ne yapacağını bilmek yapmanın yarısı zaten yemek yapmayı seviyorum ama ne yapacağımı söylemeleri gerekiyoryemeğimi yaptım bugün erkenciyim maşallah hiç düşünmeden yaptım bu sefer
bana ev hediye gelmişti başlarda çok kullandım. sonra temzliğinden sıkıldım kullanmıyorum. 2 parça bişi sıkmak için 10 parçasını yıkıyorsun. pek kullanıslı değil.
bneim 33+0 haftam ama imzamda niye 33 yaziyor, 34 yazmiyormuydu 33 bitince : )))
dert etdigim seye bakin : )))))
Teşekkür ederim canım ben de şunları beğendim ama karar veremiyorum işteBunlar canım pembemaviorganizasyon kullanıcının adı bide ecerce diye bi kullanıcı var onu da eklersen güzel şeyler bulursun
sen ne sıkmak istiyosun katımı sadce portakal mandalin limon falan mıNARENCİYE SIKACAKLARINA BAKTIM SANKİ DAHA PRATİK YAHU : ))
NARENCİYE SIKACAKLARINA BAKTIM SANKİ DAHA PRATİK YAHU : ))
ne yapacağını bilmek yapmanın yarısı zaten yemek yapmayı seviyorum ama ne yapacağımı söylemeleri gerekiyor
Havayifişek de atarız torpilde.
Çık gelde.Hayırlısı ile.
bende simdi gordum cnaim, bana çok uzak orasi buraya gelene kadar dogurrum ben : )
Teşekkür ederim canım ben de şunları beğendim ama karar veremiyorum işte
el kol ince ama bacakdr ödem var sandı 1.5 ay önce, dedim yok ben tombikim ama şimdi şişmeler başladı ayaklarımda hafiften.
ben hep üst bacak+basenden alırım kiloyu.
sinir olurum uyarırım da
yaş farkındandır o
bende var sinbo'nun canım.tek memnun olmadığım şey meyve atma yerinin küçük olması. elmayı 4 parçaya kesip atıyorum mesela. temizlemesi de zor gelmiyor bana.
orman kebabı ve pirinç pilavı yaptım canım dün akşamdan mercimek çorbam var yanınada salata yaparım yeter allah bereket versin
Oyyy hamarat hatunun hali başka oluyor ben kizim uyuyor diye etrafı bile supuremedim cadı eğer gurultuyle Uyanırsa hayati zindan ediyor bana
Cimcime sana misafirliğe gelebilir miyim canim
NARENCİYE SIKACAKLARINA BAKTIM SANKİ DAHA PRATİK YAHU : ))
Kizlar dogum yaptim 1870 gr bi oglum oldu
Kizlar dogum yaptim 1870 gr bi oglum oldu
aynen valla
bende bazen soruyorum eşime akşama ne yemek yapayım diye
ne bileyim onuda mı ben düşüneceğim diyor
Ay bunlarda çok güzel canım ama kaç tane yaptıracaksın 100-150 tane olursa biraz maliyetli olur sanki anahtarlıklar 2,5 lira falandı. Fiyatlar makul yani. Birde çikolata yaptırırsın tamam ben çikolataları şöyle yaptırdımTeşekkür ederim canım ben de şunları beğendim ama karar veremiyorum işte
ayyy gel buyur tabi şekerim valla çok mutlu olurum
narenciyeyle adı üstünde sadece narenciye sıkabilirsin canım
katı meyvalar için diğerini almak zorundasın
ama ben zaten portakal greyfurt sıkacağım dersen hiç katı meyvaya para verme
Evet o da varBi de kız kaçıran mi kız kovalayan mi öyle bişi vardı di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?