2015 Şubat Anneleri

Ay böyle yazınca düşününce heyecan bastı gene bak :) Allahım hepimizin kuzucuklarına aldıklarımızı yaptıklarımızı sağlıkla hayırlısıyla giymeyi kullanmayı nasip etsin inşAllah.

Başka neyi düşünüyormuş ki. Tabii zaten en önemli islerimiz arasında sağdan soldan çorap toplamak,terlikleri bulmak,ha bi de ne yemek yapicagimiza karar vermek var

üzerini giyinme odasında değiştiriyor çoraplarını çıakrmıyor geliyor salona orta sehpanın üzerine topaklayıp atıyor
terlikler dediğin gibi yemek masasının altında her sabah
hele duş aldığı zaman kurulandığı havluyu buruşturup yatağa atması yokmu
cin ifrit oluyorum

hı hı biliyorum en çok sıkılan şeyler onlar zaten, nar da sıkıyor mu bunlar ?

katı meyva nar sıkabilir canım
ama narla birlikte çekirdekleri ve içindeki zarınıda sıkacağı için acı olur diye düşünüyorum

ya bende çok sinir oluyorum bu tür davranışlara uyardigin ı haldeyaptığı zaman sanki inadına yapiyormus gibi geliyor benim de bir gorumcem var oğlum doğduğunda beri ev de v sigara icirtmiyorum eşimden buna uyuyor geçen geldiğinde benmarkete kadar gittim geldiğimde b aktimsalonunun ortasında sigarasını içiyor ayak ayak üstüne atmış çıldırdmı ya kaç defada uyardim bende susmadim çıkar çıkmaz arkamdan sigarami yaktin dedim oda pişkin pişkin rahatsizmi oldun diyor kirlentle dumanlridışarı cikartmaya çalışıyoraklıma geldikçe hala sinir oluyorum ama o gündür bu gündür evimede gelmiyor bide alindi a

NARENCİYE SIKACAKLARINA BAKTIM SANKİ DAHA PRATİK YAHU : ))
portakal sıkarım falan dusunuosan evet olabilir. katı meyve sıkacağında hersey sıkabılıosun ıste muzdan tut havuca nara kadar. sebze de sıkılıo hatta da onu denemedım. ben pek meyve yemem onunla bıraz alıstım. sımdı eşim sıkarım bak diyip tehdit edio bu şekilde yemiş oluyorum

Teyzoşlarıııı Biz Hastane Çantamızı HazırladıkBi Bakın Düzgün Yapmışmıyım Bide Hepsini Buzdolabı Poşetlerine Koydum Çantada Tozlanmasın, Kirlenmesin Diye
Kendim İçin Olan;
2 Takım Pijama Takımı, 2 Atlet, 1 Tane Hırka, 3 Tane Kilot, 3 Tane Çorap, 6 Tane Ped
Bebek İçin Olan;
2 Tane 5'li Hastane Çıkışı, 1 Tane Tulum, 2 Tane Çıtçıtlı Atlet, 2 Tane Patikli Alt, 5 Çift Çorap, 3 Takım Eldiven, 1 Tane Yelek, 1 Kalın 2 İnce Battaniye, 10 Tane Bez, 1 Paket Islak Mendil, Pişik Kremi

aynen valla
bende bazen soruyorum eşime akşama ne yemek yapayım diye
ne bileyim onuda mı ben düşüneceğim diyor

benim dünden kuru vardı bugün pilav yapcam dedim eşime , dün yedikya dedi o bulgur pilavıydı dedim ama pilavı kabul etmedi, eskiden çeşitli ve güzel yemekler yapardım , doğumdan sonra eski performansımı bekliyormuş böyle olmazmış : ))
ee çocukla nsl olcak o iş dedim , onu uyutur yaparsın diyor , kim çalışacak !!!! kadın 4 e bölünsün : ))

Kızçem dışarda babasıyla kartopu oynuyor. Bende evimi topladım. Dün beeğimin son kıyafetlerini yıkadım. Onlarda kurumuş. Ütüleyip çantamı hazırlayım artık. Bu arada karnımın içi acıyo yaaa göğüslerimin altında kalan kısım.

benimkide dün yediğini bugün yemez
hergün yemek yapmak çok zor
zaten sebze de yemez
sadece et
çocuk olduktan sonra çok şey bekliyorlar ama umduklarını bulamayacaklar

Hayir ya bu agdadan nefret ediyorumm...1 saatte zor temiLendim.sizliyorum suan ((( yarin doktora gidicem ya nolur ne olmaz pufffffff...temiz olmak gibisi yok ama cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…