2015 Şubat Anneleri

Tv de Fıght club (dövüş kulübü) a denk geldim.100. kez tekrar tekrar izledim.Hamileyken daha iyi geldi ya bütün dünyayı alt edebilirim 10 çocuk olsa hepsini aynı anda doğurabilirim heyy heyy dünya da kim oluyor moduna geçtim Doğum yapacağım gün tekrar izlemeyi düşünüyorum

Neyine hazırlıyor ki. Sinir oluyorum bana annem dedikçe. Söylesem bana ne diye annelik yapıyorsun desem anında alınır küser. Sesimi çıkarmadıkça annem annem diyip duruyor.
başkalarına da diyor mu acaba ağız alışkanlığı olmasın.... teyzemde ablamın çocuklarına annane dedirtiyor çok sinir......

anaaammm durun yetişemiyorum geçmişi okumayı yavvvv tam bitti derkn yeni sayfa yazıyorsnzz

iremguzum bacım ne sancısı yav durr bu gün sen doğurursan yarın bnm doğurmam lazım ozmn
İnşAllah iyi hbrlerle gelirsin canım bebişte sende iyisindir olan sancılar yalancıdır inş. Dualarımdasn bacım

Son ay veriliyormuş bile

Maalesef hic verenlerden olmadım.ilkinde 25 ikincisinde 24 üçüncüsünde de şimdiye kadar 18 kilo almış bulunmaktayim.diğer ikisinde vermiştim doğumdan sonra ama şimdi ne olur bilemiyorum.hamilelik kilolari 9 ayda alınır 9 ayda da verilir derler bizde zaman içinde yavaş yavaş verdim diyet filan yapmadan.zaten diyet yapamiyorum.yiyecek konusunda kendimi tutamıyorum en son gittigimde ayda 4 kg almışim doktorum çok kilo almissin bi dahakine 1 kg almış olarak bekliyorum seni dedi.ama öyle sıkamam ki kendimi.yani önüme geleni de yemem ama bir şeyi de yiyecegim varsa götürürüm özellikle kalorisi bol şeyleri seviyorum hamur işi tatlı makarna kıvır zivirlar tam bana göre. Bu gidisle dogurmazsam alcam herhalde toplamda yine 25 kg filan

Bu annem babam demeler nedir beb ztn anlamıyorum . Cocuk için iyi bşey değil kavram kargaşası. Annen Benm sen de cocuğumsun daha babaaannneem demeler fln

diğer huyları kötü değil severim kv mi. ama frekans meselesi işte tutmuyor bizim frekanslar. görümcem de aşkım bebeğim diye seviyordu bir de bebeksi konuşarak ahaha dedim çocuk benim halam niye cocuk gibi konuşuyor diye sorcak. ondan sonra yapmadı. görümce söylediğime dikkat ediyor da kvde de o yok.
kimine normal geliyor işte ben hiç gelemem kim kimse oyle hitap edilsin. ben aşkım demiyorum oğluma. aşkım eşim olur olsa olsa yani.

Kizlar dogum yaptim 1870 gr bi oglum oldu

Handecim gözün aydın.Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.bebegin nerde yaninda mi kuvozde mi? Oyyy teyzesinin kuzusu pek de küçükmüş sen hangi sehirdeydin yakında olsan goresim geldi valla sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…