herkes burda birbirine cevap yazar canım sanada yazılmış evet geyik yapılıyor gülüyoruz eğleniyoruz bu şekilde söylemen yakışmadı 9 aydan beri burda olan biri olarak sölüyorumYa burda hic sorularima cbp bulamadim zaten..geyik yapiliyor resmen..insan bi cvp yazar ya..
Ucuzsa al ne olacak ki? Ben de istiyorum a101 yakın olsa alırdım.
Demesinler ya. Ben soyledim kac defa oglum demesini bile duzelttim cok vurgulu diyor cunku. Ben yokken diyordu annem diye ben vatsam demiyordu yine basladi.Benimkide bütün torunları öyle seviyor. Hoş bana da annem diyo,anneciğim diyo
Ya nankorluk oluyor sanirim sonucta.bizim icin geldi ama demesin yani zor degil. Benim.istemedigimi biliyor cok soyledim.Canım benim yüzde yüz Haklısın. Söyleme öyle diyebilirsen de ama boşyere kendine stres ve sinir yapma diye dedim. Dengesiz insanlar işte ne diyeceklerini düşünmeden konuşuyorlar. Sen oğluşunla ondan daha çok ilgilen hazır evdesin. O da yemek falan yapsın. Sıkıntı yapma diye diyorum Şunun şurasında azıcık kalıp gidecek zaten.
hergun okula gidince agrilar az oluyor benim deDoğru diyorsun hergün yürüyeceksin alışsın vücut.
ya siradaki beklesin 2 hafta daha. Kuvoze girmesin bebeciklerYa bu doğumların başlaması çok heyecanlı oldu. Her sabah bugün var mı diye bakıyoraun?
Birde benimle aynı zamanda olanlar yaptı doğum beni de endişe sardı.
Yinede doğmasın bebek ciğeri falan gelişsin.
Hele haftaya daha çok olur doğumlar.
Sizce sırada kim var?
biz geldik doktordan..
minnak oğlumuz 33 hafta 2 kilo haftasıyla uyumlu suyu falan iyi..keyfide yerinde
2 hafta sonra aspirini bırakıyoruz..10 gün sonra tekrar kontrol var bundan sonradaha sık gidecekmişiz..
ucuz ama evde fazlalık olacaksa ne yapayım : )) çok sevmem gözüme batar
Ya bu doğumların başlaması çok heyecanlı oldu. Her sabah bugün var mı diye bakıyoraun?
Sizce sırada kim var?
ucuz ama evde fazlalık olacaksa ne yapayım : )) çok sevmem gözüme batar
.Hadi gözün Aydın canım. Siz taşındınız mı?
Nasıl oldun cnmgece 4 ten bu yana 10 dk bır gelıp benı kıvrandırıp gerı gıden bır sancım var..
bu arada da ıshal gıbı de sureklı vcye çıkıyorum..
üşütmüş olabılecegımı düşünerek sıcak su torbası hazırladı esım ama sancı gıdınce uyudum gelınce ahhh larla gerı uyandım..
ne bu arkadaşlar yaa..
dısarda adam boyu kar var..arabanın lastıklerı kıs lastıgı degıl..esım dr a gıdelım dıyo ..guvenemıyorum ..fırtına var adeta..en korktuğum sey dı karın kısın ıcınde olursa dıye..
Aman sakın ucuz alma fikrimce. Annemler çok meraklı onlara her yıl tane alıp kullanamayıp kenara atıyorlar.ucuz ama evde fazlalık olacaksa ne yapayım : )) çok sevmem gözüme batar
.
bu haftasonu inş.
aksi gibi karda iyi bastırdı..biranönce o işi de halletseydik
Öyle.Bizim daha bir ayımız var. Önde bile gitse zamanını dolduruyormuş ya bebekler.
sırada ki kim bilmem ama biz olursak senle iş yerinden doğuma gideriz :) sende yok ama ay-gün sancıları dedikleri olay bende var inşalah bekler bizimkilerYa bu doğumların başlaması çok heyecanlı oldu. Her sabah bugün var mı diye bakıyoraun?
Sizce sırada kim var?
bizim doğumların kışa gelmesi kışı evde geçirecek olmamız açısından çok iyi oldu yazın olsaydı patlardık
ama bir yandan da işlerimiz aksadı herşey üst üste geldi o yönden kötü oldu
ama allah herşeyin bir kolaylığını veriyor
kar da yağsa yağmur da yağsa Allah kolaylığını verir canım
Ben bugün işe gitmedimsırada ki kim bilmem ama biz olursak senle iş yerinden doğuma gideriz :) sende yok ama ay-gün sancıları dedikleri olay bende var inşalah bekler bizimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?