canım katı meyve sıkacağı ben aldım
bekonunkini almıştım çeyizlik
marka farkı bilmem varmı ama ben hiç memnun kalmadım
çok köpük yapıyor
ilk zamanlar neredeyse hergün kullanıyordum
ama mesela elma sıkacaksın bardağın dibine suyunu çıkarıyor üstü sırf köpük oluyor
ilk evlendiğimde kullandım sabahları meyve sıkmak için falan
ama şimdi öylece duruyor
gittim narenciye sıkacağı aldım birde ayrıca
ağrın varsa yat dinlen evden idare edersin benimde var ağrım ama yürüyüş iyi geliyorBen bugün işe gitmedim
Hem çok.ağrım var hemde kayarım diye korktum.
Havuç suyu içersin. Sonracıma elma suyu içersin. Hatta sebzelerin de suyunu içersin mmmmm mis
inşallahhSinirler yaa Allah büyük canım gün olur devran döner.
korkum su ki kizi boyle sevmeyecek. Oglumun oglu diye erkek diye bu abarti. Ozaman kotu iste ins yanilirimmattika abartıyı seviyor kadın galiba
bizim doğumların kışa gelmesi kışı evde geçirecek olmamız açısından çok iyi oldu yazın olsaydı patlardık
ama bir yandan da işlerimiz aksadı herşey üst üste geldi o yönden kötü oldu
ama allah herşeyin bir kolaylığını veriyor
kar da yağsa yağmur da yağsa Allah kolaylığını verir canım
Ben bugün işe gitmedim
Hem çok.ağrım var hemde kayarım diye korktum.
Allah kolaylik versin hersey yolunda gitsin tasinin kurtulun. Bebekle allah kolaylastiriyor isleri gercektenöyle canım..rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin herşey bişekilde yoluna girer..
bebeklerimiz sağlıkla doğsun gerisi teferruat..
dün küçük bi dolap yerleştiriyoduk aklıma sen geldin. ben yapamadım eşim yaptı gerçi ama dedim bu kız koca evi nasıl taşıycak bi de üstene heryer buz oldu gerçekten kar yağsa neyse....
bu haftasonu inş.
aksi gibi karda iyi bastırdı..biranönce o işi de halletseydik
Herkes doguruyo, masallah. Benim haftamda adet sancisi gibi agrilar normaldi demi. Kizi krese götürdüm geldim ölüyom agridan Bide arabayla gittim.
korkum su ki kizi boyle sevmeyecek. Oglumun oglu diye erkek diye bu abarti. Ozaman kotu iste ins yanilirim
İlk kez kahvaltı hazırlamaya üşenir oldum
öyle canım..rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin herşey bişekilde yoluna girer..
bebeklerimiz sağlıkla doğsun gerisi teferruat..
hım , çoğu kişi senin gibi söylüyor işte
ne bilim ya bi bardak havuç suyu için bi kap bulaşık yıkayacaksam açıkçası 3-5 havuç yerim ben günde : )))
bizim senle aynı günlerimiz , benimde arada giriyor çok çok hafif ama adet sancısı gibi oluyor geçiyor çok takmıyorum ben genişleme falan işleri galiba, kızlar geçirdi o süreçleri biz gerideyiz bayaa
bende bosch un ki var. temizliği çok kolay oluyo. parçalı ama bi su tutunca hemen akıyo posalar.ve çok ii sıkıyo güçlü. tavsiye ederim.ne bilim ya bi bardak havuç suyu için bi kap bulaşık yıkayacaksam açıkçası 3-5 havuç yerim ben günde : )))
dün küçük bi dolap yerleştiriyoduk aklıma sen geldin. ben yapamadım eşim yaptı gerçi ama dedim bu kız koca evi nasıl taşıycak bi de üstene heryer buz oldu gerçekten kar yağsa neyse...
sırada ki kim bilmem ama biz olursak senle iş yerinden doğuma gideriz :) sende yok ama ay-gün sancıları dedikleri olay bende var inşalah bekler bizimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?