- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Ben geldim kizlar.. Simdilik evdeyim..
Nst de tavan yapan doğum sancilari cikti Dr direkt alttan muayeneye gönderdi .. Aciklik yok ama sancilar hala tam gaz devam..
Heran doğum olabilirmiş.. Kalkmadan yatacaksin dedi.. Bende dünkü Dr şikayet ettim onun yarattigi stres yüzünden oldu boyle dedim.
Agrimayan yanim yok.. Yatiyorum simdi.. en ufak birşey de gel . siklnti olmazsa haftaya gel dedi ..öyle işte bizden haberler simdilik
bnmkı sezryan olacak tam 37 hafta 6 gun yanı 38 haftada alınacaak gayet uygun yanı sezryen dogumlar 38 de alınmaya baslanıyor normal olsaydı son tarıhım 21 subattı bıde benım kızımda 10 12 gun buyuk gıdıyor su anda 35 haftalık gozukuyor 2.5 kılo masallah6 şubatta mı doğum olacak.? Neden o kadar erken? Benim muhtemel doğum tarihi 6 şubat ve benim 1 şubatta doğum olacak ayrıca bebek iki hafta ilerde.
aman iyi ki alınmış. çocuklu evde sigara mı içilir
giydiriliyor ya. o iç zıbınlarda beli açık kalıyor sevmıyorum ben
canım seninde mi bebişin 1 yaşına girecek. Benimkide 13 aylık olmak üzere. Ben gibi erken hamile kalmışsın sanırım.
cnm 10 12 gun buyuk gıdyor 35 haftalık gıbı gozukuyor su an 2.5 kg olmus senınkı kac kg olmus hayırlısıyla gelsınler ınsallahayyy aramızda 2 gün var. Bende perşembe gidip gün alıcam. Yani sanırım benim de tam tarihim belli olur. Hemen hemen aynı zamanlarda dogum yapıcaz galiba.
Bebişin kaç kilo olmuş canım ?
Eltim 32.haftada 1700 gr lık kızını normal doğumla doğurdu ve bebek küvöze girmedi,ertesi gün evine geldi.. Ama onun bebeği emmeye başlamıştı hemen,dr da demiş cin gibi bu kız bi şey olmaz buna :))Kuveze girmedi oglum aksine kimse inanmadi girmedigine
Canim kendin icin havlu pecete nornal havlu terlik bide tarak kiyabikirsin bebis icin bez az geldi bana belki bib5 tane daha ekleyebilirsin 2 eldiven 2 corap yeter bence icine bi corap giydirp ustube patikli alt giydiriyosun 5 corap cok geldiTeyzoşlarıııı Biz Hastane Çantamızı HazırladıkBi Bakın Düzgün Yapmışmıyım Bide Hepsini Buzdolabı Poşetlerine Koydum Çantada Tozlanmasın, Kirlenmesin Diye
Kendim İçin Olan;
2 Takım Pijama Takımı, 2 Atlet, 1 Tane Hırka, 3 Tane Kilot, 3 Tane Çorap, 6 Tane Ped
Bebek İçin Olan;
2 Tane 5'li Hastane Çıkışı, 1 Tane Tulum, 2 Tane Çıtçıtlı Atlet, 2 Tane Patikli Alt, 5 Çift Çorap, 3 Takım Eldiven, 1 Tane Yelek, 1 Kalın 2 İnce Battaniye, 10 Tane Bez, 1 Paket Islak Mendil, Pişik Kremi
Burda herkes bişiler falan örünce ben de basitinden lif öreyim dedim ama daha ortada yumak bile yok :)
canım ama samyelinin bebeğinin kordonu kısaymış hashande'nin bebeği kendini ittirememiş usg ile anlaşılamadı demek ki, yoksa dr'ların da iki iş yapmak isticeklerini sanmam kendini korkutma böyle şeylerle Allah hayırlısını versin...ay canım yaa kıyamam
samyelide hem normali hem sezeryanı yaşamış
bu doktorlar bebeğin durumundan kilosundan anlayamıyormu doğumu yaa
valla korkmaya başladım aynı şeyleri yaşarsam diye
çatı muayenesi yapılıyor normal deniyor tamam çatı normalde bebeğe bak bide dimi ama
Bnm eşimin annesi de genelde et yemekleri yapar pek sebze yapmaz eşim enginari kerevizi benle tanıdı çok şükür hicbisi secmez
ya k.bahar yemeğini bende sevmiyorum ama kızartması güzel oluyor geçen yapayım dedim pek beceremedim çöpe atmaktansa yedim ama iyi kızartamadım sanırım çok lezzetli yapamadım nasıl yaptığını anlatır mısın canım ....
Ben geldim kizlar.. Simdilik evdeyim..
Nst de tavan yapan doğum sancilari cikti Dr direkt alttan muayeneye gönderdi .. Aciklik yok ama sancilar hala tam gaz devam..
Heran doğum olabilirmiş.. Kalkmadan yatacaksin dedi.. Bende dünkü Dr şikayet ettim onun yarattigi stres yüzünden oldu boyle dedim.
Agrimayan yanim yok.. Yatiyorum simdi.. en ufak birşey de gel . siklnti olmazsa haftaya gel dedi ..öyle işte bizden haberler simdilik
Benim de o hazirliklar kaldi hep istanbulda halledicez artik
Ben de hic sevmem valla haklisın soyledigin halde ısrarla yapiyorsa o daha gıcık tabi
Masalah ikinize debher dogurann agzindan laf alcaz diye umutla bekliyoz valla kız az ayrintili yazin hele :)
Oh bu kadar ilgiye gelmem mi az kaldi hayirlisiyla insallah
Nefret ettigim sey o ne pisirecegini dusunme kısmı
testi baska yerde tekrarlattin mi gecmis olsun iyi bir hematolojiden danismanlik al mutlka gercekten dusukluk varsa yapilacak tedbirler var. Daha once boyle bi sıkıntın var miydi canim
Bizde tereyağlı patatesli çok severik.paattesleri kup kup dogryaacaksin yaa azcik yagda kavur sonrada bulgurunu suyunu koy,kuçuk dograndigi için bulgurla ayni zamanda piser merak etme
ben hep yaaprim esimde seviyor benim kurtricim valla : ))
Bel ağrısından daha önemli olan tansiyon ve küçük tansiyonunun 9 olması daha da önemli,takip et kesinlikle.. Doktoruna söyledin mi?Kızlar öğleden sonra belime ve başıma ağrı girdi. Duramadım, müdürden izin alıp eve geldim. Tansiyonum 12/9a çıkmış baş ağrısı ondan herhalde de belim niye ağrıyo ki benim
Bu arada burda da kar yağışı başladı, keşke tatil olsa ile gidecek dermanım yok
Evet cnm bide havada soguk ben zibin hic almadim direk citcitli badi vericemBenim kızana da citcitli badi giydirmisti hemsireler hastane setinde vardi giydiriliyor yani
Masallah oglusunada canim guclu bebek oKuveze girmedi oglum aksine kimse inanmadi girmedigine
Sigara mı bahsettipiniz.benimki de bırakmak istemiyor , bi de üstüne seviyorum diyor
zam gelecekmiş dedim 3 kuruş için insan sevdiğinden vazgeçer mi diyor
Geçmiş ola. 7/24 temizlik yapıyorum da dedin mi?Ben geldim kizlar.. Simdilik evdeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?