Biraz once okudum bende cnm ortak kararlaruymis arada 3. Sahis yokmus herzamann birbirlerine desteklerini surdurceklermis
ücretsiz alamıycam diye sona aktarıyım diyorum ama çok zorluyo ya
Yastıkla Dost olduk zaten,yatarken problem yok uyuşuyor bacaklarım ama dönmeden duramıyorum dönerken ömrümden ömür gidiyor.Bacak arasına yastık koyunca rahatlatıyormuş güya. Ama en önemli rahatlama dinlenince oluyor.
ben simdi hic terlemiyorum hepsini biriktiryorum demek kiÇok iyiymiş yaw. Bende ödem olmadı yine de terler miyim ki. Hergün zaten yatakta terliyorum özellikle boynum terliyor gece değiştiriyorum üstümü.
Gittiniz mi canin dr.a son durum negece 4 ten bu yana 10 dk bır gelıp benı kıvrandırıp gerı gıden bır sancım var..
bu arada da ıshal gıbı de sureklı vcye çıkıyorum..
üşütmüş olabılecegımı düşünerek sıcak su torbası hazırladı esım ama sancı gıdınce uyudum gelınce ahhh larla gerı uyandım..
ne bu arkadaşlar yaa..
dısarda adam boyu kar var..arabanın lastıklerı kıs lastıgı degıl..esım dr a gıdelım dıyo ..guvenemıyorum ..fırtına var adeta..en korktuğum sey dı karın kısın ıcınde olursa dıye..
ya sen zayifsin o yuzden gobegin oyle duruyor. Yoksa birsey yok gobegindeBenim ilk çocukta böyle olduysa ikinciyi üçüncüyü düşünmek dahi istemiyorum ozaman
Sinirliyim ya halaBence sen doktora git ya. Taksiyle gidin.. Bizi de haberdar et. İnşallah önemli bi şey değildir. Geçmiş olsun canım...
Ben de sinir olurdum :/
yemesin kimse kafayi. Nesi normal. Cocugun adini soylemiyor agam pasam oglum askim annemm. Hic sevmem boyle hitaplari. Tmm sev ama anne belli baba belli annem deme. Zaten bugun de tatil oldu kv ile evde icim siscek yine. Kar buz cesaret edip disari da cikamam aslinda alisveris yapma zamani.Salla gitsin bazı insanlar öyle oluyor düşünmeden konuştuğu için o ona farklı gelmiyodur. Benim ablam da Kafayı yemiş bana annem annem diyor
bankada mi calisiyorsun. Sut iznini kullandi diye sube sube gezdirdiler bnim bir arkadasibu haftada artık rapor alamıyoruz malum. ücretli den sonra da heyet falan alacak olsam anında yerimi değiştirirler
Ayak örtüsü olanlardan mi? Iyiymis fiyati alınabilir
keşkeee... biz izindeyken şu doğum iznini bi ayarlasalar ya ne güzel olur. bizim kurum rapora alerjili. hamileyken bi kere mecburiyetten 4 gün rapor aldım, dr 10 gün dedi almadım,yemediğim laf kalmadıAh anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah. Bak sonradan da rapor falan alınabiliyormuş. Zor oluyordur şimdi çok zorlama kendini baktın olmadı bırak sonrasında bir şekilde rapor almaya çalışırsın. Onbeş yıldır çalışıyorum bir gün bile rapor almamışım. Şimdi gerçekten ihtiyacımız var. Sonrasında da allem edip kallem edip bir şekilde rapor alayım diyorum. Keşke altı ay izinli olabilsek.
evet bankacıyımben simdi hic terlemiyorum hepsini biriktiryorum demek ki
Gittiniz mi canin dr.a son durum ne
ya sen zayifsin o yuzden gobegin oyle duruyor. Yoksa birsey yok gobeginde
Sinirliyim ya hala
yemesin kimse kafayi. Nesi normal. Cocugun adini soylemiyor agam pasam oglum askim annemm. Hic sevmem boyle hitaplari. Tmm sev ama anne belli baba belli annem deme. Zaten bugun de tatil oldu kv ile evde icim siscek yine. Kar buz cesaret edip disari da cikamam aslinda alisveris yapma zamani.
bankada mi calisiyorsun. Sut iznini kullandi diye sube sube gezdirdiler bnim bir arkadasi
Benimkide bütün torunları öyle seviyor. Hoş bana da annem diyo,anneciğim diyoGunaydin kizlar. Gecmisi okucam baska sancilanan doguran var mi bakalim.
Sabah sabah size bir soru kv cocugunuza surekli annemm annecimm oglummm dese ne hissedersiniz? Ben fazla mi tepki gosteriyorum. Kendi annem adiyla severken kv annemm diye icine sokacak sabah sabah deli oldum.
Yastıkla Dost olduk zaten,yatarken problem yok uyuşuyor bacaklarım ama dönmeden duramıyorum dönerken ömrümden ömür gidiyor.
Yatıyorum şimdilik ama dün sabah iyiydim sonra iki üç kez merdiven indim çıktım ondan oldu sanırım.
Birde doktor yürü diyor. Şimdi çok yürüyüncede ağrı sızı oluyor erken doğum olacak sonra.
ya bişey soracam kullananlar bi akıl versin
biz bi katı meyve sıkacağı alalım dedik kimisi memnun kimisi memnun değil kararsız kaldık
iyi bişey alayım dedim ama bazıları gerek yok hepsi hemen hemen aynı diyor
tesadüf de yarın 101 e gelecekmiş sinbonunki
acep alsam mı ? önerir misiniz ?
Ayak örtülü bulamadım. Onlar Travel sistemlerin parçalarında oluyormuş.Ayak örtüsü olanlardan mi? Iyiymis fiyati alınabilir
ben simdi hic terlemiyorum hepsini biriktiryorum demek ki
Gittiniz mi canin dr.a son durum ne
ya sen zayifsin o yuzden gobegin oyle duruyor. Yoksa birsey yok gobeginde
Sinirliyim ya hala
yemesin kimse kafayi. Nesi normal. Cocugun adini soylemiyor agam pasam oglum askim annemm. Hic sevmem boyle hitaplari. Tmm sev ama anne belli baba belli annem deme. Zaten bugun de tatil oldu kv ile evde icim siscek yine. Kar buz cesaret edip disari da cikamam aslinda alisveris yapma zamani.
bankada mi calisiyorsun. Sut iznini kullandi diye sube sube gezdirdiler bnim bir arkadasi
Canım sen hic devlete muayene olmaya gitmedin mi senin ikinci doğumundu sanki valla bazen öyle bi soru soruyorsunuz ki insani dumur ediyorsunuz ne diyim
Doğru diyorsun hergün yürüyeceksin alışsın vücut.Yürümeyi düzenli yapmak gerekiyor yoksa yorgunluk oluyor. Her gün aynı saatte çıkıp yürüyünce anca birkaç gün sonra farkı Anlaşılıyor. Seni merdiven çıkmak yoruyor bence. Dr bana aylardır merdiven çıkmayı Yasakladı. Demek ki çok etkili oluyor.
Biz evlendiğimizde bimden almıştık ama çok kullanmadım. Çok fazla ıvırı zıvırı var. Bebe gelince kullanılır mı bilmiyorum.. pahalı markalarda ne fark var tam bilmiyorum karşılaştırma yapamıycam :)
keşkeee... biz izindeyken şu doğum iznini bi ayarlasalar ya ne güzel olur. bizim kurum rapora alerjili. hamileyken bi kere mecburiyetten 4 gün rapor aldım, dr 10 gün dedi almadım,yemediğim laf kalmadı
ya bişey soracam kullananlar bi akıl versin
biz bi katı meyve sıkacağı alalım dedik kimisi memnun kimisi memnun değil kararsız kaldık
iyi bişey alayım dedim ama bazıları gerek yok hepsi hemen hemen aynı diyor
tesadüf de yarın 101 e gelecekmiş sinbonunki
acep alsam mı ? önerir misiniz ?
AAAA :) canım gözün aydın darısı başımıza inşallah bebeiş nasıl sağlığınız yerinde dimiKizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş
yıkaması zor diyolar , hiç sevmem ufak bi iş için onca bulaşık yıkamayı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?