Benim geceleri hep sağ ayagim sisiyor niye tek tarafli oluyo ki acaba geriliyot iyice parmklar elimde de oyle
niye yaramıyormuş kipozisyonundandır. ya da uyuyordur.
bu arada perine masajına baktım da ikinci doğumu olanlarda pek işe yaramaz diyor. yine de denesem mi
Ah canim ya zorluklar yasamissin sende ama yavrusun iyiya sende iyisin onemki olan o en kisa zamanda cikar bebisin bol bol koklasirsiniz artik tekrar hayirli olsunKızlar alıntı yapamadım herkese ama genel yazayım sabah suyum geldi devlet hastanesine acile gittik açıklık 1.2 cm olmuş çatıyı muaye edilince suyunda geldiği gözönüne alarak doğumum başladığı anlaşıldı hemen hep geldiğimiz özel hastaneye geldik doktorumda muayene etti açıklık 2.3 cm olmus catiya bakti oda dogum sekline karar ver dedi bende epidural normal istedim onun içinde açıklık 4 cm olması gerekiyormuş 1.5 saate yakın suni sancı verildi 4 cm olana kadarda arada sancılar gelince ıkındım doğum başlamasına yakın epidural anesteziciler geldi anestezi yapıldı sancılarım azaldı düzenli geliyordu zaten sonra kısa sürede açıklık 9.10 cm olunca çatala alındım arada sancılar gelince hep ıkındım çocuğun kafası geldi çıkışa ama bir türlü çıkamadı meğer kordonu kısaymış bebişimin birde çatıdaki eğri kemiğim buna engel olunca birde kafasının çıkışta uzun süre kalması sakıncalı olunca genel anestezi ile sezeryana alındım nasipten öte gidilmiyormuş hepsini denedim bir doğumda bebişim kuvezde arkadaşlar dua edin benim için ciğerlerindeki suyu atmaya çalışıyor birde 2700 doğdu bebişim erken geldi meleğim süpriz yaptı bize ama çok güzel bir duyguymuş
özelde mi düşünüyorsun
Kızlar alıntı yapamadım herkese ama genel yazayım sabah suyum geldi devlet hastanesine acile gittik açıklık 1.2 cm olmuş çatıyı muaye edilince suyunda geldiği gözönüne alarak doğumum başladığı anlaşıldı hemen hep geldiğimiz özel hastaneye geldik doktorumda muayene etti açıklık 2.3 cm olmus catiya bakti oda dogum sekline karar ver dedi bende epidural normal istedim onun içinde açıklık 4 cm olması gerekiyormuş 1.5 saate yakın suni sancı verildi 4 cm olana kadarda arada sancılar gelince ıkındım doğum başlamasına yakın epidural anesteziciler geldi anestezi yapıldı sancılarım azaldı düzenli geliyordu zaten sonra kısa sürede açıklık 9.10 cm olunca çatala alındım arada sancılar gelince hep ıkındım çocuğun kafası geldi çıkışa ama bir türlü çıkamadı meğer kordonu kısaymış bebişimin birde çatıdaki eğri kemiğim buna engel olunca birde kafasının çıkışta uzun süre kalması sakıncalı olunca genel anestezi ile sezeryana alındım nasipten öte gidilmiyormuş hepsini denedim bir doğumda bebişim kuvezde arkadaşlar dua edin benim için ciğerlerindeki suyu atmaya çalışıyor birde 2700 doğdu bebişim erken geldi meleğim süpriz yaptı bize ama çok güzel bir duyguymuş
Allah yardimciniz olsun Bide o sorun var sizde demi, sadece özeldemi böyle devlettede para ödeniyomu merak ettim ?
İlk anneolmak ikinci aksuaksu ucuncy hashande dördüncü de samyeli işte??? 5. Kim kiz?5. Oldu soryy:))
Canım benim mecburen öyle oldu ama çokta kötü değildi ilk uyanınca biraz dikişlerim acıdı ama yapacak bişeyde yoktu şimdi yavaş yavaş yürümeye çalışıyorum tabi zor oluyor canım tavsiye ederim umduğum kadar kötü olmadı birde benim acı eşiğim yüksekmiş sanırım. İlk drun yanına geldiğimizde kasılma had safhadaymış ama ben hiçbirşey hissetmedim drda şaşırdı yani bana okadarda zor gelmedi canm genel anesteziyle sezoçok sevindim canım sen normal için denemişin elinden geleni yapmışsın canım suni sancı ıkınma sonçta bir yere kadar gelmişsin olmayınca olmuyor bazen o yüzden sezeryn kaçınılmaz oluyor şükür ki sağlıkla dünyaya gelmiş elbet kuvzden de çıkar annesi hayırlısı ile inşAllah, Peki sana sorum genel anestesi ile sezo olunca ayılman nasıl oldu narkozdan canım. Bnmde oğluşumun kafası büyük çok beklerse 40 i fln doğuramayabilirsin dedi dr. daha çatıma bakılmadı tabi ama sezo ihtimalim var sezo olursam epidural mi olsun gnl anestezimi onu bilmiyorum sence fikrin nedir bana önerin ?
Bu arada RAbbim inş hepimize bu güzel anneliği doğurmayı bebişi koklamayı nasip etsin yaaa ben oğlumu özledim galiba
Nur2808 da bahsetmiş belki sennki de yTış pozisyonu ile mi alakalı
gözün aydın canım allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsinKızlar alıntı yapamadım herkese ama genel yazayım sabah suyum geldi devlet hastanesine acile gittik açıklık 1.2 cm olmuş çatıyı muaye edilince suyunda geldiği gözönüne alarak doğumum başladığı anlaşıldı hemen hep geldiğimiz özel hastaneye geldik doktorumda muayene etti açıklık 2.3 cm olmus catiya bakti oda dogum sekline karar ver dedi bende epidural normal istedim onun içinde açıklık 4 cm olması gerekiyormuş 1.5 saate yakın suni sancı verildi 4 cm olana kadarda arada sancılar gelince ıkındım doğum başlamasına yakın epidural anesteziciler geldi anestezi yapıldı sancılarım azaldı düzenli geliyordu zaten sonra kısa sürede açıklık 9.10 cm olunca çatala alındım arada sancılar gelince hep ıkındım çocuğun kafası geldi çıkışa ama bir türlü çıkamadı meğer kordonu kısaymış bebişimin birde çatıdaki eğri kemiğim buna engel olunca birde kafasının çıkışta uzun süre kalması sakıncalı olunca genel anestezi ile sezeryana alındım nasipten öte gidilmiyormuş hepsini denedim bir doğumda bebişim kuvezde arkadaşlar dua edin benim için ciğerlerindeki suyu atmaya çalışıyor birde 2700 doğdu bebişim erken geldi meleğim süpriz yaptı bize ama çok güzel bir duyguymuş
Olabilir olarak baktı canım ama ben benden geçmiştim çok uğraştım ama kafası bir türlü çıkmadı nasip öyleymiş canım normal olmasını çok istedim ama olmadıKiyamam canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah bebisini.denek bebis çıkışa kadar geldi ama çıkamayınca sezeryan oldun ilk defa duyuyorum boyle biseyi acaba doktor daha önceden kestiremedi mi?
İnşallah canım bebegin de bir an önce sağlığına kavuşur alırsın kucağına bol bol öpüp koklarsin.4. Annemiz oldun sen de Rabbim hep güzel haberler duyurmayı nasip etsin i sallah
ideal i unuttunİlk anneolmak ikinci aksuaksu ucuncy hashande dördüncü de samyeli işte??? 5. Kim kiz?
Canım benim mecburen öyle oldu ama çokta kötü değildi ilk uyanınca biraz dikişlerim acıdı ama yapacak bişeyde yoktu şimdi yavaş yavaş yürümeye çalışıyorum tabi zor oluyor canım tavsiye ederim umduğum kadar kötü olmadı birde benim acı eşiğim yüksekmiş sanırım. İlk drun yanına geldiğimizde kasılma had safhadaymış ama ben hiçbirşey hissetmedim drda şaşırdı yani bana okadarda zor gelmedi canm genel anesteziyle sezo
Allah yardimciniz olsun Bide o sorun var sizde demi, sadece özeldemi böyle devlettede para ödeniyomu merak ettim ?
normali de yaşamışsın zaten bi tek çıkamamış.bir tek doğumda hepsini tecrübe etmişsin.neyse sonu güzel olmuş.takılma.bol bol kokla.Olabilir olarak baktı canım ama ben benden geçmiştim çok uğraştım ama kafası bir türlü çıkmadı nasip öyleymiş canım normal olmasını çok istedim ama olmadı
Olabilir olarak baktı canım ama ben benden geçmiştim çok uğraştım ama kafası bir türlü çıkmadı nasip öyleymiş canım normal olmasını çok istedim ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?