Geleyim ben senin iştahını açarımaha sen evdemisin bugün
bana gel benimde kahvaltı hazırlayasım var ama yalnızım diye canım istemiyor
öyle valla
onlar geliyorum dedikten sonra ışık hızıyla hallolur hepsi bizde anlamayız nasıl olduğunu
valla ben memnun değilim yıkaması ayrı dert tezgahın üzerinde 2 dönüm yer kaplaması ayrı dert
2 senedir fişini yakmadım prize düşün artık
o bir bardak havuç suyu için zaten 4-5 havuç gidecek onun yerine yıka al eline ye daha iyi
duzenli degilse birsey olmaz ama kontrole cok varsa bir git dr.a nst ye gir. Ne bileyim ilac fln verir erken daha dogum icin. O agrilar da nst ye baglaninca gelmez o ayriBu sefer uzun sürdü ama yerlesiyodur diye umursamiyorum dedigin gibi. Hayirlisi artik.
Sizin güzel görünüyor kar yağınca yrşil,düzenli çamur pislik yok.
Bizim işkence
sen yorma kendini sakın otur bi kenarda ilk san auzancak bi yer ayarlattır. ilk taşınmamda deli gibi kar buz vardı. hiç öyle bi hava görmemiştim.şükür Allah yardım etti 2 günde evim tastamam yerleşmişti annem sayesindeevet yağan karda buza döndü ayaz günler geldi..
çoğu eşya toplandı eşim yaptı hepsini bırak eşya toplamayı oturdugum yerden kalkamıyorum kemiklerim ağrıyo.haftaya annem gelecek beraber eşimle yerleştirirler ben bişey yapmasamda kafa yoruyorum işte..neyse bi şekilde olur halledilir sağlık olsun..
Ya bn cok uyardim sevmiyorum sonucta. Askim fln denmez kucucuk cocuga bnce. Soylenen seye dikkat etmek zor olmamali.Kacinilmaz bi durum ille söylüyolar. Benim kizima hep bizim kizimiz diyip duruyodu kV artik dayanamadim dedim benim kizim o babaanne demi yavrum dedi. Bidahada söylemedi, simdi ikincide kiz oldugunu duyunca ne dese begenirsin e olsun napcan artik yapcak bisey yok diyo. Sinir oldum bak sabah sabah
yaz gelince bebikleri alır alır gezmeye gideriz : )) oh ne güzel
Geleyim ben senin iştahını açarım
Çanakkalede havaalanı var mı?
Bir de aldıkları şeyler sizin zevkinize göreyse süper zaten. Allah güle güle kullanmak nasip etsin canım.
duzenli degilse birsey olmaz ama kontrole cok varsa bir git dr.a nst ye gir. Ne bileyim ilac fln verir erken daha dogum icin. O agrilar da nst ye baglaninca gelmez o ayri
tebrik ederim hayırlı olsun.sezoda olsanız bebeğiniz kendi geleceği zamanı kendi seçti..inşallah en kısa zamanda kuvezdende çıkar.bol sütlü günleriniz olsun..Kizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş
günün yaklaştığında olan kesik kesik düzensiz sancılara deniyomuş canım arada bıçak sapması gibi adet sancısının düzensiz hali yaniAy-gün sancısı ne ki? Nasıl oluyo bende var mı acaba
Tebrikler canım Allah huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş
Bu sefer uzun sürdü ama yerlesiyodur diye umursamiyorum dedigin gibi. Hayirlisi artik.
Benim dünya kadar ama çatlamadı hiç ışıl ışıl
bende bosch un ki var. temizliği çok kolay oluyo. parçalı ama bi su tutunca hemen akıyo posalar.ve çok ii sıkıyo güçlü. tavsiye ederim.
eve birer nst lazımDaha pazartesi vardi kontrol, iki hafta sonra bidahaki. Evet ona gicik oluyom zaten evde kivraniyon doktora gidiyosun hic bisey yok. Yalanci duruma düsüyon bu sefer. Hayirlisi artik.
Dönmüş mü senin kuzun ? dönmeye yerleşmeye çabalıyolar sanki benimki dönmüş geçen hafta ona yoruyorum hep şimdide yerleşiyodur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?