2015 Şubat Anneleri

hımm evet baslarda zor olur ben de öle dusunmustum. sonra gobek kısmı kalıo. kuzenımde kalmıstı. ben de bise bulayım o zaman bari.

Çalışır alsan da resmi tatilleri ertelenen gunden düşüyor ki meb. Acikca madde var aktif calistigin günler kadari aktarilir diye
Mebin kendi yönetmeliğinde mi böyle canım. Genel yönetmelikte böyle bir ifade görmedim çünkü?

Banada kuşak gibi birşey bağlamışlardı da sıkı sıkı.göbek kalmaz diye.ben fazla tutamadım.bi yandan emzir bi yandan ter.fenaliklar bastı.çıkarıp attım.ben sıkılmam dersen sadece belini saran korselerden altı olmayan hemen takabilirsin.

angeloflove diğer husus sana kalmis bebegi getiren hasta bakici hayırlı olsun diye bekliyor bahşiş illa ona biraz biseyler veriyon gönlünden ne koparsa. Bazi yerlerde arsizliga vuran cok oluyormus bilmiyorum öylesi denk gelir mi. Ben hemsireler icin ayri bi çikolata kutusu hazırlamış tüm servise ikram etmistin onu ama mütevaziydi bizimkiler teşekkür ettiler sasrdilar beklntileri yoktu. Kimisi bebek hemşiresine doktora hediye yapiyo mesela bu bana saçma geliyo isi o zaten maddi bi menfaatle ölçmek zorunlu hissetmk hos degl gibi şahsi fikrim tabi

Mebin kendi yönetmeliğinde mi böyle canım. Genel yönetmelikte böyle bir ifade görmedim çünkü?

Devlet memurları kanunu izinlerle ilgili.kisimdaydi sanırım. Uygulamada farklılık gösterebilir belki ama onbes tatili resmi izin saydigi icin düşen idare ilçe sayisi cok hatta ben ilk dogumumda da bunu yasadim denk geliyordu bi kısmı ara tatile. Yıllık iznini kullanmis birkac kisi meb dısı sanirim kurumu aktif görevde olmadigi icin dusmusler kullandigi kadar gün sayısını. Saglik raporu kullninca da aynini yapiyolar diye biliyorum

Ay bnm dogum normal olursa 5500 e patlicak sezeryan 6bin kusur.. aralarında bolussunler işte extra bişi vermem heralde..çikolata güzel bu jest olmuş senin en fazla o kdr bişi yaparım heralde

Hadi ya Sadece meb e özgü bişi mi bu ? Çok saçma değil mi ama ?

Yani kar tatili için emin olamadım simdi de yılbaşı misal önceden belli resmi tatil sömestr tatili zaten öğretmenin yıllık izni gibi resmi tatil dönemi. Baska kurumlarda da yillik izin kullniminda yapiyilarmis bunu. 32de ayrilsan mi ayrilmasam mi diye cok arastrdim ben okuduklarim duyduklarm bu yönde oldu malesef insiyatfe gore degsr mi blmiyorum

bel fitigi ameliyati ciddi bi ameliyat,dr una guvenmiyorsan baska dr un fikrini al ama kendini tehlikeye sokma derim ..
Doktora guveniyorum hastanede iyi bi yer sadece fikir aliyim dedim bel fitigindan cok cektim ameliyat oldum biraz daha iyiyim galiba ameliyat fikri beni korkutuyo iyilesme sureci.

vahide1204 evet öle bişi alabilirim. teşekkürler. denerim hiç olmazsa sonra kalmasını istemem.
S serefraz85 anladım ben de hemşirelere tatlı falan veririz diye düşünmüştüm ama arkadaşlar yüksek miktarda paralardan bahsedince şaşırdım. zaten yeterince hastaneye veriyoruz. bu yüzden özele gidiyoruz sonuçta. bi de bu tarz davranıslarla ugrasmak ıstemem. (gerçi ben ugrasmam ama olsun )

kar tatıllerınde ıdarı ızınlı oluyoruz. sanmıyorum süremizden düşsünler. yıllık izin kullanımını kastediyor bence. kullanılan kanuni izinler diye geçiyor.

niye yordunki sen kendini
ne zaman yola çikiyorsunuz : (

Cantalari hallettim eksik gedik toparladim. Camasir yikadim astım. Vestiyeri darmaduman etmişler gözüme batti onu bastan temizledim yerlestrdim. Gardroplari toprlamam gerekiyordu onlari aradan cikardim. Tum bunlari yaparken cadi kizimla bogustum durdum.aksam da yol icin eşofman falan almaya avmye gittim geldim derken geberdim cuma sabah cikiyoruz inşallah yola

yola ne zaman çıkacaksın

Cuma sabah rabbim izin verirse inşallah

Ay bnm dogum normal olursa 5500 e patlicak sezeryan 6bin kusur.. aralarında bolussunler işte extra bişi vermem heralde..çikolata güzel bu jest olmuş senin en fazla o kdr bişi yaparım heralde

aynen oyle sekerim bi tatli yeter artar hayirlamaya yine aynini yapıcam

Sizde ara tatil ve yaz tatili olduğu için yıllık izin yok sanırım. Tatiller yıllık izne sayılıyor.
Çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin ve sağlık raporu alırsan doğum izninden kesiliyor o doğru. Ama kar tatilleri bi bayram,yılbaşı tatili gibi resmi tatil değil bildiğim kadarıyla.idari izinli oluyorsun o günlerde. Onu da mı kesiyormuş vicdansızlar

“

internette lohusa şerbeti nasıl hazırlanır diye yazınca tarifi çıkıyor canım,ben malzemelerini aldım ama daha yapmadım taze olsun diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…