- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
çıkmasın onların suyu napim, burda da çoğu yıkaması zor dedi , memnun olanlarda var tabi de ,
Evet araları 4 ay gibi doğunca nasıl yapmayı düşünüyorsun aynı odada mı kalacaklar ben oğlumu ayırmak istemiyorum çünkü daha çok küçük ama kızım ağlayınca uykusu bozulur die de endişeliyim yatak odam da biraz ufak iki tane üç yatak nasıl sığacak bilmiyorumcanım seninde mi bebişin 1 yaşına girecek. Benimkide 13 aylık olmak üzere. Ben gibi erken hamile kalmışsın sanırım.
Bu terör resmen kabul edilemez bir şey. Çok üzücü ve korkunç.Anlayışlı olacak bir yanı yok.
Ahahahaha dalga geçme kız5-10 çift daha çorap koysaydın.
ikinizde iyisiniz demi, gözün aydın canım Allah hayırlı bir ömür versin size7 saat sanci cektm 8 cm acilma oldu dogumhaneye indim fakat bebek kucuk oldugu icin kendini ittiremedi.mecbur sezeryana alindim.anliycaginiz iki dogumuda yasadim
ay cok guldum ben buna. Asla unutmam kavga sebebini. Ama küsmuyoruz da zatenbende de var ya unutkanlık yemek unutmadım çok şükür ama eşimle tartışma sebeplerimizi unutuyorum barışmaya mecbur kalıyorum çok sinir bir durum....
Gozun aydin canim iyimisiniz kuveze girdimi minnak oglus detaylari beklemedeyiz:)Kizlar dogum yaptim 1870 gr bi oglum oldu
Yok yakın cnm arabayla 10 dk falan aynen lazım olan bişey olursa getitdiririm kıza ayrı kendime ayrı çanta yapdımbence yeterli hastane uzak değilse acil gereken bişey olursa evden alınır....
özelden yazayım canım bu hamişlerin canı çeker şimdi :)
Imm tmm tmm çıkarıyom 2 çift çorapbence iç zıbında koymalıyız , ben daha çanta hazırlamadım da kafamda var yani,
çorap fazla olmuş
pişik kremi gereksiz bence
bi de battaniye 1 ince 1 kalın yeterli olur
ama çantasını hazır edenler daha iyi bilgi verirler benden böyle şekerim : ))
bir hafta 10 gun dayan sonra dogur canim. Senin az kalmis zaten. Peki dönmus mu pipiliBen geldim kizlar.. Simdilik evdeyim..
Nst de tavan yapan doğum sancilari cikti Dr direkt alttan muayeneye gönderdi .. Aciklik yok ama sancilar hala tam gaz devam..
Heran doğum olabilirmiş.. Kalkmadan yatacaksin dedi.. Bende dünkü Dr şikayet ettim onun yarattigi stres yüzünden oldu boyle dedim.
Agrimayan yanim yok.. Yatiyorum simdi.. en ufak birşey de gel . siklnti olmazsa haftaya gel dedi ..öyle işte bizden haberler simdilik
7 saat sanci cektm 8 cm acilma oldu dogumhaneye indim fakat bebek kucuk oldugu icin kendini ittiremedi.mecbur sezeryana alindim.anliycaginiz iki dogumuda yasadim
her Müslüman terörist değil ve her kürt pkk'lı değil ama maalesef yabancılar bu ikiz kulelere yapılan saldırıdan beri her Müslümanı terörist zannediyorlar....O yüzden zaten her Müslüman terörist olarak algılanmamalı.
normalde bende unutmazdım ama hamile kaldığımdan beri unutuyorum sanırım bebiş annesiyle babasının tartışmayı uzatmasını istemiyoray cok guldum ben buna. Asla unutmam kavga sebebini. Ama küsmuyoruz da zaten
Bnm eşimin annesi de genelde et yemekleri yapar pek sebze yapmaz eşim enginari kerevizi benle tanıdı çok şükür hicbisi secmez
Masallah ogluna. Sancilari bosa cekmemissin bnce. Sanci sirasinda bebegin cigerleri havaya hazirlaniyormus. Cabucak kilo alsin buyusun insKuveze girmedi oglum aksine kimse inanmadi girmedigine
Kuveze girmedi oglum aksine kimse inanmadi girmedigine
herşeyde bir hayır vardır canım ikinizde iyisiniz (saçlarını da düzleştirdiysen7 saat sanci cektm 8 cm acilma oldu dogumhaneye indim fakat bebek kucuk oldugu icin kendini ittiremedi.mecbur sezeryana alindim.anliycaginiz iki dogumuda yasadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?