2015 Şubat Anneleri

Canim geçmiş olsun yat dinlen tabii de kuzun da var nereye kadar yatacaksin demek ki bugün yarin gelecek bebis kasılmalar açılmayı sağlıyor çünkü. Zaten daha önce doğum yapmış kadınlarda 1 cm filan açılma oluyormuş ama sende hic yok sanırım maasallah azcik daha beklesin bebis inş.

6 şubatta mı doğum olacak.? Neden o kadar erken? Benim muhtemel doğum tarihi 6 şubat ve benim 1 şubatta doğum olacak ayrıca bebek iki hafta ilerde.
bnmkı sezryan olacak tam 37 hafta 6 gun yanı 38 haftada alınacaak gayet uygun yanı sezryen dogumlar 38 de alınmaya baslanıyor normal olsaydı son tarıhım 21 subattı bıde benım kızımda 10 12 gun buyuk gıdıyor su anda 35 haftalık gozukuyor 2.5 kılo masallah

aman iyi ki alınmış. çocuklu evde sigara mı içilir

giydiriliyor ya. o iç zıbınlarda beli açık kalıyor sevmıyorum ben

Benim eşimin ailesinde herkes içiyor. Görümceme de hasta diye kimse bişey diyemiyor. Ben de düşünüp duruyorum sigarayı nasıl içirtmicem diye.

ayyy aramızda 2 gün var. Bende perşembe gidip gün alıcam. Yani sanırım benim de tam tarihim belli olur. Hemen hemen aynı zamanlarda dogum yapıcaz galiba.

Bebişin kaç kilo olmuş canım ?
cnm 10 12 gun buyuk gıdyor 35 haftalık gıbı gozukuyor su an 2.5 kg olmus senınkı kac kg olmus hayırlısıyla gelsınler ınsallah

Canim kendin icin havlu pecete nornal havlu terlik bide tarak kiyabikirsin bebis icin bez az geldi bana belki bib5 tane daha ekleyebilirsin 2 eldiven 2 corap yeter bence icine bi corap giydirp ustube patikli alt giydiriyosun 5 corap cok geldi

canım ama samyelinin bebeğinin kordonu kısaymış hashande'nin bebeği kendini ittirememiş usg ile anlaşılamadı demek ki, yoksa dr'ların da iki iş yapmak isticeklerini sanmam kendini korkutma böyle şeylerle Allah hayırlısını versin...

Karnabahar brokoli ve kabağı başamel sıska beyaz olarak pişiriyorum sanki içine soğanla salça girince tadları değişiyor hiç yiyemiyorum öyle. Ama başamel sosla fırında pişirmemizi öneririm

Geçmiş olsun canım açılman yokmuş bu iyi bişey sanırım. Alttan muayeneye gönderdi ne demek? Başkası mı yapıyor onu?

Kızlar öğleden sonra belime ve başıma ağrı girdi. Duramadım, müdürden izin alıp eve geldim. Tansiyonum 12/9a çıkmış baş ağrısı ondan herhalde de belim niye ağrıyo ki benim
Bu arada burda da kar yağışı başladı, keşke tatil olsa ile gidecek dermanım yok

Ilk hamileligmde de olmustub

Ilk hamileligimdede olmustu ama bu kadar dusmemisti sonra normale donmustu..
Simdi verdim kan ..sonucu bekliyorum insaAllah yanlislik olmustur diye dua ederek

paattesleri kup kup dogryaacaksin yaa azcik yagda kavur sonrada bulgurunu suyunu koy,kuçuk dograndigi için bulgurla ayni zamanda piser merak etme

ben hep yaaprim esimde seviyor benim kurtricim valla : ))
Bizde tereyağlı patatesli çok severik.
Birde yeşil mercimeklisini taparız missss.
Biri pişirsede yedim.
Zaten bir gün evde kaldım dolabı boşalttım.yiyeceklerin içinde yemek yok. Peynir,meyve,çekirdek,ekmek,soda
Doyamadım.

Bel ağrısından daha önemli olan tansiyon ve küçük tansiyonunun 9 olması daha da önemli,takip et kesinlikle.. Doktoruna söyledin mi?

benimki de bırakmak istemiyor , bi de üstüne seviyorum diyor
zam gelecekmiş dedim 3 kuruş için insan sevdiğinden vazgeçer mi diyor
Sigara mı bahsettipiniz.
Bende çok seviyorum.
Bebek bıraktırdı ama aklımdan çıkmıyor.
Biraz önce yine girdi kafama şimdi bir tane içsem ne güzel olurdu dedim.
Yani bir erkek bebeği için bırakıyorsa çok seviyor demektir.kıymetini bilin.
Bırakmak çok zor çünkü.

Geçmiş ola. 7/24 temizlik yapıyorum da dedin mi?
Biraz dinlenirsin bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…