Portakallimi yapiyosun cnm benim esimde yemezdi ama bende yedikten sonra severek yiyoEnginarı yedirebiliyorum da kerevizi yediremedim.
Daha önce de 12/8 olmuştu. Normal demişti tansiyona o yüzden aramadım canım, arasam mı ki?Bel ağrısından daha önemli olan tansiyon ve küçük tansiyonunun 9 olması daha da önemli,takip et kesinlikle.. Doktoruna söyledin mi?
Sadece hamilelikte olduysa az kaldı nasılsa trombosit alırsın ama o arkadaş ayrıntılı bikiyor konuyıuYurt Disinda yasiyorum canim..Londra'da..
Yoldauim simdi insaAllah yanlis cikmistir zaten dusuktu ama bukadar degildi..birinci hamileligimde dusuktu bu defa cok dusuk tedavu gerektiren bi rakammis..bakalim insaAllah yanlislik olmustur..
valla bacım o bıraktıda benimde senin gbi aklımdan çıkmıyor kokmak istemiyorum kızıma diyor inşallah değişmez ama ben doğurunca içcem 1 tane ahtım varSigara mı bahsettipiniz.
Bende çok seviyorum.
Bebek bıraktırdı ama aklımdan çıkmıyor.
Biraz önce yine girdi kafama şimdi bir tane içsem ne güzel olurdu dedim.
Yani bir erkek bebeği için bırakıyorsa çok seviyor demektir.kıymetini bilin.
Bırakmak çok zor çünkü.
En iyi benimki.Benim eşimde yemek seçmez çok şükür. Önüne ne koyarsan yer. Seçersen Birgün o yemeğe muhtaç olabilirsin der. Hatta aynı yemeği 1 hafta önüne koy yer. Ama ben kıyamıyorum işte:)
O ilk içtiğininde iğrenç oluyor ama bööövalla bacım o bıraktıda benimde senin gbi aklımdan çıkmıyor kokmak istemiyorum kızıma diyor inşallah değişmez ama ben doğurunca içcem 1 tane ahtım var
Ayaklarını sevsinler. Tırnaklarını,parmaklarını. Oyyy miniş miniş.Ahahahaha dalga geçme kızyavrumun minnak ayakları üşümesin iki tane çorap üst üste giydirilirmiş öle diyolarrr
12/8 normal ama 14/9 yüksek tansiyon sınırı,bir de küçük tansiyonun yükselmesi veya düşmesi daha önemli.. Tekrar ölçebiliyosan ölç,düştüyse sorun değil de süreklilik sorun olabilir..Daha önce de 12/8 olmuştu. Normal demişti tansiyona o yüzden aramadım canım, arasam mı ki?
bizde yapariz yesil mercimeklisini oda apayri bi kezzet tabi : )Bizde tereyağlı patatesli çok severik.
Birde yeşil mercimeklisini taparız missss.
Biri pişirsede yedim.
Zaten bir gün evde kaldım dolabı boşalttım.yiyeceklerin içinde yemek yok. Peynir,meyve,çekirdek,ekmek,soda
Doyamadım.
Kargo firmasıyla mı sorun yaşadınız yoksa n11le mi canım?nıye hersey ters gıdıyor..?
tam 10 gun once n11.com dan sıparıs verdıgım besık hala gelmedı 3 gundur arıyoruz yok adres yetersız yok ısım degısık..bın tane laf urettıler..sımdı aradım ıade aldık hanfendı gerı gıdecek besık sıze gelmeyeck dıyor.. aynı ısım ve adresle verdıgım tum kargolar çoktan elıme gectı bu salaklar böyle soyluyor..hemsıreye kızmadığım ama acısıbunlardan cıktı ağzıma gelenı soyleyıp suratlarına kapattım..benım acım banayetmıyo gıbı
7 senede bi kere karnibahar psirdim esimeKarnabahar brokoli ve kabağı başamel sıska beyaz olarak pişiriyorum sanki içine soğanla salça girince tadları değişiyor hiç yiyemiyorum öyle. Ama başamel sosla fırında pişirmemizi öneririm
Of beşamel Sosa bayılırım ya:)Karnabahar brokoli ve kabağı başamel sıska beyaz olarak pişiriyorum sanki içine soğanla salça girince tadları değişiyor hiç yiyemiyorum öyle. Ama başamel sosla fırında pişirmemizi öneririm
maasaallh canimselam kızlar ben geldim,doktora gitmek baya eziyet oldu bursada yollar kapalı hep babamla zor gittik :)
nstye girdim sancı fazla çıkmadı 15 i geçmedi. sonra doktor bir şikayet vs varmı dedi normal ağrı sızı haricinde yok dedim oda olur artık o kadar dedi :)
bu arada maşallah demenizi istiyorum benim oğlan almış başını gitmiş kilo konusunda. doktor takibe almamız lazım dedi şuan kilosu 3,500 ayrıca dönmüş benim paşam.
vaktinde sağlıcakla kucağına alırsın inşallah çok hareketli olman etkilemiş mi sordun muBebek dönmemeis kizlar ama Dr sanciyla bile dönüyor şimdiden sezeryan demem dedi dünkü Dr un dediklerini söylediğimde. Ebe de daha erken gününü bitirmene 1 ay var pekala döner dediler..
Kilosu hic artmamis göründü USG de Dr son aylar ölçümler net olmaz yinede hala iyi kilosu de di.. Bu kiloyla devam eder birde dönersenormal ddoğum ihtimali artarmis.
Çook haklısın , bnm eşim bırakmadı mesela . Annelikle Babalık farkını Bursa görüyoruz , belki bebeği kucağına Alınca vazgeçer diyorum .. Düşündüm zor .Sigara mı bahsettipiniz.
Bende çok seviyorum.
Bebek bıraktırdı ama aklımdan çıkmıyor.
Biraz önce yine girdi kafama şimdi bir tane içsem ne güzel olurdu dedim.
Yani bir erkek bebeği için bırakıyorsa çok seviyor demektir.kıymetini bilin.
Bırakmak çok zor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?