2015 Şubat Anneleri

hım , çoğu kişi senin gibi söylüyor işte

Herkes doguruyo, masallah. Benim haftamda adet sancisi gibi agrilar normaldi demi. Kizi krese götürdüm geldim ölüyom agridan Bide arabayla gittim.

yaz gelince bebikleri alır alır gezmeye gideriz : )) oh ne güzel

öyle canım..rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin herşey bişekilde yoluna girer..
bebeklerimiz sağlıkla doğsun gerisi teferruat..
Allah kolaylik versin hersey yolunda gitsin tasinin kurtulun. Bebekle allah kolaylastiriyor isleri gercekten

.
bu haftasonu inş.
aksi gibi karda iyi bastırdı..biranönce o işi de halletseydik
dün küçük bi dolap yerleştiriyoduk aklıma sen geldin. ben yapamadım eşim yaptı gerçi ama dedim bu kız koca evi nasıl taşıycak bi de üstene heryer buz oldu gerçekten kar yağsa neyse...

Herkes doguruyo, masallah. Benim haftamda adet sancisi gibi agrilar normaldi demi. Kizi krese götürdüm geldim ölüyom agridan Bide arabayla gittim.

bizim senle aynı günlerimiz , benimde arada giriyor çok çok hafif ama adet sancısı gibi oluyor geçiyor çok takmıyorum ben genişleme falan işleri galiba, kızlar geçirdi o süreçleri biz gerideyiz bayaa

korkum su ki kizi boyle sevmeyecek. Oglumun oglu diye erkek diye bu abarti. Ozaman kotu iste ins yanilirim

Kacinilmaz bi durum ille söylüyolar. Benim kizima hep bizim kizimiz diyip duruyodu kV artik dayanamadim dedim benim kizim o babaanne demi yavrum dedi. Bidahada söylemedi, simdi ikincide kiz oldugunu duyunca ne dese begenirsin e olsun napcan artik yapcak bisey yok diyo. Sinir oldum bak sabah sabah

İlk kez kahvaltı hazırlamaya üşenir oldum

aha sen evdemisin bugün
bana gel benimde kahvaltı hazırlayasım var ama yalnızım diye canım istemiyor

öyle canım..rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin herşey bişekilde yoluna girer..
bebeklerimiz sağlıkla doğsun gerisi teferruat..

öyle valla
onlar geliyorum dedikten sonra ışık hızıyla hallolur hepsi bizde anlamayız nasıl olduğunu

hım , çoğu kişi senin gibi söylüyor işte

valla ben memnun değilim yıkaması ayrı dert tezgahın üzerinde 2 dönüm yer kaplaması ayrı dert
2 senedir fişini yakmadım prize düşün artık

ne bilim ya bi bardak havuç suyu için bi kap bulaşık yıkayacaksam açıkçası 3-5 havuç yerim ben günde : )))

o bir bardak havuç suyu için zaten 4-5 havuç gidecek onun yerine yıka al eline ye daha iyi

bizim senle aynı günlerimiz , benimde arada giriyor çok çok hafif ama adet sancısı gibi oluyor geçiyor çok takmıyorum ben genişleme falan işleri galiba, kızlar geçirdi o süreçleri biz gerideyiz bayaa

Bu sefer uzun sürdü ama yerlesiyodur diye umursamiyorum dedigin gibi. Hayirlisi artik.

ne bilim ya bi bardak havuç suyu için bi kap bulaşık yıkayacaksam açıkçası 3-5 havuç yerim ben günde : )))
bende bosch un ki var. temizliği çok kolay oluyo. parçalı ama bi su tutunca hemen akıyo posalar.ve çok ii sıkıyo güçlü. tavsiye ederim.

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) bi kaç gündür ilk defa gece sancım olmadı çok şükür. Neye göre geliyor bu sancılar acaba? Kendimi yormuyorum bişey yaptığımda yok hani. Öptüm sizi

dün küçük bi dolap yerleştiriyoduk aklıma sen geldin. ben yapamadım eşim yaptı gerçi ama dedim bu kız koca evi nasıl taşıycak bi de üstene heryer buz oldu gerçekten kar yağsa neyse...

evet yağan karda buza döndü ayaz günler geldi..
çoğu eşya toplandı eşim yaptı hepsini bırak eşya toplamayı oturdugum yerden kalkamıyorum kemiklerim ağrıyo.haftaya annem gelecek beraber eşimle yerleştirirler ben bişey yapmasamda kafa yoruyorum işte..neyse bi şekilde olur halledilir sağlık olsun..

sabah zorla kalktım yataktan , artık daha zor dönemler başlıyor galiba son ay zor diyo herkes dedim eşime de bana diyo ki zorluklara alıştık artık ya : ))) dedim sen neye alıştın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…