2015 Şubat Anneleri

Canım sen bişey yesen de yemesen de haftada üçyüz dörtyüz gram alıyorlar zaten. Bence yemekten ziyade bol bol dinlen soluna yat daha çok beslensin bebiş.

Bacak arasına yastık koyunca rahatlatıyormuş güya. Ama en önemli rahatlama dinlenince oluyor.

Canım hayırlısı olsun bebişin sağlıkla gelsin inşallah. Erken olursa da hiç küveze bile gerek kalmaz insallah.

gece 4 ten bu yana 10 dk bır gelıp benı kıvrandırıp gerı gıden bır sancım var..
bu arada da ıshal gıbı de sureklı vcye çıkıyorum..
üşütmüş olabılecegımı düşünerek sıcak su torbası hazırladı esım ama sancı gıdınce uyudum gelınce ahhh larla gerı uyandım..

ne bu arkadaşlar yaa..

dısarda adam boyu kar var..arabanın lastıklerı kıs lastıgı degıl..esım dr a gıdelım dıyo ..guvenemıyorum ..fırtına var adeta..en korktuğum sey dı karın kısın ıcınde olursa dıye..

gecmis olsun canim atlatmissiniz bir sekilde. Bebegin de en kisa zamands kollarins gelir ins

günaydın kızlar dün doktor kontrolüm vardı. 35+0 kızım 2600 gr olmuş 47 cm nstye girdik herşey çok güzel dedi doktorumuz 15 gün sonra tekrar kontrolümüz var ve izne ayrılacağım inşallah ayın 20.de

Gunaydin kizlar. Gecmisi okucam baska sancilanan doguran var mi bakalim.
Sabah sabah size bir soru kv cocugunuza surekli annemm annecimm oglummm dese ne hissedersiniz? Ben fazla mi tepki gosteriyorum. Kendi annem adiyla severken kv annemm diye icine sokacak sabah sabah deli oldum.

tam tersine 2. De gobek buyuk oluyor. Baglar onceden esnedigu icin cabuk aciliyor. Bnim de gobegim buyuk bunda

Buralar buz olmuş ve ben işe geldim Hayırlısı ile kazasız belasız şu işi de bş bıraksaydım. Ha gayret son 3 gün...
36+0 da bırakıyosun yani. ben de o ikilemdeyim 36+0-37+0:s. artık gece uyuyamıyorum,oturmaktan kemiklerim ağrıyo, offff offff

Acaba dünden dolayı kendini kastın mı ki canım?

Bence sen doktora git ya. Taksiyle gidin.. Bizi de haberdar et. İnşallah önemli bi şey değildir. Geçmiş olsun canım...

Ben de sinir olurdum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…