksız beslenmeden kilo aldı ya da proteinden.
Benim de içim rahat değil kilolu diye.
Eğer genetikse eşim 6 kilo doğmuş ve boyu 1,90

Gunaydiiinnnn güzel anneler ve bebisleriiii

Obam simdi senin bebis mi kocaman olsun benimki mi.ben 165 boy kili normalde 44-50 arası değişen zayıf yapıda biriyim.babamız desen orta halli diyelim kilosuna ve boyuna.. Maasallah anladığım kadarıyla sen de devlet gibi hatunsun,esinin de boyu uzunmus.büyük ihtimal emek de iri ve uzun olur.aman çok da uzun olmasın eş bulmak zor olur

Hamileliklerinin arası 4 ay demek.peki öteki bebegin ne alemde onu da emziremedin sanırım değil mi? Kilosu çok alt sınırlarda değilse bence endişelenerek Bisey yok varsın azcik da zayıf olsun yeter ki saglikli olsun bebisler

Valla benim boyum 1,60 normalde 62 kiloydum. Kemik desen kaslar almış başını gitmiş. Yoğurt,et,süt yemekten.
Eşimde cılız ama işte genlerinden sanırım hepsi sulak yerde yetişmiş uzun boylular.
Sülalerinde hiç kız çocuk yok ondan boyu nasıl olur bilmiyorum.çok uzun boylu kızlardan hoşlanmıyorum. Max 1.75 ideal geliyor.

Kizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş

Canım hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla biran önce küvezden de çıkar inşallah...

O kemik ağrısı hamileliğin başından beri beni bi sapdan bi soldan vuruyo. Bu ara sağdan sağdan geliyo. İlk ayağa kalktığımda seke seke yürüyorum

Kilon ve boyun tam ortalamaymis canım ama iste genlerini tam olarak eşinden alırsa o zaman uzun boylu bi minnoş olur..
Sülalelerinde Nasil hic kiz yok? Anam o zaman ne değerli olur simdi seninki elden ele gezer valla eşimin sülalesi de öyle biz yiktik kızımda o kaideyi sonra ikincisi de geldi iste darısı sizlerin başına kardeş düşünüyor musun kuzuna?

Gunaydin herkeseee :) bugun evdeki son gunum yarın yine hastaneye yatis hatta belki bugunden gideriz konya cok soguk firtina kar esimde bugun ise gidemedi belki bugun esimde varken kimseye rica etmeden kendi kendimize gideriz kuzu kuzu yatariz. Ins bu sefer dogurmadan gelmicem kizlar :)) sıkıldım artik dogsada sicacik evimde esimle yavrumla yasasam gitsem :)

aman terleyelim de gitsin şişkinlik. 15-20 günde geçiyor zaten. kafadan gidecek 3-5 kilo iyi bence

Çok iyiymiş yaw. Bende ödem olmadı yine de terler miyim ki. Hergün zaten yatakta terliyorum özellikle boynum terliyor gece değiştiriyorum üstümü.

Kizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş

Allahım Allahım senin için çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün. Kendim için biraz panik oldum zamanlarımız aynıymış. Erken doğum şüphesi var mıydı?

Allah analı babalı buyutsun canım inşallah kısa zamanda alırsın kucağına gözün aydın

Tiroid hapını normal dozajdan yüksek kullanıyoruz ya o yuzden de şişme olmuyor pek sanırım.

Muş olmuş canım yaşadığım yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…