- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Aman çok da şart değil battaniye ortersin bu kundak battaniyeler çok şeker zatenAyak örtülü bulamadım. Onlar Travel sistemlerin parçalarında oluyormuş.
hayırlı haberlerle gel inş :)ben dr yolcusu hanımlar..kendınıze ıyıbakın..doğurmayın..
elımde çocuk ben gelırmısım eve
Allahım koru..yanısımdılık koru
haydı bye
güzelhaberlerle gel inşallahben dr yolcusu hanımlar..kendınıze ıyıbakın..doğurmayın..
elımde çocuk ben gelırmısım eve
Allahım koru..yanısımdılık koru
haydı bye
başkalarına da diyor mu acaba ağız alışkanlığı olmasın.... teyzemde ablamın çocuklarına annane dedirtiyor çok sinir......Neyine hazırlıyor ki. Sinir oluyorum bana annem dedikçe. Söylesem bana ne diye annelik yapıyorsun desem anında alınır küser. Sesimi çıkarmadıkça annem annem diyip duruyor.
Canım benim gözün aydın Allah acısını göstermesin bir an önce büyüsün gelişsin inşAllah :)Allaha şükür iyiyiz canım
Canım benim maşallahKizlar dogum yaptim 1870 gr bi oglum oldu
Son ay veriliyormuş bile
Kizlar dogum yaptim 1870 gr bi oglum oldu
maşaalllah subhanallah canım hayırlı olsun analı babalı büyütün inş sağlıkla aldın kucağına safer paşayı nasıl bir duygu :)Kizlar dogum yaptim 1870 gr bi oglum oldu
Canım benim seninde gözün aydın inşAllah ikinizde iyisinizdir Allah analı babalı büyütsün :)Kizlar dogum yaptim 1870 gr bi oglum oldu
canım gözün aydın sağlıkla büyüsün safer bebek sen iyiymisin ikinizde iyisiniz demiKizlar dogum yaptim 1870 gr bi oglum oldu
şiddetle sinir bozucu..gorumcemın çocuğuna kv bakıyor oda annem dıyor..çocukta anne dıyor annannesıne ..ama görümce bunu hıc sorun etmıyor..
benım sinirim bozuluyor o çocuğa annem dedıkce..bıde benım kv nın soyle bır huyu var..cocugu yanına oturtur annene şunu de babana küfret onu debunu de dıye ogutluyor cocugu..babasına oylebırsey dedırttı kı sofradaydık sok oldum..dedım o nebıcım bır kelıme,kızım 2.5 yasındaydıobıle duyunca anne ömer çok yaramaz çocuk dedı durdu..esımde kızdı annesine ..
bana da yapmaya kalktı cok sert tepkı verdım..1 2 yeltendıysede dahası olmadı.. en son esım, onun annesı o,yedırecegınede ,uyutacagınada karışma dedı annesine. sımdı mesafelıdır..
Bu annem babam demeler nedir beb ztn anlamıyorum . Cocuk için iyi bşey değil kavram kargaşası. Annen Benm sen de cocuğumsun daha babaaannneem demeler fln
Iyiyiz biz sadece benim sancim var o kdr yoksa bebek baya kuvvetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?