2015 Şubat Anneleri

ücretsiz alamıycam diye sona aktarıyım diyorum ama çok zorluyo ya

Ah anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah. Bak sonradan da rapor falan alınabiliyormuş. Zor oluyordur şimdi çok zorlama kendini baktın olmadı bırak sonrasında bir şekilde rapor almaya çalışırsın. Onbeş yıldır çalışıyorum bir gün bile rapor almamışım. Şimdi gerçekten ihtiyacımız var. Sonrasında da allem edip kallem edip bir şekilde rapor alayım diyorum. Keşke altı ay izinli olabilsek.

Bacak arasına yastık koyunca rahatlatıyormuş güya. Ama en önemli rahatlama dinlenince oluyor.
Yastıkla Dost olduk zaten,yatarken problem yok uyuşuyor bacaklarım ama dönmeden duramıyorum dönerken ömrümden ömür gidiyor.
Yatıyorum şimdilik ama dün sabah iyiydim sonra iki üç kez merdiven indim çıktım ondan oldu sanırım.
Birde doktor yürü diyor. Şimdi çok yürüyüncede ağrı sızı oluyor erken doğum olacak sonra.

Çok iyiymiş yaw. Bende ödem olmadı yine de terler miyim ki. Hergün zaten yatakta terliyorum özellikle boynum terliyor gece değiştiriyorum üstümü.
ben simdi hic terlemiyorum hepsini biriktiryorum demek ki

Gittiniz mi canin dr.a son durum ne

Benim ilk çocukta böyle olduysa ikinciyi üçüncüyü düşünmek dahi istemiyorum ozaman
ya sen zayifsin o yuzden gobegin oyle duruyor. Yoksa birsey yok gobeginde

Bence sen doktora git ya. Taksiyle gidin.. Bizi de haberdar et. İnşallah önemli bi şey değildir. Geçmiş olsun canım...

Ben de sinir olurdum :/
Sinirliyim ya hala

Salla gitsin bazı insanlar öyle oluyor düşünmeden konuştuğu için o ona farklı gelmiyodur. Benim ablam da Kafayı yemiş bana annem annem diyor
yemesin kimse kafayi. Nesi normal. Cocugun adini soylemiyor agam pasam oglum askim annemm. Hic sevmem boyle hitaplari. Tmm sev ama anne belli baba belli annem deme. Zaten bugun de tatil oldu kv ile evde icim siscek yine. Kar buz cesaret edip disari da cikamam aslinda alisveris yapma zamani.

bu haftada artık rapor alamıyoruz malum. ücretli den sonra da heyet falan alacak olsam anında yerimi değiştirirler
bankada mi calisiyorsun. Sut iznini kullandi diye sube sube gezdirdiler bnim bir arkadasi

keşkeee... biz izindeyken şu doğum iznini bi ayarlasalar ya ne güzel olur. bizim kurum rapora alerjili. hamileyken bi kere mecburiyetten 4 gün rapor aldım, dr 10 gün dedi almadım,yemediğim laf kalmadı

evet bankacıyım

Benimkide bütün torunları öyle seviyor. Hoş bana da annem diyo,anneciğim diyo

ya bişey soracam kullananlar bi akıl versin
biz bi katı meyve sıkacağı alalım dedik kimisi memnun kimisi memnun değil kararsız kaldık
iyi bişey alayım dedim ama bazıları gerek yok hepsi hemen hemen aynı diyor
tesadüf de yarın 101 e gelecekmiş sinbonunki
acep alsam mı ? önerir misiniz ?

Yürümeyi düzenli yapmak gerekiyor yoksa yorgunluk oluyor. Her gün aynı saatte çıkıp yürüyünce anca birkaç gün sonra farkı Anlaşılıyor. Seni merdiven çıkmak yoruyor bence. Dr bana aylardır merdiven çıkmayı Yasakladı. Demek ki çok etkili oluyor.

Biz evlendiğimizde bimden almıştık ama çok kullanmadım. Çok fazla ıvırı zıvırı var. Bebe gelince kullanılır mı bilmiyorum.. pahalı markalarda ne fark var tam bilmiyorum karşılaştırma yapamıycam :)

Canım benim yüzde yüz Haklısın. Söyleme öyle diyebilirsen de ama boşyere kendine stres ve sinir yapma diye dedim. Dengesiz insanlar işte ne diyeceklerini düşünmeden konuşuyorlar. Sen oğluşunla ondan daha çok ilgilen hazır evdesin. O da yemek falan yapsın. Sıkıntı yapma diye diyorum Şunun şurasında azıcık kalıp gidecek zaten.

Canım sen hic devlete muayene olmaya gitmedin mi senin ikinci doğumundu sanki valla bazen öyle bi soru soruyorsunuz ki insani dumur ediyorsunuz ne diyim

Canim ben almanyadayim ya Ondan. Öyle türkiyede Cok hastanelik durumumuz olmadi Cok sükür oluncada bizim islemler farkli oluyo Ondan bilgim yok pek.

Doğru diyorsun hergün yürüyeceksin alışsın vücut.

yıkaması zor diyolar , hiç sevmem ufak bi iş için onca bulaşık yıkamayı da

keşkeee... biz izindeyken şu doğum iznini bi ayarlasalar ya ne güzel olur. bizim kurum rapora alerjili. hamileyken bi kere mecburiyetten 4 gün rapor aldım, dr 10 gün dedi almadım,yemediğim laf kalmadı

Sinirler yaa Allah büyük canım gün olur devran döner.

Ucuzsa al ne olacak ki? Ben de istiyorum a101 yakın olsa alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…