Canım instagramda çok seçenek var sabun düşünmüştüm ama sonradan anahtarlıklar gördüm çok hoşuma gitti istersen sana kullanıcıyı vereyim bi bakTamamladim canım ya bi işte şu gelenlere vermek için dağıtılacak şeyler kaldı ona da karar veremedim ne sececegime
Kizlar dogum yaptim 1870 gr bi oglum oldu[
nasıl durumuuu? inşallah sağlıklıdır o da sen deKizlar dogum yaptim 1870 gr bi oglum oldu
gözünaydın canım Allah analı babalı babalı sağlıklı sütlü gazsız büyütsün inş....Kizlar dogum yaptim 1870 gr bi oglum oldu
Havayifişek de atarız torpilde.Hakkinda hayirlisi canim insallaj iyi haberlerle gelirsin
Havai fisek de attircan mi bak o eksik olursa olmazYa benim adam hic beceremez oyle eksik gedik toprlamayi bebemin herseyi hazir zaten kizan icin eksik olmasin derdindeyim cocukla biyere gitmek evi tasimaya esdeger yeminle zaten hic sevmem valiz yapma isini ömrum canta hazirla bosalt yerleştirle geciyo sanki Süre de uzun ounca simdi kafam corba oldu bir de agir bezirgan oolmuşum is bitiremiyom dinlnme molasi almktan ya :)
ah ah bosuna dememisler kadinin adi yok diye
maşallah. rabbim sağlıklı annesi babası ile bi ömür versinIyiyiz biz sadece benim sancim var o kdr yoksa bebek baya kuvvetli
Maşallah seninde göbek güzel. Ama sizin el kol bacak ince. Benim kollar ve bilekler aşırı kalınlaşmış. Komple kaba oldum
Gunaydin kizlar. Gecmisi okucam baska sancilanan doguran var mi bakalim.
Sabah sabah size bir soru kv cocugunuza surekli annemm annecimm oglummm dese ne hissedersiniz? Ben fazla mi tepki gosteriyorum. Kendi annem adiyla severken kv annemm diye icine sokacak sabah sabah deli oldum.
Salla gitsin bazı insanlar öyle oluyor düşünmeden konuştuğu için o ona farklı gelmiyodur. Benim ablam da Kafayı yemiş bana annem annem diyor
ya bişey soracam kullananlar bi akıl versin
biz bi katı meyve sıkacağı alalım dedik kimisi memnun kimisi memnun değil kararsız kaldık
iyi bişey alayım dedim ama bazıları gerek yok hepsi hemen hemen aynı diyor
tesadüf de yarın 101 e gelecekmiş sinbonunki
acep alsam mı ? önerir misiniz ?
başkalarına da diyor mu acaba ağız alışkanlığı olmasın.... teyzemde ablamın çocuklarına annane dedirtiyor çok sinir......
hayirli olsun Allah anali babali buyutsun.kuvezde mi?ultrasonda ne kadar cikiyordu kilosu?saglik sihatle buyut bebisini insallah canim.Kizlar dogum yaptim 1870 gr bi oglum oldu
Kizlar dogum yaptim 1870 gr bi oglum oldu
Olur canım söyle bakarım tabikiCanım instagramda çok seçenek var sabun düşünmüştüm ama sonradan anahtarlıklar gördüm çok hoşuma gitti istersen sana kullanıcıyı vereyim bi bak
Allah bağışlasın hayırlı olsun canımIyiyiz biz sadece benim sancim var o kdr yoksa bebek baya kuvvetli
Bi de kız kaçıran mi kız kovalayan mi öyle bişi vardı di miHavayifişek de atarız torpilde.
Çık gelde.Hayırlısı ile.
Bunlar canım pembemaviorganizasyon kullanıcının adı bide ecerce diye bi kullanıcı var onu da eklersen güzel şeyler bulursunOlur canım söyle bakarım tabiki
yemeğimi yaptım bugün erkenciyim maşallah hiç düşünmeden yaptım bu sefer
orman kebabı ve pirinç pilavı yaptım canım dün akşamdan mercimek çorbam var yanınada salata yaparım yeter allah bereket versinNe yaptın cimcime bana da şöyle belki senden kopya çekerim
bende simdi gordum cnaim, bana çok uzak orasi buraya gelene kadar dogurrum ben : )Fransa' daki Charlie hebdo ya saldırı çok tehlikeli çokkk. @maral seni doğurtmaz bunlar kaç gel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?