2015 Şubat Anneleri

Tamamladim canım ya bi işte şu gelenlere vermek için dağıtılacak şeyler kaldı ona da karar veremedim ne sececegime
Canım instagramda çok seçenek var sabun düşünmüştüm ama sonradan anahtarlıklar gördüm çok hoşuma gitti istersen sana kullanıcıyı vereyim bi bak

Havayifişek de atarız torpilde.
Çık gelde.Hayırlısı ile.

Maşallah seninde göbek güzel. Ama sizin el kol bacak ince. Benim kollar ve bilekler aşırı kalınlaşmış. Komple kaba oldum

el kol ince ama bacak dr ödem var sandı 1.5 ay önce, dedim yok ben tombikim ama şimdi şişmeler başladı ayaklarımda hafiften.
ben hep üst bacak+basenden alırım kiloyu.

sinir olurum uyarırım da

Salla gitsin bazı insanlar öyle oluyor düşünmeden konuştuğu için o ona farklı gelmiyodur. Benim ablam da Kafayı yemiş bana annem annem diyor

yaş farkındandır o

bende var sinbo'nun canım.tek memnun olmadığım şey meyve atma yerinin küçük olması. elmayı 4 parçaya kesip atıyorum mesela. temizlemesi de zor gelmiyor bana.

başkalarına da diyor mu acaba ağız alışkanlığı olmasın.... teyzemde ablamın çocuklarına annane dedirtiyor çok sinir......

Öğrencilerine de anaçlık yapıyor olabilir kızı bu yıl üniversiteyi Kazandı Ankara'da okuyor ondan ayrılınca mı böyle oldu anlamadım ki. Bir de çok alınganlaştı.

bneim 33+0 haftam ama imzamda niye 33 yaziyor, 34 yazmiyormuydu 33 bitince : )))
dert etdigim seye bakin : )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…