- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Tartılmadım 4 gündür en son 5ti, ama 6 olmuştur emnm. Doktora 2 gün önce gittim 2 hafta sonra gel ddi 10 gün sonraya randevu alıcam yrn cnm sen
Yapısal bir şey sanırım ama benim bebek tombalak ve ben et,peynir çok tükettim.Kızlar yaaa kafama takıldı
Gece gece rahat edemedim . Pazartesi ultrason a girmiştim bebeğimin haftası 33+6 idi kilosu ise 2.267 çıkmıştı bana az gibi geldi Boğaz'ımdan hiç kısmam olmadı çok kilo alırım diye. Ama bana küçük geldi 6 haftam kaldı ama ne olacağı da belli olmaz çünkü doğacağı tarihten çok da emin Değilim .acaba oğlumla ilgilendiğim ve yorulduğumdan mı ? çok fazla süt yoğurt tüketmediğimden mi ?sol tarafıma ne zaman yatsam tam aksi yönde kalktığımdan mı ? iki hamileliğim arası 4 ay olmasından mı ? yoksa kendime iyi bakmadığımdan mı ? Bebeğim küçük anlamış Değilim
Zaten 19 kilo civarı aldım basıp yesem 120 leri görmekten korkuyorum e normal yediğimde de kızıma yetmiyor gibi !!!
Doktora göre normal ama Amerika'da zaten kilolu bebek doğduğunu gören doktor çok nadir Puff yani
İçimi rahatlatacak annişler ne olur bebeğime kilo yapacak şeyler önerin bana :)
Kızlar yaaa kafama takıldı
Gece gece rahat edemedim . Pazartesi ultrason a girmiştim bebeğimin haftası 33+6 idi kilosu ise 2.267 çıkmıştı bana az gibi geldi Boğaz'ımdan hiç kısmam olmadı çok kilo alırım diye. Ama bana küçük geldi 6 haftam kaldı ama ne olacağı da belli olmaz çünkü doğacağı tarihten çok da emin Değilim .acaba oğlumla ilgilendiğim ve yorulduğumdan mı ? çok fazla süt yoğurt tüketmediğimden mi ?sol tarafıma ne zaman yatsam tam aksi yönde kalktığımdan mı ? iki hamileliğim arası 4 ay olmasından mı ? yoksa kendime iyi bakmadığımdan mı ? Bebeğim küçük anlamış Değilim
Zaten 19 kilo civarı aldım basıp yesem 120 leri görmekten korkuyorum e normal yediğimde de kızıma yetmiyor gibi !!!
Doktora göre normal ama Amerika'da zaten kilolu bebek doğduğunu gören doktor çok nadir Puff yani
İçimi rahatlatacak annişler ne olur bebeğime kilo yapacak şeyler önerin bana :)
Valla benim boyum 1,60 normalde 62 kiloydum. Kemik desen kaslar almış başını gitmiş. Yoğurt,et,süt yemekten.Gunaydiiinnnn güzel anneler ve bebisleriiii
Obam simdi senin bebis mi kocaman olsun benimki mi.ben 165 boy kili normalde 44-50 arası değişen zayıf yapıda biriyim.babamız desen orta halli diyelim kilosuna ve boyuna.. Maasallah anladığım kadarıyla sen de devlet gibi hatunsun,esinin de boyu uzunmus.büyük ihtimal emek de iri ve uzun olur.aman çok da uzun olmasın eş bulmak zor olur
Kizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş
Kızlar alıntı yapamadım herkese ama genel yazayım sabah suyum geldi devlet hastanesine acile gittik açıklık 1.2 cm olmuş çatıyı muaye edilince suyunda geldiği gözönüne alarak doğumum başladığı anlaşıldı hemen hep geldiğimiz özel hastaneye geldik doktorumda muayene etti açıklık 2.3 cm olmus catiya bakti oda dogum sekline karar ver dedi bende epidural normal istedim onun içinde açıklık 4 cm olması gerekiyormuş 1.5 saate yakın suni sancı verildi 4 cm olana kadarda arada sancılar gelince ıkındım doğum başlamasına yakın epidural anesteziciler geldi anestezi yapıldı sancılarım azaldı düzenli geliyordu zaten sonra kısa sürede açıklık 9.10 cm olunca çatala alındım arada sancılar gelince hep ıkındım çocuğun kafası geldi çıkışa ama bir türlü çıkamadı meğer kordonu kısaymış bebişimin birde çatıdaki eğri kemiğim buna engel olunca birde kafasının çıkışta uzun süre kalması sakıncalı olunca genel anestezi ile sezeryana alındım nasipten öte gidilmiyormuş hepsini denedim bir doğumda bebişim kuvezde arkadaşlar dua edin benim için ciğerlerindeki suyu atmaya çalışıyor birde 2700 doğdu bebişim erken geldi meleğim süpriz yaptı bize ama çok güzel bir duyguymuş
Günaydın arkadaşlar.
Bu çatı kemiği midir nedir beni mahvettiler.
Magnezyumun,kalsiyumun bu zıkkımların birinin işe yaradığını görmedim.
Beni iskelet olarak düşünün,biri beni o kemiklerimden tutsa pata küte yere vursa.
Ohh ne rahatlıycam.
Sünnetli çocuklar gibi yürüyorum.
Ben işe mişe gitmem bugün.
Valla benim boyum 1,60 normalde 62 kiloydum. Kemik desen kaslar almış başını gitmiş. Yoğurt,et,süt yemekten.
Eşimde cılız ama işte genlerinden sanırım hepsi sulak yerde yetişmiş uzun boylular.
Sülalerinde hiç kız çocuk yok ondan boyu nasıl olur bilmiyorum.çok uzun boylu kızlardan hoşlanmıyorum. Max 1.75 ideal geliyor.
Ya burda hic sorularima cbp bulamadim zaten..geyik yapiliyor resmen..insan bi cvp yazar ya..
Aksuaksu 4:))İlk anneolmak ikinci aksuaksu ucuncy hashande dördüncü de samyeli işte??? 5. Kim kiz?
aman terleyelim de gitsin şişkinlik. 15-20 günde geçiyor zaten. kafadan gidecek 3-5 kilo iyi bence
Kizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş
Allah analı babalı buyutsun canım inşallah kısa zamanda alırsın kucağına gözün aydınKızlar alıntı yapamadım herkese ama genel yazayım sabah suyum geldi devlet hastanesine acile gittik açıklık 1.2 cm olmuş çatıyı muaye edilince suyunda geldiği gözönüne alarak doğumum başladığı anlaşıldı hemen hep geldiğimiz özel hastaneye geldik doktorumda muayene etti açıklık 2.3 cm olmus catiya bakti oda dogum sekline karar ver dedi bende epidural normal istedim onun içinde açıklık 4 cm olması gerekiyormuş 1.5 saate yakın suni sancı verildi 4 cm olana kadarda arada sancılar gelince ıkındım doğum başlamasına yakın epidural anesteziciler geldi anestezi yapıldı sancılarım azaldı düzenli geliyordu zaten sonra kısa sürede açıklık 9.10 cm olunca çatala alındım arada sancılar gelince hep ıkındım çocuğun kafası geldi çıkışa ama bir türlü çıkamadı meğer kordonu kısaymış bebişimin birde çatıdaki eğri kemiğim buna engel olunca birde kafasının çıkışta uzun süre kalması sakıncalı olunca genel anestezi ile sezeryana alındım nasipten öte gidilmiyormuş hepsini denedim bir doğumda bebişim kuvezde arkadaşlar dua edin benim için ciğerlerindeki suyu atmaya çalışıyor birde 2700 doğdu bebişim erken geldi meleğim süpriz yaptı bize ama çok güzel bir duyguymuş
bnmde ellerim sağa yatınca sağ tarafım sola yatınca sol elim çok hafif şişmiş oluo uyanınca sabhları, parmkları kapatınca anlıyorum şişmiş die ama gün içinde kayboluyor birde uyuşma çok oluyor bnde ama normalmış uyuşma sinirlere baskı yaptığı için vucut ağırlığımz değiştiya ondan oluyormuş bn sol tarafa yatıyorum gece bakıyorum sol elim uyuşmuş öle ayaklarım bileklerim fln şiş değil hatta eşime göre yanaklarım azalmış gıdım azalmış tutup sıkamıyormuş eski,si gibi artık ama ben kndimi çok kabarmış şişmiş tam yuvarlanacak gbi tosbağa gbi hssediyorum kocaman oldu karnım son 3 haftadır daha bir garip büyüdü birden önede doğru sivrileşti
5. Oldu soryy:))
Muş olmuş canım yaşadığım yeramanin benim safak kaç olmus iyle, 49 neresikiii
konya olucam yakinda buda nigde faaln herhalde : )))))
aksam 9 e dogru çocuklarla berbaer uuyumsum, esim gelince 12 gibi yari uyanir oldum, saat 1 de uykum gittti hepden
su içtim sanki yemek borumda bekledi gitmedi oteye,uzerine ekmek yedim oda ayni yerde duruyor gibi, yavs çocuk ayagini midemin girisnne falanmi dayadi ki niye bu yediklerim bana bogazimda kalmis hissi veriyor
Allahin suyu oteye gitmezmi hiççç, yer çekimi diye bisey var demiii
Canim hashande 3 aksu aksu 4 oomasi lazimBen de saymaya çalıştım sıra şöyle di mi?
Anneolmak
Ideal
Aksuaksu
Hashande
Samyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?